Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Морам да искоментирам за вакви настани оти веке дигестивниот тракт ми се крена од читање а камоли некој вомоја фамилија вакви грозотии да направи!!
    Ако сакаат да изневеруваат нека одат усвет ама да не прават со член од фамилија, не со роднина.Познавам една докторка која се спанџа со на золвата мажот...и што направи, ги осакати сите, за срамота...нема оправдувања за вакви срања, за вакви постапки,...богами со пиштол би ги решила.

На zalosna, cresa-jagoda, DVAANGELA и 3 други им се допаѓа ова.
  2. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.787
    Допаѓања:
    323.721
    За истите луѓе збориме...
    Цела фамилија осакатени, здрав човек не остана таму.

На Petar80 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  3. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Ја знам случај двајца колеги што си се сексаат на работа со години, и двајцата со фамилии, фамилиите им се знаат.
    Колку такви има не сте свесни. Во вашите очи најблиските секогаш ќе бидат оние што "никогаш не би го направиле тоа".
    Ама јас скоро и да не знам брак каде барем едниот не изневерил. Тоа веќе им станува и нормално и поминуваат низ тоа, не го сфаќаат толку трагично колку што јас би го сфатила во врска на пример.
    Две комшики, пријателки на мајка ми знаат за неверства од мажот години уназад, па еве ги уште во брак.
    Ако не се лажеме и реално правиме муабет, дали редовен швалерај, дали за една вечер, ама има. И тоа бајаги.

На julie77, ninja35, DVAANGELA и 3 други им се допаѓа ова.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Ако е за истите, а се надевам дека нема други такви толку неморални и безкрупулозни луѓе кои незнаат нагоните да ги смират и постапија толку животински...е сега тие очекуваат пород...и кој на кого ке му биде баратучед, кој на кого тетин, чичко.....абе чвор работа.Ги жалам родителите од двете страни и братот и сестрата кои останаа како попарени.

На referentka и Petar80 им се допаѓа ова.
  5. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.787
    Допаѓања:
    323.721
    Братот и сестрата до ден денешен се побудалени.
    Не бидува луѓе од нив иако се познати доктори

На baba Rada и Petar80 им се допаѓа ова.
  6. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Еј ве читам и си размислувам што све постои на светов што све држи оваа земја, па добро бре ако веќе сакаш ете да шараш па малку ли има настрана луѓе па најди бре из ..... со некој мора ли да е од фамилија

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  7. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Дајте луѓе да си плукнеме во пазуви, деца имаме, ќе имаме...незнаеш што че ти влезе во куќа или незнаеш во која куќа ке влезе...пу..пу..не дај Боже!!
    Па последен Ку* да беше и последна златна путка да имаше па никогаш на таков чин не би се осмелила.
    Срамота.

На zalosna, ruruk, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  8. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
  9. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.144
    Не знаш на што може да налеташ во животот и што да ти влезе во животот, само кажи што подалеку од мене такви глупости ... општеството се изврте за 100 %, се изгубија вредностите, сега секој е во право и секој има право да живее како што сака ако тоа како што сака вклучува извитоперени правила ... лудило, тешко нам и на следниве генерации.

На julie77, baba Rada, LUCERKA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Потполно се согласувам да се плаши човек од сопствената сенка,жалосно за идните генерации

На zalosna и baba Rada им се допаѓа ова.
  11. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.144
    Па така некако му доаѓа доверба да не можеш да имаш со тој што животот го делиш ... стави му пепел на таков живот.

На DVAANGELA му/ѝ се допаѓа ова.
  12. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Јас ќе кажам приказна од лично искуство па кој како ќе процени и одлучи.
    Имав другарка, ептен блиски, секој ден бевме заедно. Знаев дека има симпатии кон еден од колегите но секогаш остануваше на тоа како и се гади кога другите изневеруваат, дури и самата ги озборуваше комшики, роднини кои ги мамеле мажите - како тие легнувале навечер покрај своите мажи, каде им била совеста.

Се случи да одам на пат 10 дена, во тие 10 дена таа се зближила со друга комшика која очиглено ги прочитала симпатиите и замислете и дала поддршка и оваа си зела сила и ете и таа навлезе во водите на неверство.
    А мажот и еден доброчина што да ви кажам, сакам викенд ваму - еве викенд, сакам одмор ваму - еве одмор, сакам штикли вакви - еве.... и ред други работи

Се враќам јас од пат, гледам “другаркава“ ме одбегнуваааа....не е таа што беше. Јас прашалници си викам што се случи за овие 10 дена и одма сфатив кога го видов колегата како повеќе се вртка и им ги фатив погледите.

Е тогаш, ја викнав на кафе и разговарав, (секако дека негираше- тоа и ми беше очекувана реакција), но јас како добра блиска пријателка сакав да и ги отворам очите...

И да скратам.....јас не и сум повеќе другарка, немаме муабет веќе, којзнае што кажам дома на мажот зошто не се дружиме, иако имаа проблеми едвај брак спаси и мислам дека мажот знае но и “простил“ заради децата

Што требаше да правам - да кјутам??? Да кажам?
    Што и да правите во таква ситуација, секако ако имате душа ќе ве јаде совест дали да дали не, секако ќе бидете омразена личност кажале или не, но сепак мој став е - да се даде совет. Д се пристапи пријателски, и да дадете совет. А ако неверникот/чката имааат совест - ќе разберат, ако не...кога тогаш ќе се тупаат по глава

На rose60 и simoncelicius им се допаѓа ова.
  13. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.144
    Ништо што ќе правиш ќе ќутиш, виде не видов, беше не бев ... а кој тргнал по тој пат ти не го оправаш ... не, од искуство кажувам, секој додека сам не си ја увиди грешката друг не го оправа, ти си можела само лошата да бидеш па, уште и љубоморната да испаднеш вака риба и на страна подобро подалеку.

14. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Imam dva slucai takvi.Ednata: zenata go izneveruvala mazot i ovoj so pegla i ja izgorel,drugata: pa so ugoreno zelezo

Последна измена: 14 ноември 2015
    На rose60, referentka и ninja35 им се допаѓа ова.
  15. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.787
    Допаѓања:
    323.721
    Taa so izgorenata dunda e majka na drugar.MAZOT pocina.

16. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Neznam kako se vikaat

17. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.150
    Допаѓања:
    221.673
    Цццц ова стварно?! Срамота.

18. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Da vistina bilo

19. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.787
    Допаѓања:
    323.721
    I toa vo malo mesto vo Mkd

20. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Neznam kako se osuduvaat,ajde dodeka se vo vrska ajde nemaat ni deca ni nis,mada i toa ne go opravduvam.Ama vo brak au nedajboze,so koi oci ke gi pogledne decata,ima edna ovde (nitu se biam sega,nitu se sitam) si ostavi dve deca,zamina kaj drug.A so prviot imase i sloga i ljubov i pari ama za vakvo i bilo na tipkava,e sega prviot se prezeni si renoviraa doma si uzivaat,dodeka vtoriot pocina