Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Da se nadvorzam na mojot post ...ushte ova ako mozesh da mi odgovorish ..taka drugarchinjata Si Gi gushkash,bacuvash I drzish za race vo prisustvo na soprugot tvoj ili ???

На hristina.anenane, referentka, zalosna и 3 други им се допаѓа ова.
  2. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    Мене тaкa дa ме гушне женa, дa ме бaкне, дa ме држи зa рaкa, пoследнo штo ќе ми пaдне нa пaмет е пријaтелствo...дa не се лaжеме...:wasntme:
    А тoa декa вo течиси секoј трет брaк се случувa некoјa тaквa егзибицијa, се случувa...и тoa дa не се лaжеме

На Dust, Dzevelekova, papillonP и 18 други им се допаѓа ова.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    Растена претежно во машко друштво, најдобри другари покрај женски сум имала повеќе машки, па благодарение на тоа понатаму не гледав на мажите како на потенцијални дечковци, сексуални објекти и сл туку секогаш им пристапував исто како кон жени, најнормално, пријателски, а не ко да се од друг свет. И далеку од тоа дека сите ги гушкам и бакнувам, но оние кои ми се блиски, мили, еве другарите кои ми се разбегаа по светов, сега да се видиме знам дека раце нема да тргнеме едни од други бар први 15 минути.
    Но така со секој не можеш, треба историја да имаш, ко најблиска род да ти се, во спротивно си една од оние жени кои ги опишаа погоре, нападна, флертувачка, желна за внимание, а се прикрива под превезот -пријателство.
    И се познава што е, дали е другарство, дали е само флерт, или веќе тргнало накај изневерување.

На 1209, buttercup5, Sashko1992 и 23 други им се допаѓа ова.
  4. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.303
    Допаѓања:
    261.154
    Да го прашам она стандардното...а каде почнува неверството...во умот или во кревет?

На flowersss, theowndemon, anakonda88 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    625

Хмм...според мене во умот. Ако зборам лично за мене. Доколку јас почнам да фантазирам за друг маж (не зборам фантазирање во смисла убав е, или да помислам на некој на тој начин, итн, туку секојдневно да мислам на него), бар кај мене значи дека навистина нешто не штима.

A за повеќето мислам дека би било во кревет, бар од она што сум слушнала... затоа што сите по некогаш фантазираме.. Иако доколку станува збор за фантазирање за иста личност, тогаш тоа е показател на нешто.

Последна измена: 28 мај 2016
    На ♡BuBaLe♡, Ицолгудбејбе, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  6. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    првата фаза е во умот....реализација во кревет...:P

На EdnaDevojka21, ♡BuBaLe♡, Ingvild и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.303
    Допаѓања:
    261.154
    Редоследот ми е јасен. Муабетот ми беше дали и ако заврши на првото сепак е неверство.

8. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    не ....ако е така, тогаш не постои верен човек

На Dust, EdnaDevojka21, Kitten и 7 други им се допаѓа ова.
  9. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.862
    Секој сам си ги поставува границите и има своја престава за дозволено и недозволено.
    Тука бар нема универзално правило.

На PaLaVa, galapce, tina-63 и 5 други им се допаѓа ова.
  10. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Уште да си кажеме за себе кога веќе кажуваме за другите.:lol:
    Ама тоа малку потешко. Нели полесни се стаповите по туг грб.
    А најчесто,оној што изневерува или изневерувал,да го слушаш,секогаш неговото Дело е оправдано а осудата кон другите основана.

На ♡BuBaLe♡, TammyS, evangelina.ina и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Gerbera

Gerbera Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2016
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    773
    Јас мислам дека неверството почнува во умот, колку што секоја љубовна врска почнува во умот според наше видување. Сите со потсмев викавме што е то, платонска љубов, тоа не се рачуна, тоа не е љубов, штом немало физичка врска. Да се рачуна платонско неверство, а да не сметаш платонска врска/љубов за вистинска љубов ми е нелогично.

На EdnaDevojka21, MilaP, Ицолгудбејбе и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Jas ne znam koja e tvojata starosna granica(vo koja grupa ti spagjaat mladi vo koja ti spagjaat stari) ..ama na kraj da ne ispadne da sum I postara od tebe..veke go prekisna na forumov so toa "ushte mladi ste" ..izvini ama ko baba mi da ja slusham hahaha..sorry

На kukla21, zalosna, TammyS и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. RainbowButterfly

RainbowButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    753
    Нема потреба од изневерување според мене, разведи се па оди со кого сакаш не му го троши времето некому. (facepalm)

На VIK-KIV, presiosaP, anaja1 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Dobro, ne ste mladi nego NEISKUSNI, ako taka poveke vi odgovara.
    Ne se raboti koj kolku god. ima , se raboti vo toa koj kolku pominal vo zivotot, so kolku razlicni kulturi zivee sekojdnevno, kolku razlicni mislenja slusa, odgovara, se razbira (toa nemoze sekoj ili ednostavno nema moznosti).

15. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Dobro be @toogood od kade pak znaesh koj kolku pominal i iskusil u zivotot???Aman veke od popuvnjevo tvoe..kako ovde na forumov samo da dremat praznoglavi!!!

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TammyS

TammyS Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2016
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    74
    Тaкa си е рaзведи се и прaви штo сaкaш пoсле ти a не е крив сoпaтникoт штo е сo тебе зa тoј дa стрaдa зa глупoстите штo ке ги прaвеш:)

На VIK-KIV, kukla21, RainbowButterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    Да е само со умот неверството многу поубаво ќе беше. Оние што сакаат да изневеруваат не се задоволуваат само со бујни фантазии. Неверство е кога ќе почнеш поблиска комуникација со друго лице и ќе имаш интимни моменти. За жал тоа сега стана нормално, како беше муабетот “оженет ама ништо сериозно“.

На VIK-KIV, eloves, ♡BuBaLe♡ и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Porano se sekavam "shvalerite" gi vadea burmite od raka za da mozat neshto da brknat na strana,a sega duri I moderno stana od prva da kazuvaat I pokazuvaat burmi za da legnat neshto..I za chudo pa legnuvaat nekoja!!

На SAMIRA, poenta, Victorian и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.791
    Ако неверството почнуваше во умот тогаш сум и убиец и насилник, пошто колкумина имам турнато под воз и тепано со палка во паметов ехехеее....

На flowersss, SAMIRA, Dust и 18 други им се допаѓа ова.
  20. mcokolada

mcokolada Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2015
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    456
    ne postoi covek sto ne izneveruva so umot, bez da sakas ponekogas doajgaat takvi misli, vo momenti na osamenost na razocaranost, koga ke sretnist nekoj sto mnogu te privlekuva...brakot e za cel zivot a e nerealno deka vo 50 godini ni ednas nema da fantaziras za druga osoba.
    Za fizickoto izneveruvanje..pa ponekogas mislam deka super bi dosla nekoja inekcija adrenalin. Samo toa da e cisto fizicki i bez navlegvanje vo vrski.
    znam deka na muabetov ke imam kupista negativni kritiki no dzabe e da se osuduva koga sekoj vtor go pravi toa, znaci si uzivaat lugevo.

На hristina.anenane, elimkd и Petar80 им се допаѓа ова.