Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.001
    Допаѓања:
    327.934
    A ona mesto da razgovara so partnerot ,kreva adrenalin so drug maz po tel.
    Ne gi stavaj site vo ist kosh ziti se.
    Potkleknuvaat samo slabici
    Onie na koi im e biten brakot tragaat po resenie ne po svaler

На CameliaMiller, theowndemon, kjukli и 21 други им се допаѓа ова.
  2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.876
    Допаѓања:
    122.929
    Абе ок е да се палиш со некој ама да се гасиш со маж ти. Сега што тоа не е Бред Пит туку пријател на мажот ти, е јеби га десило се. Подобро подразмисли што ти фали кај мажот и што ви е проблем во бракот него како шипарица да се допишуваш.

На Petar80, DVAANGELA, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.717
    Допаѓања:
    7.535
    Така се растураат бракови:(

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.876
    Допаѓања:
    122.929
    Како??

5. draganalove

draganalove Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    За да се 'опнеме' по ваше, нема шанси-со ниедна постапка не би направила нешто да ме види некој познат и ова да се дознае. Единствено ако застане светот на пола саат или ако би биле сами на овој свет или на пуст остров сигурно би се случило тоа.
    Имав понуда да испаднеме и да се качам кај него во кола и да одиме негде (да разговараме :) ), но го одбив, бидејќи му објаснив дека живееме во мал град што многу лесно може некој да не види, а не би ризикувала ни 1% да се случи нешто со мојот брак.

Една феминка ме праша кој прв на кого му кажал емоции? Тој на мене, но јас ги потиснував се додека не почна да се задева.

На elimkd, ninja35 и Sunnny им се допаѓа ова.
  6. draganalove

draganalove Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    Можеби и тоа ќе биде никогаш не се знае, но верувам дека итој е уште повнимателен од мене.

И пак ќе речам многу паметно човече си ти :)

Не, се немаме чепнато под маса ако те интересира. Единствено чепкање беше уште кога не бевме отворени доволно, поминувајки дома по тесен ходник ме допре за половината за да помине.

7. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Демек како вие мажите ептен поштени нели, па сеа жените вакви онакви. Не се жени, седи ерген дур ти мрда тулето, после ке си земеш некоја пачавра да размрда за двајцата.

Инаку феминки ми се допаднаа вашите ставови во врска со неверството. Ви честитам што не сте лицемерни и што не настапивте со став “ коа можат мажите, зошто да не и жените“

За феминкава немам што да кажам, кога вие се си кажавте
    Јас не можам да го разберам таквиот брак и крај. Еве кажувам јавно, ако мм ме изневери си заминувам и крај

На Dust, kjukli, VladeMila и 8 други им се допаѓа ова.
  8. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    @draganalove
    Za sto najmnogu razgovarate so covekot,ako ne ti e maka spodeli,mozebi tuka ke izleze i tvojot problem koj go imas so maz ti.I za mene semejstvoto e na prvo mesto,no covekot do tebe e klucen faktor za kvalitetot na brakot.Po prethodnite postovi pisuvav za moite bracni problemi resiv i mu soopstiv deka poveke nema da mozeme.Vo izraz na revolt napisav deka i svaler bi fatila,no so toa nemase da si gi resam problemite,pa zatoa se razdelivme.

На Glasna, only44you и Petar80 им се допаѓа ова.
  9. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Абе да им било семејството на прво место немало да летаат со паметот. Само не знам кога дојдоа до ова тн размислување. Ок можно е да е средовечна криза или климакс, ама знам дека штетата ке биде многу поголема иако само се слушаат на тел, отколку кога би направиле неверство со непозната личност. Пријатели семејни, немам збор

На fallenangel, PaLaVa, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Па не може да се генерализира, се е индивидуално, има и мажи и жени кои не се цвеќиња за мирисање :D, али ние како машки секогаш ги напаѓаме жените, а пак женските нас не напаѓаат дека не не бива, и така оди тоа. Ретки се тие машки и женски што се самокритични ама факт е дека едни без други не можеме.

Последна измена: 20 јули 2016
    На anaja1 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    @Jas! Kako si? Kako gi pominuvas denovite?

На Petar80, Outlook и joy1 им се допаѓа ова.
  12. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181

Tebe sreko samo "stravot" Te drzi na uzdi do brakot ..

На rose60, fallenangel, okcenzi и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.144
    Стравот лозјето го чувал хаххаха и после викаме лошо е да се плаши човек, не е секогаш :D

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.303
    Допаѓања:
    261.152
    Грешна причина има :)

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Леле леле го одбила браво за тебе! Абе срамота е само што си наумила таквоо нешто,незнам со кое лице сега можеш да го погледнеш сопругот во очи,како не ти е срам незнам.... :x
    Башка па не си излегла само ради тоа шо ќе те видел народот аа немаш ти фамилија на која треба да помислиш пред да го сториш нештото?не ти е срам и жал да ги лажеш? :xАлал да ти е само што можеш амо на себе да мислиш и немаш грижа на совест (facepalm)

На Sashko1992 и anaja1 им се допаѓа ова.
  16. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    Ајде бе па вие ја распневте помислила и што ? Ту ту фантазија, од крв и месо се луѓето. Само разумот треба да се уклучи.
    Не ги оправдувам телефонските разговори.. Прекинете оти кај и да е ке се деси нешто сакале или не, сте разгореле забранет оган згаснете го пред се да запали околу вас.

На CameliaMiller, Dust, zalosna и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Jas!

Jas! Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    6.313
    Благодарам што мислите на мене :hug:
    Сега за сега тешко е, се иссели, јас останав во куќава со децата, на работа не одам некое време, да се навикниме на новата ситуција...
    Колку ќе можам ќе ви пишувам :hug::hug:

На theowndemon, kjukli, ALISA0000 и 9 други им се допаѓа ова.
  18. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Само немој да се затвораш дома. Излегувај со децата, па излегувај сама, викни си пријатели по дома, наполни ја кадата и испиј си го кафето. Задаваја си задачи, само не се затворај, зошто лесно е да се падне во депресија, а тешко е деца да одгледаш

На kjukli, zalosna, VladeMila и 4 други им се допаѓа ова.
  19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Bracno neverstvo-gadno podmolno I neprifatlivo,nikogas ne sum slusala I nema da slusam izgovori za ovaj gaden cin...Neznam kako ne mu e stram na takvite luge doma partnerot vo oci da go gledat decata so tie gadni race da gi galat so semejstvoto na masa doma leb da jadat,mi se gadi od takvite luge...
    @mcokolada ako imas potreba za inekdija od adrenalin togas stavajsija redovno taja inekcija nadvor od bracnite vodi,a toa deka sekoj 2go pravi toa zatoa I vo denesno vreme sekoj 2e razveden so ne ti e tebe jasno...

Последна измена: 2 август 2016
  20. Azalea Bonsai

Azalea Bonsai Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2016
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    37
    Читам, читам и почнувам да се плашам. Тазе невеста сум, но околу оваа тема просто ми е страв да помислам...Не ги почитувам луѓето кои се ладнокрвни, слободоумни, кои секоја грешка ја оправдуваат со еднаш се живее и луѓе сме од крв и месо... Сметам дека доколку си се одлучил на тој чекор да се венчаш со некој тоа е поради љубов и почит кон таа личност. Времето минува и милион ситуации било успони или падови го менуваат човек не велам не. Но моментот да стигне до одбивност и желба за друг партнер сметам дека лежи токму меѓу партнерите. Ако еден е себичен и своеглав многу е веројатно дека другиот ќе се почувствува занемарено и малце љубов и внимание од трета личност ќе го натера да мисли веќе на тој чекор... Во ова време имате милиони социјални мрежи што е со допишувањето, лајкувањето, и тоа се еден вид неверства...флертовите се веќе 90 % неверство а кришните кафиња и состаноци се за мене исто што и сексот...доколку дојде до моментот некој да престане да се сака, човечно е да се каже болката би била голема но сигурно не поголема од бесот во моментот кога ќе дознаеш дека не си единствена...

На ZRNO, rose60, blessed.an и 5 други им се допаѓа ова.