1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Пa све е мoжнo:D

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  2. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    Da mozno e nisto cudno :)

3. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    А што е работата со оваа членка бидејќи не сум баш упатена ако сака некој да ми објасни ?

4. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    хехеее мн е долга приказната , сценариото е 3 години можит и повеке :D

На ninja35, okcenzi и stilas7 им се допаѓа ова.
  5. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Живее срекен живот. Останала бремена, мажот ја молел да му се врати и сега сите ја чуваат како принцеза. Свеки веке и купува точен бр чизми, свекорот и ги бакнува рацете и ја нарекува керко моја неродена. Мажот паѓа на колена кога и да ја здогледа и секоја нејзина желба ја исполнува. Сега тој маж знае каде е местото на Виши, а каде на неговата мама. Веке свеки лека полека се пакува да го напушти станот и да ги остави младите на рааат, но сепак ја моли и проколнува Виши, кога ке дојде бебето да и дозволи да и помага по дома, за да може Виши да уживка во масажите на сега веке големиот маж, а и раат да се опушти во купките и миризливите свеки.

Тропам зелени

Сега ке се врати со два нови профили. Од едниот ке пишува ново сценарио, а другиот ке го користи за позитивна критика кон првиот. И така кој за на психијатар, кој за на пикник, абе врти сучи времео за никаде, само за дождовни глисти ко бившиот мој.

На SimonaTino, theowndemon, WORRIED.BT и 12 други им се допаѓа ова.
  6. pavlinka-daniela

pavlinka-daniela Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2016
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Sakam da be prasam zosto seuste nemozam da mu veruvam Na maz mi zosto mi e tesko da ja vratam doverbata a I nekako toj nee se Trudi da ja vratam doverbata..Eve utre imame Slava doma I tooj si ja zapali Kolata si izleze jas mu velam nee izleguvaj a tojmi veli tie se 2dena vo godinata..a jas cell den rabotam se spremame plus I Bremena 7mesec sum mi Stana loso pred da izleze I mi veli sedni cell den rabotis I si izleze..Sega celo vreme samo toa mislam nemozam nekako poftorno da mu veruvam neznam stvarno dali e do Mene ili ne sekogas Koga I da mi se priblizi mislam deka seuste nesto krie od mene.i Koga I da go prasam to mi veli znam zgresiv I nema da se poftori a jas nemozam da mu veruvam Pak navistina neznam sto da pravam...

7. Gerbera

Gerbera Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2016
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    773
    @pavlinka-daniela , што те држи кај човек кој не полага основна грижа за твоја благосостојба? Мене не ми е јасно. Еве и да дознаеш дека си му само ти во животот, што дека? Полесно ќе ти биде? Не верувам.
    За доверба враќање треба да се труди тој кој ја предал, а не тој на кој треба да му се врати.

На SV1911, DVAANGELA, kim.k и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    Многу јака шема стана во последно време женетите мажи најјаки фраери се низ град. Ниту се кријат ниту ништо си шетаат со девојки, си јадат си пијат како мислиш дома никој не ги чека дома. А најстрашното е што оние пак што се пазат низ град истото го прават ама они па ќе прошетаат некаде надвор од Ск. Ужас, кога гледам мажите какви жени изневеруваат, угледни, паметни со дигнат нос самоуверени тој трчи по неа како кученце, бракот им изгледа како сон ама ја вара нажалост. Верба во никој.

На Sashko1992, SimonaTino, PaLaVa и 10 други им се допаѓа ова.
  9. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.786
    Допаѓања:
    323.718
    И жените не се ништо понаивни.
    На пауза додека се на работа одат на секс за да после работа си одат дома кај фамилијата.
    Уште поодвратно е што истите тие жени во секоја дискусија на пиедестал го ставаат сопругот и фамилијата како нешто најсвето за нив.

На Sashko1992, SimonaTino, papillonP и 14 други им се допаѓа ова.
  10. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    Исто исто, една другарка мажена е во друг град и кога ми раскажува нешто за пријателките нејзини кои се мажени стално муабетот им е Ејј најарно да си фатам швалер, ајде да фатиме швалер. Аман брее (facepalm) и викам вие таму попаметен муабет немате ли, сите ли само за тоа зборите.

На a.c.k.a, JuLleE, ninja35 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Ne mi e jasno ova "тој трчи по неа како кученце, бракот им изгледа како сон ама ја вара нажалост". Ic ne mi e jasno. Ova go nema i vo eftino ljubovno romance.

Nekoj ke vidat nekoj odi na rucek so nekogo i odma filmovi pravat.

Odam jas vo Mk i pominuvam pokraj banka, nemozam ni vecerta da ja docekam da se javam, go vikam drugarot na mm da izleze pred vrata. Go viknaa i posto bese iznenaduvanje se zabezekna, se izguskavme, izbacivme i mu velam koga ti e pauza da kasneme nesto. Se podsmea i veli "pogledni po prozori pola banka visi gleda sto jas so tebe tuka".
    Amn se li e svaleracija.
    Jas na mm i mojte drugarcinja si gi guskam , bacuvam i drzam za raka.
    I sto svaljeri se?
    Da e potragicno koga se isprakame sekogas mazite pustaat solzi.
    Zamene li placat, im otide svalerkata.

Luge dajte malku rasirete gi vidicite.
    Mladi ste, treba da bidete 10pati po otvoreni na site polinja od mene koja vo najmala raka dulo sum postara od vas.

Toa textot, taa samouverena, na site polinja se petki i go tolerira koga toj ja vara.
    Nema bre deca toa. Ili taa negleda ili nema ni troska od tie epitetie koj gi naredivte.

Nekoj raboti ni vo najevtina romansa nemoze da se slucat.

На Victorian, theowndemon, Tajnaotrovna и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    Зборував за мажот по својата жена, како трча ја воздигнува пред сите, изгледаат идеално да им позавидиш и оп истиот отишол на пат службено и со него си ја земал девојката. Тоа ми беше поентата зборам за примери што ги знам.

На PaLaVa, kjukli, ♡BuBaLe♡ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Gerbera

Gerbera Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2016
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    773
    Можеби и трча по неа како кученце. Можеби на некој начин, во неговиот чуден свет некако и му значи, а тие што ги матка наоколу му се некој издувен вентил за да може со жена му така да се однесува. Можеби го вадат од него оној кој не сака да биде со жена му. Многу се комплексни ваквите односи, за општ заклучок да може да се донесе.

На theowndemon, kjukli, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
  14. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    Ова е добро за утеха :lol:

15. Gerbera

Gerbera Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2016
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    773
    Можда. Се надевам дека нема да има потреба да дознаам за сигурно. :lol:

На okcenzi и Elissa им се допаѓа ова.
  16. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    Jas pa mislam deka nekoj treba da se zanimava so taa rabota (da posmatra non stop) koj so kogo se eb.. kako nevie dosadno ?

На MilaP му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    Темите за тоа постојат некогаш да пиши човек во нив и да сподели мислење, а дека на некој му е гајле и го интересира за другите не верувам.

18. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Hm...od gushkanje do gushkanje ima golema razlika (prijatelski ili neshto poveke od prijatelski da Ne Se lazeme sega)..a ti "francuski" bacnuvash prijatelchinja ???Jas naj iskreno Ne bi sakala taka narechena "prijatelka" da mi drzi muz za raka dodeka shetaat ili takvi opushteni gestovi od nea..nema potreba do tolku "zajlubeno impresioniranje" ..ke glumime ludilo na postari godini(toa poveke mi dava do znaenje deka taa "zenska"osoba Ne dobiva doma dovolno vnimamie od partnerot pa ke zalazuva emocionalno tugi mazi oti ete taka Ta liberalna bila u toj pogled..e kako pa da ne!

На wanderlust, PaLaVa, SuperGirl24 и 6 други им се допаѓа ова.
  19. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Kako znaete da go doterate ne e ni cudo sekoj sto ke go vidite po ulica svaljer/svaljerka da go napravite.
    Amn mladi ste, otvorete go pogledot malku.

На theowndemon и evangelina.ina им се допаѓа ова.
  20. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Ne mi odgovori na prashanjeto??? Dali mislish deka lugevo ne mozat nikakva razlika da spoznaat izmegu prijatelstvo I shvaleraj???
    Vo sekoj post potencirash vozrasta I godinite mislejki deka taka zrelosta Se meri ..Koga Te chitam po nekogash sfakam deka ziveesh vo nekoj tvoj virtualen svet shto Ne mislam ima nekakva vrska so tvojot realen zivot..nemash ljutish toa e samo moj zakluchok ..

На SuperGirl24 и ALISA0000 им се допаѓа ова.