Значи имам профил и на црнобело и читам понекогаш некои работи и таму имам слика од мене па никому ништо и таму сум прашвала за мислења па никому ништо, само вам овде ви пречи и илјада мани ќе му најдете на човека.
МОја слика ставив, незнаев дека е забрането. Како што реков ретко сум на интернет и не сум многу запознаена со правилности и неправилности,
Имаше слика од неа, сликана од далеку, во снег. Инаку @marina.v. не се грижи, не верувам дека нас би ни се случил ваков проблем.
Во секој случај ми беше мило, благодарам за помошта за советите и повеќе не планирам фа влегувам на овој форум. Ми беше мило што се дружевме поздрав и се најдобро. Сепак ова е Македонија и освен предрасуди и осудувања и не планирав ништо друго најискрено. Нема потреба повеќе да се дискутира мојот проблем, благодарам.
Аха, не ти е страв ни срам своја слика да ставаш со ваква приказна. Кого сакаш да оцрниш? Зошто не те банираат јас не знам. Твоја слика жими .... Какви ѓубриња шетаат по светов
Не знам дали си свесна каков проблем изнесе јавно, ако воопшто е проблем.Јас навистина се надевам дека само ти е малку досадно, инаку не би сакала никој близок да се најде во твоја кожа.
Имаше слика на аватар од некоја девојка (или од самата себе). Од кога и рекоа дека може да ја препознаат ја тргна.
Ма не е она тоа на сликата сигурно, будала ли е до толку? Очигледно сака некој да намести, циганска работа.
A што, ако отидеш на некој странски форум, мислиш дека нема да добиеш вакви коментари? Не е дека ова е Македонија, туку дека ти си направила огромна глупост.
Девојко, и на Марс да живееш, тоа што го правиш е страшно, и марсовци ќе те осудат. И не, не знаеме како ти е, точно, и нема ни да знаеме. Не се плескаме со браќата на мажите наши, имаме нешто што се вика морал. И тука има стотици девојки кои се мажиле на 20 години, па не тргнале со браќата на мажите нивни. Зошто мислиш дека тоа што го правиш е оправдано со фактот дека си се мажила на 20 години. И самата викаш дека не ти е жал што си легнала со девер ти, туку дека остана бремена. Значи не си ни свесна која глупост ја правиш. Ама тоа што си дробиш - тоа ќе си сркаш. Сега чукај ја главата. PS. И јас помислив дека можеби мести некоја друга девојка, кога се претстави толку детално, уште матичен број да ни оставеше тука. Ама па си викам, што знаеш, се шета по светот, па и такви што мислат дека е нормално да се сексаш со деверот!!!
Ние несериозни а ти маченикот... Туку при маж плус и девер, ти седната со нас цел ден на мајов и бараш решение.
Приказнава е типична шпанска серија не е воопшто за верување а ако е вистина во тој случај се работи за тотално неморална, безчуствителна личност,без грам достоинство и неизживеана личност.Истото важи и за "деверот".
И мене на трол ми мириса ...уште од утринава кога го прочитав за првпат...а ако не е тогаш има проблем со самоконтрола И почитување.....па животните повеке ги конѕролираат своите нагони...Срамота!!!
А ти слободно плескај се ако си сакаш .Ние дадовме совет и мислења а тебе гледаме ти пречат тогаш што очекуваш сите да ти аплаудираат за убавата забава ...Жалам ако те разочаравме
Леле приказнава краааај, ова е измишљотина сигурна сум. Во случај да не е, а може ќе се најде како совет за некој друг - штом ќе заглавите вака во сопствените каки ништо неможе да ве извади, но единствен начин да се обидете да ја решите ситуацијата е да ја кажете вистината. Биди фраерка до крај, како што си знаела да си го пикаш деверчето во постела застани пред маж ти и кажи му, заслужуваш се да ти направи ама имај храброст и признај му. Многу ќе го повредиш, животот ќе му го уништиш НО кажи му во лице. Не барај начин само ти да си се спасиш, а другите да ги оставиш со прашалници за цел живот. Биди јака жена како што си јака во кревет, кажи му на маж ти во лице! Кажи им на твоите родители, на свекорот, штом си толку сигурна дека го сакаш деверот кажи им на сите „Луѓе се заљубив, направив глупост, неможев да се воздржам од љубов и се случи бебе, ние се сакаме, во право сте што и да ни кажете, ние решивме да живееме заедно затоа што многу се сакаме, ќе имаме и бебе и со или без ваш благослов ние решивме да бидеме заедно„. Твоите родители ќе урлаат, ќе се оболат или пак како нивно дете ќе ти простат и ќе те поддржат. Свекорот исто, или ќе си го избрка помалиот син од дома или и тој ќе ви прости, што ќе прави... Маж ти или ќе се оболе или ќе ве убие и двајцата или и тој ќе ви прости ... Ама АКО сте толку сигурни. Јас не верувам дека сте, толку сте себични и двајцата што сакате подло да избегате или пак ти - таа која ја започна цела каша пак само на себе си мислиш и мислиш како ти сама да си се спасиш од оваа ситуација. Ќе си абортираш, ќе си киднеш во друго градче, никој не те знае, некој будала ќе те земе за жена и ќе си живеете среќно додека не ти тропне кармата на врата.
Со сопругата сме во брак 5 години и од бракот имаме 2деца. Пред некој месец дознав дека има врска и секс со нејзинио директор (тој е постар од нејзе 13 години). Децата ги оставаше на мене или на мајка и за да се гледа со него,во тој период керката на возраст од 7месеци. Незнам дали да и дадам втора шанса, дали била со него поради пари, дали го засакала или веке и е досаден бракот со мене. Разговаравме вели дека било авантура која треба и двајцата да ја заборавиме, но авантурата трела 4 месеци
да беше некој друг сеа избркана беше од дома, ти совет бараш по форуми... па дали било љубов, авантура, досада ... неверство си е неверство без разлика која е причината. И размисли дали сакаш да бидиш со ваква нестабилна особа, да остава бебе на чување за она да се плеска со некој.