Не се глупости. Има такви работи, ама подобро е да има доверба отколку да најмуваш друг да дознава наместо тебе. Дупла брука е тоа. Смири либидо од сабајле.
^ Аууу Смирено е без гајле Глупост е да се најмува детектив за да се фати свекрва во неверство без претходни индикации и нејзино не адекватно однесување.. Имај убав ден
Би можел ли ти да пратиш приватен детектив да ја следи мајка ти!?? Аман бе луѓе, што се петљате у туѓи животи...се додека не ве ометаат во вашиот и не ви го загрозуваат животот, терајте си по вашиот пат..ццц.. срамота??? Зарем нема грев на душа да си направите ако на некој му го загорчите животот. бракот, семејството??
Се забега Што Ви е гајле за туѓ живот, незнам Да се следела жената...ц,ц,ц...свашта ! Кој што сака нека си прави, негов живот, негови правила. Не дека одобрувам што таа можеби си има некого, ама од каде ние знаеме како е и што е работата и ситуацијата дома кај жената ?!?
Она што е најинтересно е што тука се дебатира, а членката што праша веќе нема ни доказ дека такви пораки постоеле. Сега и да каже, свекрвата може да одрече и ќе се сведе на збор на едната спроти збор на другата, па на крај може и да испадне дека измислува и во очите на сите таа да биде кривецот. Ако требало или се сакало да се каже, поминало времето веќе.
А што е уште поинтересно, и да има такви пораки, да не очекува некој свекрвата да рече :,, да мои се, леле ќути не кажувај..,,
ovaa snaata cinam laze go koristela tel vo juni a i teknalo sega vo septemvri da dojde ovde i da kaze da ne cekase odmorite da pominat ziti se? ednas velis juni ednas velis pred mesec dena aj odluci se koga si gi citala porakite pa ela kazi ja navredila nekogas majkati pa sega se obiduvas da ja ocrnis nekako
@CrazyGirl15 само едно да ти кажам. Животот на свекрва ти и свекор ти не е твоја работа. Бракот нивни не е твоја работа. Наместо да се секираш дали жената имала или немала швалер, ти гледај си го твојот брак и ако веќе сакаш да проучуваш телефони, проучувај го тој на мажот ти да не најдеш таму нешто. Само тоа да ти кажам. А свекрва ти, золва ти, деверот и остала шира и ужа фамилија што прави во нивниот живот тебе да не те занима ама баш ич.
Дојдов болна и нервозна на форумов, ја отворам темава и го читам коментаров да си жива и здрава ме насмеа понеделнички... Само дупки откриваш по форумов треба да те унапредат Од јуни до сега чекала да се избришат порките, да се уништи телефонО, да се скара со швалерО, да не остане Д од доказ, па да пише.... Плус фатија празници, неработни денови и таман помина последниот летен празник Мала Богородица, одма пиша
Се уфилмав малку што да правам. CSI Miami, CSI New York и после како човек да не збрлави. Само знајте реалност се приватните детективи и постојат за разно-разни причини. @joy1 божица на разоткривање на брачните мистерии.
pa ne e bas anonimno so ogled na toa deka si kaza sto rabotel maz i,sto svekor i i imase tam nekoe ime apla spomnato
Аааа,значи ептен е истражена работава. Како можев само да се посомневам. Наравоучение. Од сега,нема давање совети дур траје истрага. Ништо не ме изненадува веќе во животецов.
Сите што советуваа да си брка своја работа и да си тера свој живот, животот на свекрвата да го остави на свекрвата спаѓаат во групата ЕВЕНТУАЛНИ друшки на свеки