Во живо некој ќе го почуствува стапот од приказната со која кучка јаде мас хаха. А бе може само ќе си се пробаат и пак ќе си бидат пријатели.
Гледајќи вакви примери почнувам да се двоумам дали да се женам , а и не е ни чудо што се поголем број на млади се неженети. И најмногу мразам работи кои ми се прават зад грб, било какви.
А бе остани ерген цел живот јако оправдување за да не се ожениш. Па гледај бре во животот да не бидеш муле биди малку помудар од неа повешт
Зоброт ми беше дури и да се кладиме не би ни за милка чоколадце зш јас сум против да се плеснат ама кој мене ме прашува ? хаххахаха никој хаххахаха
Договорено чоколатце, нема што ние да сме против или ЗА. Ние типуваме ќе се опнат или нема да се опнат. Јас реков гласам дека ќе се, вриее женскава бре ако не се опне ќе пукне од мака
Грешиш, а бе умни се и вешти поумни од што мислиме јас гарантирам дека кога седеле на зедничка средба фамилијарно се имаат чепнато под маса неколку пати
Не мора да се осодуваш на самотија и пропаст бидејки една жена така напишала. Не е секој ист ни под разно, насекаде постојат паметни и не човечни жени а твое е колку умееш да процениш што е добро а што не за тебе. Ќе бидеш сам, 2, 5, 7, 10 год. И што потоа?! Каква смисла на живот ќе имаш без фамилија, без галама и без џагор на деца? Никаква. А се што повеќе старее човек всушност ја сваќа смислата на бракот и сопругата негова. Се што човек повеќе старее толку повеќе ја почитува сопругата/сопругот. Утре нема да си сам кога сите ќе си го фатат својот крај единствената жена што покрај тебе ќе биде тоа е жената.
Абе и најмудар на светот да сум, џабе ми е, од женски итроштини неможам да се спасам . Еве ти пример со оваа жена, можеби нејзиниот маж е мудар и вешт ама таа пак му прави работи зад грб. Тоа ти е.
Од секогаш сум мислел од првиот пост дека Витамина е бре Психијатар за секој проблем, ми се допаѓа тоа полна е со поука, со објанување. Браво тка треба