Strasno se plasam sto ke bide ako se doznae,uste postrav mi e za deteto. I nz sto ke bide so mene,um ne radi srce jace je
Да беше така многу љубови не би постоеле. Најтешка е таа борба во еден човек и секогаш срцето победува. А кој мисли со глава плаќа со срцето ни едното ни др не е лесно.
Ти не размисли што ќе биде предходно ? Спремај план А, план Б и најмалку уште план Ц. Нема страв веќе, завршена е рабоата.
Не го сакаш сопругот - но живееш со него затоа што имаш дете и е ситуиран? Го сакаш љубовникот - а не одиш кај него? Зошто, извини вака ???
Ова ми звучи како охрабрување.... да се направи план резервен хмммм работава не е да ја охрабриме, туку да ја опаметиме
Тројца, а може и четворица се криви секогаш, не е еден. Ако тој дома си го чува тоа што го има, тоа нема да сака да биде земено. Другите двајца тегнат што тие можат да земат, и тие не страдаат често пати како првите двајца во брак. Никогаш еден сам за ништо не е виновен, за се треба повеќе зачини.
Извини ама да мислеше со глава,немаше да бидеш на темава туку ќе уживаше со маж ти.Не само ти,сите слични овде.
Што да опаметме ? Јас ја извреѓав претходниот пат џабе !!! Кога ќе бдне нешто се бара решение, отиден е возот, биднала работата.
Не е отиден возот никаде, мисли на детето. Другиов ќе те вози некое време и после главно "курвиче" ќе станеш. Не слушај никого, поработи на маж ти.Зачувај си бракот.
Па ти и сега имаш последици..... Само на тоа размислуваш.....оптеретена си , мислиш тоа не е последица??? Или ќе почекаш да дознае сопругот, да ти открие некоја порака, да ти влезе во трага...ако не почекај па види ги последиците и после ќе размислуваш валда Девојко / жено - ако веќе си се одлучила на двоен живот или прекини го и продолжи понатака т.е разведи се од маж ти и оди кај љубовникот или пак скарај му се на љубовникот и среди го маж ти. Не чекај бре жено последиците да те удрат од глава после да патиш П.С да не е љубовникот оженет???
хахахахх Јас маж ми не сум го изварала, извини те молам хаххахах не ме мешај хаххаха што ќе стане и како натаму требало малку и порано да мисли и таа и маж и дома, а и тој третот ако не му било само за ќеф.
Како бе не е спремен та, нели ти беше жената за која тој се чудеше каде си цел негов живот ??? А жени, жени од слатке речи се не живи. На што е спремен? На секс и врска ?? А тој што фрла во вода за ваша врска ? Ти цел живот до сега го фрлаш, а тој што? кој е неговиот влог во вашата врска ???