A soprugot koga ke doznae za tajnite javuvanja?Moze togas on razvod ke ti pobara. Ke si ja raznishas doverbata vo brakot za glyposti
А не е маж ти тој што ти се јавува ? Е, бога ми си го барате на клоци да ве земе човек. Докажано е less is more. Арно викаше еден, јадни жени, јадни мажи.
Ма репер за другар. Држава се чувала од непријатели, жена/маж од пријатели !!! А, колку жени имаат к'смет што не сум маж, на другиве е малерот. Ма поклон ќе ја дадам кога си сака бре. Па, нек се жали. Адреналинот да скока до плафон, шеќер да добие. Будали ! Па, нема други мора баш со некој идиот мажот да си го понижи. Нема шанси да се разведе не го реализирале адреналинот изгледа. Каде отиде светот, у пм.
Кој адреналин ти тоа зборуваш?! Побогу.. не си 20 годишна девојка да се палиш на повици и типци наоколу.. Кога маж ти ќе дознае е тогаш ќе видиш што е адреналин, кога се ќе ти се сруши за миг врз глава. Тоа ќе ти биде вистински адреналин богами.
Ќе си направиш проблем. Дури и сега веќе да дознае мажот ти за јавувањата доволно е за голем проблем. Стави се на местото на твојот сопруг за момент или замисли да се слуша со сопругата на тој ваш пријател и да му е убаво...Тебе како би ти изгледало?!
Ех и ова да го прочитам ми фалеше, па после мажите се криви.... Ццц ......што се држи оваа земја да има уста да прозбори..... Тешко на младиве генерации
Е добро де нека се лупнат еднаш (ко ни еднаш) меракот ќе им помине и нема да се слушаат, а вака како попалени тинејџери се однесуваат на телефон или кога ќе се видат во друштво.
А зa штo збoрите?Секси муaбети гaрaнт,кoи секaкo вo иднинa едниoт ќе.пoсaкa дa преминaт вo делa.И нее aдренaлин тoa,ти oсеќaш стрaст зaштo знaеш кoј е oд др стрaнa.Свеснo тoa си гo прaвиш,не се зaлaжувaј.Или стaви крaј нa време,инaку рaзвoд не ти бегa.Бaшкa пa сеемен пријaтел(дa биде гревoт уште пoгoлем)
Е па сега има ли нешто незабрането а да не е со закана од казна нема, ама има во правото ако се фати или докаже така да постои и АКО НЕ се, да дополнам еден ќе јаде стап вака или онака хахах
И тоа што викаш Ева е во прашање, забрањено воче хаххаххаха море нека кршат глава тие двајца, лошо деца ако имаат, инаку ... ајт, среќен пат.
А овој ризик гарант ќе им вреди, доста на телефон а? дефинитивно животот ќе им се смени ама во кој правец, тоа не знам