А ти се гледаш со Вториот затоа што го сакаш вториот или само заради сексот ??/ Зошто не му речеш на сопугот, ако не се средиш ќе си најдам некој, па ќе видиш ( со смеење ) наместо да му се дереш (види се на што личиш) И да, првпат слушам хрчењето да е проблем за неверство. Ама ајде....
Тоа не е за жалење бре, за жалење според мене ако пие, лупа по дома, се мота со секоја сукња по улица, се коцка, се дрогира, ги слуша мама и тате,а жената ја гази, во кревет само он постои таа жената може и сама хахахха и тн. тоа се проблеми .. хрчење некако не ми е прекидач за неверство
криза секогаш има, убавината не е трајна, вов рска со хигиена и се со разговор се се надминува. Од друга страна имав другар филозоф секогаш велеше таа што ќе ти биде добра за дома да ти биде домаќинка нема да ти биде добра и за во кревет, таа што ќе ти биде добра за во кревет нема да ја биде за домаќинка. Никогаш не ја сфатив филизофијава што сака да речи авторов. Освен ако мислел на тоа сексот со таа дома и таа надвор не е ист. Постои веројатност и сопругот да има некоја нели толку ретко имате односи. Ми зовре кафето ради воа муабетиве.
НЕ Е САМО СЕКСОТ ОНА Е ЗАВЕДЕНА И ЗАЉУБЕНА ХАХХАХАХА плус благодарна, благодарноста завршила работа макар што не би требало, почастиш кафе, ручек за услуга или платш поштено и готово ама ...
Tate I mama se na prvo mesto,pie da sekojdnevno po pola do 1kg vino. Drugiov da go sakam I seksot so nego e ubav. Nekam da go ostavam mm radi moite deka se so zdrvstveni pricini I deka imame dete. A seuste ne sme spremni so drugiov na teski momenti.
И добро и јас како децата хаххаха како се однесуваш дома ? Како ќе легнеш пак со маж ти? Можеш ли да го трпиш маж ти сега ?
Ај сега распнете ја жената Одпрвин кога прочитав помислив дека изневерила еднаш за прв пат и се кае и и е криво но како читам понатаки свакам дека она не се кае и е заљубена во вториот човек Секој си одлучува како ек го живее животот а со тоа и какви последици би можело да има штом е спремна на сето тоа нејзино право
Батали другиов и глеј си фамилијата. Едуцирај си малце мажето како да те задоволи и се ќе биде ок верувај. Мрљата од другиов ќе си ја носиш, башка па ако он си најде жена тебе ќе те заборави. И ако си од мало место не би сакала да те загледуваат сите со задскриени муабети.
Не разбирам како сексот е над бракот и среќата на детето.Кога читам некои мислења... Сфаќам колку сум во право кога викам дека не треба да се биде блудник..
А извини молим те, и двајцата во брак треба да водат сметка партнерот да им е среќен, ане да се гледаат само себе. СЕ гледаат ли само себе си таквите одат во отпад порано или покасно. Не е сексот како секс туку грижата еден за друг, а тоа е еден од најголемите прозорци за тоа.
Во право си да, заљубена е. Страшно заљубена и уште пострашно изгубена е.... не знае кој чекор да го превземе, не знае што со својот живот.