1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. problematicni

problematicni Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    28
    Подлегнав на моите чуства го изневерувам мажот ми. Знам дека не е убаво дека ке ме осудувате со коментари...

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. EminemsGirl

EminemsGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2016
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    1.163
    Е како се случи де?
    Оној со подароците?

3. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    Vaka, prasanjevo mi e ozbilno ne e zafrkancija.
    Kako uspevas da go izneveruvas mt, kako se organiziras da se gledas so svalerot, imas dete, ti pomaga nekoj vo neverstvoto? Ne li te primetuva maz ti, kako se odnesuvas kon nego za da ne te primeti? Dali cuvstvuvas griza na sovest posle seksot so drugiot?
    Bidejki si anonimna i si ja otvori dusata pretpostavuvam ne ti e problem da odgovoris....
    Znaci ne te osuduvam, ne te rugam iako nikogas ne sum izneveruvala i ne planiram takvo nesto, nekako mi e nesfatlivo i nesvojstveno za mene, grizata na sivest bi me ubila.

На Cinderfakinrella, fairy88, Роберт 7 и 8 други им се допаѓа ова.
  4. problematicni

problematicni Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    28
    So.E.bitno kako kade I dali nekoj mi pomaga.

На zoran43m.k и Petar80 им се допаѓа ова.
  5. EminemsGirl

EminemsGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2016
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    1.163
    Па кога веке кажуваш на форум до кажи се ако не молчи си и врви ...

На iloveyou29, larrachi, joy1 и 4 други им се допаѓа ова.
  6. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    Epa so e vazno i so ni e nas gajle dalj mu nabivas rogovi na mt i se peglas so drug?
    Jas ne te prasav za da te osuduvam...
    ....... ako sakam eden den da go varam mm da dobijam instrukcii od profesionalec hhahhaha bog da cuva, ne te prasav u koja poza se seksas so svalerot, nego sakav da vidam kako razmisluvas, kako se odviva seto toa...
    Odma se palite!
    Ne ti e sram da kazuvas deka mt ne go biva i ne odrzuva intimna higiena, a ova bilo waaaaaaw, sramno, uzasno prasanje!

На Cinderfakinrella, PaLaVa, peperutche21 и 12 други им се допаѓа ова.
  7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.505
    Za da mu kazeme na maz ti

На AthenaAsamiya, Cinderfakinrella, svami и 21 други им се допаѓа ова.
  8. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    Haha me nadmea joy.....
    Taa izgleda od toa se plasi....

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. larrachi

larrachi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    923
    По кој пат го изневери? Идиотка.

БЉАК за сите мажи и жени кои изневеруваат. Не ти е добро во бракот? Разведи се па е*и си мајката, што сакаш прави.

На AthenaAsamiya, Cinderfakinrella, LUCERKA и 13 други им се допаѓа ова.
  10. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148

Koga veke ne odgovaras na toa sto te prasuvaat zosto kaza ovde deka go izneveri mt?

Za da se pofalis?

На AthenaAsamiya, Cinderfakinrella, fallenangel и 14 други им се допаѓа ова.
  11. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Не си требала, не варај повеќе доста е! :)

Вие што си го варате сопругот, кажете ми дали бар со позгоден и посекси тип варате? Што барате кај швалерот: изглед, емотивна поврзаност, богатство? Пошто тоа што го барате кај него ви фали дома и треба да пробате да работите на тоа. Не дека солам памет само отварам теза, па ако има волјни да ја издебатираме иако ретко која ќе се осмели да признае со каков тип изварала. Ајде ценам искреност до максимуим и не осудувам пошто не сум во ваша кожа и не знам како ви е и што ве натерало на превара. :)

Еел неел (фали буква “б“ на соодветно место) времето си минува. Можеби сакала да се пофали дека мудро го користи времето и ужива во јак и ватрен секс. :D

На rose60 и EminemsGirl им се допаѓа ова.
  12. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.883
    Допаѓања:
    34.293
    Кога веќе зборувате за неверства-НИКОГАШ НЕ БИ ГО НАПРАВИЛА ВО БРАК.
    сум била во две врски долгогодишни и знам како е болно да изневериш некој или некој да те изневери но сепак крај краева вистината излегува на виделина.
    Доколку не си спремен за брак и за верност НЕМОЈ :!: ни да се врзуваш,уживај со слободата.
    Бракот не е играчка бракот е озбилно нешто.Јас мм никогаш не би го изнерила ниту пак тој мене помонавме една тешка година заедно и сфативме што значи кога не сме сега заедно(поради работа) дека еден без друг неможеме.

На Cinderfakinrella, Victorian, *Amethyst* и 3 други им се допаѓа ова.
  13. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.154
    Допаѓања:
    221.756
    Реченицава, впрочем изневерувањето и прељубата од твоја страна многу говори за тебе и твојот лик всушност.
    Не велам дека немало причина, но жено за секоја причина постои решение.
    Разведи се па бркај си го животот и барај си ја на друго место среќата нормално, а не вака, не вака да се служиш со подлост и површност.

На Cinderfakinrella, Summerlover и rose60 им се допаѓа ова.
  14. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Е многу си смотана значи
    Бракот и е СУПЕР сексот не чини. И сеа за едно 3-4-5 сексања да се разведува, па да треба само да се бори низ живот.. Аха да
    Не бе ке си се плеска, ке напрај ручек, ке зачисти и замачкала очи.

Не
    туку секое злодело, реактивниот ум сака да го извади на површина
    Со кажувањето само го олеснува тој дел.

На LUCERKA, BoyL и Mr.Awesome им се допаѓа ова.
  15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Пред еден месец пишала, а сега може прекинала веќе не ја навредувајте типката :?:

На Mr.Awesome му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Или можеби уште се растура со типот па нема време да пише. :D Нејзина работа си е тоа како и да е. Премногу галама се крева (освен други работи што се креваат) за тоа кој со кого се сексал. Луѓе сме, ама имаме анимални инстинкти, такво ни е потеклото. Полигамни битија сме, не можеш против природата иако со закони се обврзуваме на 1 партнер за цел живот. Башка и не се живее вечно. Не оправдувам неверство, давам филозофии за да го олеснам процесот на тие што се тргнати по тој пат или веќе возат по работ на илегалата извесно време. :D

На EminemsGirl, Petar80 и okcenzi им се допаѓа ова.
  17. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2014
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    724
    здраво на сите ми треба помош и совет. Имам 19 години, моите се во брак повеќе од 25 години, мислам дека од скоро мајка ми има афера...постојано со некој се допишува на вибер му праќа слики, видеа и слично, а и од што ѕирнав што си пишуваат ми изгледа на афера. Прво си помислив нема шанси мора да сум грешка, кога го остави телефонот скришно и го земав кога отидов во хистори на вибер ги немаше пораките, па го напишам името и ми излезе дека е хиден односно ми побара пас за да ги отворам. Ве молам кажете ми што да правам, не сакам да мислам дека е тоа но се се сведува на тоа. ви благодарам

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Ok e si posumjala, ama ne e OK nikoj na nikogo da mu taraska po privatnosta, pa ni sopstveno dete.
    Na kraj kraeva e tvoja pretpostavka, mozebi nema ni vrska.
    A zosto si cuva vo tajnost?
    Site si sakame da si imame svoj tajni.
    Ne cepkaj kade ne ti e mestoto.
    Pa i da ima afera, nikoj ne znae (osven ona) kolku e toa dlaboko ili zabavno.
    Da si sedis ponastrana od biznisot na vozdrasnite.

На SuperGirl24, Bozica1980, evangelina.ina и 2 други им се допаѓа ова.
  19. lans

lans Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    153
    gluposti.
    devojkata treba da razgovara so majka i, pa ako ne se vrazumi, da razgovara so tatko i.
    vakvi soveti, s`edi si po strana koga familijata ti se raspagja`, iznedruvaat nesposobni zenski individui da si osnovaat i odrzat svoj brak i familija.
    razmisli drugpat pred da tresnes vakvi zeleni
    btw devojkata ima 19 godini. koi se tie `vozrasni` za koi sto zboris ti?

На galapce, Offspring, Victorian и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Одлично што во овој пост спомна Viber и hidden chats пошто сакав и ќе кажав сигурно во некоја од темите за љубовни совети дека за да фатите некој/а ако има афера:
    1) Земете му/и го телефонот демек да направите повик со изговор немате кредит ако сте припејд, батеријата ви се потрошила бла бла итн.
    2) Вклучете Viber и на секој контакт кликнувајте Free Message.
    3) Ако разговорот е заштитен со лозинка тој/таа е со кој/а ве вара. :D

Ако повеќето од разговорите се скриени епа тогаш сте во незавидна позиција. Кој крие разговор обично крие нешто во тие разговори. ;) Не мора секогаш да значи пошто некој на пр. можеби сака да си ја чува приватноста за себе, а не ако телефонот заврши во други раце некој да му чепка по Viber. На пр. ако носиш телефон на сервис најпаметно е сите разговори да ги заклучиш и сим картичка да извадиш и сите пораки и се останато да избришеш. Знам има еден дебил што поправа компјутери и ги вади податоците од хард дискот пошто е ваљда болен психопат и манијак, ама јас му го зачукав до балчак кога му однесов лаптоп на поправка без хард диск пошто го извадив. :rofl:

@Wild.Cat96 не може тука на форум никој да знае дали мајка ти има или нема афера, само ќе нагаѓаме но ако следиме некоја здрава логика по тоа што го пиша има нешто. Види со кој тип се допишува, информирај се дали и е колега од работа или го знае од друго место и... следи ги инстинктите. Ако има афера ќе се однесува како заљубена-изгубена итн. ќе видиш промена во нејзиното однесување. Кога љубовта е во воздухот не се крие. Иако не верувам во случајов да има љубов, туку повеќе би било секс авантура. Се' е можно. Најинтересно ми е кога некој на 45-50+ губи глава заради љубов. Такви детски болести се прележуваат во младоста. :)

Veni, vidi, пиши ако има новости. :D

На okcenzi и Victorian им се допаѓа ова.