Hmmmm NAST sto ti padna smesno???? Mene nejzinata prikazna ne mi e smesna,tuku mi e nekako tazna... Ne sakam nikoj da dozivee da bide izneveren ili da izneveruva... Duhovito bese napisano ,ama..... POSAKUVAM MNOOOGU SRECA!
SEKOJ SI GO BRANI TOA STO SI GO ODBRAL...BEZ NAVREDI I BEZ TENZII DA RAZGOVARAME KAKO STO NI ODGOVARA I DOLIKUVA ...ZENSTVENO ONOJ KOJ STO IZNEVERIL EDNAS KE IZNEVERI I USTE MNOGU PATI A STE SE ZAPARALE LI NOGAS ZOSTO MAZITE IZNEVERUVAAT ...STO E TOA STO GI TERA NA TAKOV CEKOR.....AKO ZENATA DO NEGO E ONAA PRAVATA ZOSTO BARA UTEHA VO DRUGA.....TAA E SAMO MAJKA NA NEGOVOTO DETE NISTO POVEKE , GO DELI KREVETOT SO NEA A FUNKCIONIRA MNOGU POINAKU....
Celo vreme nekoi se obiduvaat da me ubedat deka nie sme samo prolazna faza vo zivotot na zenetiot i toj ja saka svojata zena bla bla bla. Da tocno mozebi ja saka, no ne ja POSAKUVA
Da ne me razberes pogresno se nasmeav na ona poslednoto koga rece deka nemu mu bilo potesko, no sepak taa si ja smirila dusickata.
Mn me bendisa ova poslednovo......TAA E SAMO MAJKA NA NEGOVOTO DETE NISTO POVEKE , GO DELI KREVETOT SO NEA A FUNKCIONIRA MNOGU POINAKU.........mnogu vistinito
Ne dozvoluvaj nekoj vo tebe da bara uteha ili ti vo nego. Vo postovite gledam deka si ne mazena. Sakajte se Strasno bez razlika, no sepak vistinskiot sopatnik odberete go pretpazlivo.
draga zosto jas da mislam za nego dali taa mu e vistinskiot sopatnik, ako e taa vistinskata sto bara so druga realno e taka....
draga....zivotot e pred mene ...koga ke dojde pravoto vreme ke razmisliuam za se....se dodeka e toj so mene i mi veli DEKA ME SAKA ne postoi sila sto ke me ubedi vo sprotivnoto od toa sst go custvuvam...pozdravce
Pozdrav do tebe nast!!! Intresni se tvoite komentari i relani! Trebase nekoj vakov da razbie monotonija od toa navredite i prepukuvanjata!
Nemozam da ne zabelezam deka mnooogu sakaat clenovite da "napadjaat "nekoj.... Jas sepak ne se slozuvam so takvite stavovi..... Sto deka BABYGIRL pravi sto pravi i razmisluva ,kako sto razmisluva...ne znaci deka e glupava,sigurno znae sto pravi i ic ne mi e smesno ili cudno... Neznam zosto nekoj smeta deka dokolku en navalite na nekoj da go kritikuvate deka go opravduvate negoviot gest....naprotiv....ne..samo mozam da sfatam..... Ubedena sum deka kaj sto IMA LJUBOV ke nema izneveruvanje i obratno..... Isto taka smetam deka izmedju dvajca sto se vo vrska (a edniot e bez obvrski) sekako deka "po kriv" e onoj sto doma ima zena i mozda deca,osd onaa sto e slobodna...pa sto ako taka taa odbrala...pisav i pak ke povtoram sigurno deka koga na devojkava ke i dojde do mazenje ke si bara ergen... E sega ..zosto taka pravi...pa zosto pa toj taka pravi.....??Odgovorot e : Zatao sto taka i na dvajcata im odgovara! Zal mi e sto mnogu povece slusam kritiki od podrska..... Pozdrav!
od mnogu pricini NE treba da go napravat toa! zatoa sto ne e covecki, zatoa sto veke mu pripagaat nekomu, zatoa sto imaat semesjtvo, zatoa sto e sebicno da se ebese zad grb na soprugot i deteto a doma da odigruvas fenomenalna domakinka! zatoa sto tvojot kef ke povredi mnogumina okolu tebe! ama gajle ti e neli? ako ti imas hrabrost ke si uzivas so svalerot pa sto te gajle za ponizuvanjata vrz mazot i deteto! zatoa sto ima boga, zatoa sto si dal vetuvanje koe go prekrsuvas! ako seto ova koe ti go navedov e malku kako pricina za da ne se bide neveren, togas pisis mi pricini koi ke go opravduvaat neverstvotto! samo izostavi gi peperutkite vo stomakot, mnogu e smesno zena od 31 godina da pisuva deka nie zenite dozvoluvame tie razletani cuvstva vo nasiot stomak da ne dovedat i vo krevetoto na tug mas!
ti toj li fim si go pravis vo glava? znaci tebe te posakuva i ne moze da ti odolee! no do koga mila moja ke te posakuva????? si se zaprasala za toa? mozebi nekogas i zena mu si ja posakuval, ama mu zdosadila i se pojavila nekoja koja mu e pointeresna i ete sega si se zabavuva so pointeresnata! ocekuvam malce podlaboko da podrazmislis! do koga ke mu bide privlecna i interesna? ako toj mas veke ednas ja iziveal zenamu so koja mislele deka ke go deli zivototo, treba li da ne zacudi ako istiot ja izivee i svojata svalerka i zameni so nekoja novicka i pointerensa1 jas bidejki realno gledam na rabotite ke ti kazam deka voopsto nema da me izinadi nekoja tema otvorena od tebe postavena so naslov ,,me zameni so druga ,, ! izvini vaka ama najcesto taka zavrsuvaat vrskite koi se odvivaat vo hotelski sobi! (i samata imas piseno vo pretodnite postovi deka nikoj ne se somneva vo neverstvoto na tvojot sakan, znaci toj e mnogu umen i se krie so devojkata koja momentalno ja posakuva)
drago mi e sto uspeav da te nasmeam pa makar i na ovoj nacin .vikaat kolku poveke lica ke nasmees tolku si pouspesen.a za drugata devojka ne e tazno nisto vo prikaznata .tazno e se ona sto jas go prezivuvav ...ama toa za sreka e sega minato sega vaka se odvivaat rabotite :vo braka sme uste imame posveteni na deteto goe i dvajcata go sakame najveke a so nas uste si razmenuvame neznosti iako znaeme deka jas se gledam so covekot a i toj najverojatno ima nekoja .e sega kolku e zdrav toj odnos neka zboruvaat psiholozite jas vaka uzivam veruvajte mi. super ni e
mozebi temeta navistin se odviva vo neposakuvan pravec, za toa dopridonesovme site koi ocigledno imame razlicni stavovi! ama podrska nema da ima nekoj koj za svoja sreka unistuva tuga! barem jas ne bi podrzala nekoj koj saka da si najde opravduvanje za grevovite koi gi pravi p.s. ke se potrudam da ja ,,smiram malku topkata,, DA ne zvucam navredlivo kon devojkite koi imaat poinakvo mislenje od moeto! pozdravce!
[/quote] Celo vreme nekoi se obiduvaat da me ubedat deka nie sme samo prolazna faza vo zivotot na zenetiot i toj ja saka svojata zena bla bla bla. Da tocno mozebi ja saka, no ne ja POSAKUVA [/quote] ti toj li fim si go pravis vo glava? znaci tebe te posakuva i ne moze da ti odolee! no do koga mila moja ke te posakuva????? si se zaprasala za toa? mozebi nekogas i zena mu si ja posakuval, ama mu zdosadila i se pojavila nekoja koja mu e pointeresna i ete sega si se zabavuva so pointeresnata! ocekuvam malce podlaboko da podrazmislis! do koga ke mu bide privlecna i interesna? ako toj mas veke ednas ja iziveal zenamu so koja mislele deka ke go deli zivototo, treba li da ne zacudi ako istiot ja izivee i svojata svalerka i zameni so nekoja novicka i pointerensa1 jas bidejki realno gledam na rabotite ke ti kazam deka voopsto nema da me izinadi nekoja tema otvorena od tebe postavena so naslov ,,me zameni so druga ,, ! izvini vaka ama najcesto taka zavrsuvaat vrskite koi se odvivaat vo hotelski sobi! (i samata imas piseno vo pretodnite postovi deka nikoj ne se somneva vo neverstvoto na tvojot sakan, znaci toj e mnogu umen i se krie so devojkata koja momentalno ja posakuva)[/quote] драга мина ти веке кажа се што сакав да пишам!ДО КОГА?како може на овие жени да им е интересно со женет? Па после толку години со истата личност, решаванје проблеми,соочување со тешки ситуации,брачни, финансиски и др проблеми се изневерува, а камоли една обична швалерка не знам како да ја наречам која нема ни принципи ни морал нема да ја замени со друга?очигледно иёневерувањето е склоност за мажите што изневеруваат што значи не завршува на тоа, ке ја изневери и сегашната швалерка еден ден,и како може да велите,,мене ме сака сопругата не ја посакува,,Па таа жена му родила дете, биле заедно целиот период додека растело детето, се радувале на секој збор,запче на секој чекор,,,. Па тоа не може да биде никогаш, видете му го изразот на лицето кога си доага дома и го прегрнува датето,жена си...времето поминато со нив..Па сигурно дека сопругата не му ставила нож на врат да ја земе за жена, и нејзе и симнувал звезди и и го ветувал светот! само секад постојат некои такви жени, не сакам да ги осудувам ама ке кажам бескруполозни на кои не им е битно дека ке растурат нечиј дом, ке повредат нечие дете,,,,, мислат само на незаборавниот секс со женет маж пфффффффффффф ИРОНИЧНО
draga moja napadot e najdobra odbrana .... znaci sto jas pravam ili ne pravam e samo MOJA rabota , ovde sme site po sovet i spodeluvanje na dozivuvanja a ne "lepenje na etiketi" dali sme glupavi , drolji , raspustenici i slicni navredi koi ne dolikuvaat da bidat izgovoreni od gospogi i gospogici koi se evropski nastroeni i ziveat vo 21 vek ..... ljubov.....ne mislite deka vistinskata vrednost na ljubovta e malce izgubena ....mozebi postoi no po nekoe vreme stanuva navika ili korist(vo nekoi slucai da naglasam za da ne dobijam kursumi).... me posakuva ....go custvuvam toa , mi go dokazuva a kako sto se si ima svoj rok na traenje taka ke mi dojde i na mene i na tebe i na sekoja druga , jas ne se cukam vo gradi deka toa nema da bide taka...do koga ke trae ke ostavime na vremeto da si kaze ....aaa ako mu e tolku ubavo i interesno doma so svojata ZENICKA i detenceto zosto odi so druga , zosto ima nesto sto mu nedostasuva , sto negovara zena ne mu go dava......ovaa diskusija ke nema kraj zatoa pak ke kazam SEKOJ SI GO BRANI TOA STO I GO ODBRAL!!! POZDRAV
DRAGA BABYGIRL...tvojot post mi lici kako da se branis od moite stavovi... Mislam deka treba povnimatelno da citas i da vidis deka jas edna od retkite ti davam podrska,ne deka ti e situacijata takva ,tuku deka si dobra i pametna devojka i deka ke si napravis podobra situacija..... Isto taka poveke go osuduvam tvojot ljubovnik ,otkolku tebe..ti si slobodna i ne povreduvas direktno nikogo ,za razlika od nego..... Ova morav da go podobjasnam ,posto mislam deka pogresno me sfati.. IHHHH koj lepi etiketi????? NEEEE ,imas greska...nikoj ,pa ni jas ne lepi na nikoj etiketi...mene kulturata,godinite i obrazovanieto ne mi dozvoluvaat takvo nesto,a na poedini clenki sto probaa takvo nesto im pisav eden strog post,koj mozes da go procitas ,ako se navratis nanazad vo postovite... Znaci jas sum da bideme PRAVEDNi ,ama i da funkcionirame poveke sovetodavno i niz podrska ,a ne samo so napadi i kritiki. POZDRAV DO SITE ZENSKI!