Те жалам навистина немаш друго што да правиш откако те фативме пред 2 месеци како тролаш за наводно твојот маж и брак ПОСЛЕ 2 месеци се врати да до-тролаш. Браво Од 21 декември 2016
Ethos, Pathos, Logos. Aristotle dislikes you. Мене нема да ме вараат. А ти глеј си го животот без да водиш сметка за моите илјадници евра. И пробај да не манијачиш жени на нивните работни места. Кааако да не...
Aristotle can eat my arse. Околу варањето така велат милиони жени, но... I am sorry Околу добар дел од работите си во право, но со една работа не се сложувам. Јас не манијачам жени. Тие мене ме манијачат. Believe me.
Многу се занесуваш ти, ко за обичен смртник кој ќе биде заборавен штом му поминат 40 дена. Прво, немој да лупаш дека се нема време за семејството, а се има за швалер/ка, оти сигурно цела една афера не се доживува само на работа, не е изводливо. А второ... Немој да претставуваш швалерисување на работно место како нормална работа која ја прават нормални луѓе, без душевен проблем, бидејќи не е така. Ако сериозно ти е тоа нормално, тогаш и тебе нешто ти фали. Во деловниот свет, за да постои продуктивност, нема место за ниски страсти и нагони, врежи си го тоа во главата. После ти се виновни новото време, системот и светските заговорачи, а не си го погледнуваш сопствениот ментален склоп. Заради такви како тебе, кои надоместуваат за лични недостатоци, ништо веќе не функционира кај нас. Не е само швалерајот тој кој ве спречува да им се посветите на обврските; вие оговарате пиејќи кафиња среде работно време; пиете АЛКОХОЛ среде работно време; чекате мито за да се фатите за работа, која 99% од случаите пак нема да ја завршите како што треба... Трагично. И стварно, не ме замарај веќе со темава, ама стварно.
Duso jas samo ke ti kazam deka ti go mati umot I toa kako. Ne se nerviraj ne vredi! KakvI se tie zborovi od negova strana? Spored mene toj nikogas nema da to kaze da te varam! Ke si ptodolzi da negira I da te pravi mutava zasto gleda deka nisto ne prevzemas, kako sto napisa denje se smees a Noke se ubivas od placenje. Treba da mu po kazes malce zabi, pa I da mu vikas ako e potrebno, probaj, veruvaj pomaga. Znam deka Jas ne sum vo sostojba da ti solam pamet, imam I jas dosta probb vo brakot, no daleku sum od izneveruvanje, za moja sreka ili nesreka toj po cel den e doma. No Sepak nikogas ne veli nikogas. Mene majka mi me naucija vo nikoho da ne imam doverba pa ni vo mm. Ti samo go prasuvas on negira, normalno retko se onie koI priznavaat neversto. Ne sakam da te razocaram, ama od avion se gleda deka te izneveruva a kuckata bila predupreduvana za se. I ona go vara mazot. Nz sto drugo da kazam ama vaka ne bivalo.... Ednas naprail, ti ne prevzema nisto, ke naprai pak..... znae deka mn go sakas I koga negira mu veruvas. Ama zivot ne ide vaka. Go sakam pa go sakam mn prekrasni momenti sme minale I bla bla....te sfakam ama probaj da razmisluvas na drug nacin, ako tie momenti I nemu mu znacele ako I toj te saka togas sto majka bara kaj druga? ?? Nz dali razbrav dobro ama toj ti udril samar radi nea??ke si go sramela sto ima ljubomora zena???? More Mars tamu razgalen nizaeden treba Edna ubava lekcija da mu odrzis nemu... nz ama probaj da go najdes mazot na taa fufa I pokazi mu deka zena mu se pisuva so drugarot so "te sakam, mi nedostasuvas I bla bla. Znam deka ti e tesko ama odmazdi se! I pojdi si kaj majka ti barem zivci da si smiris.
ne nikogas ne krenal raka na mene, toa so samarite mi bese metaforicno kazano, deka epten bev iznenadena od postapkite, a vo momentot ne sum vo sostojba da odam kaj moite i da gi zagrizuvam bidejkii onaka imaat drugi grizi i zdravstveni problemi...ako ne najdam sama resenie togas...zasega sum po ladna sprema nego..a toj gledam deka nema hrabrost da me pogledne vo oci ....
Ahaa inace se zacudiv mislev samar te udril. Stom nema hrabrost toa ti e. So drugarka ne se pisuva vaka. Ona znaela se. I da se vidis so nea na majtap ke si igraj so tebe so prikaskata be ka se drugai. Mila zboruvaj so nego ama malce pohrabro I ne moj slucicajno da places I prevzemi stav ne bidI meka I propustliva. Ne pokazuvaj mu epten deka umiras po nego, tuku sprotivnoto. Taka Se poveke I poveke ke si igraj so tebe.
Луѓе аман војна направивте на темава... Обични кошулчиња, хулахопчиња...Хах! Тоа е и те како секси И плус, зависи кој ги носи. А башка, убаво вика дечкото, седи во канцеларија со женски и ќе почнат да ти се свиѓаат. Anon, нешто неќе фотокопиров, ај ѕирни го... Ок признавам фетиш ми е Не треба да се укине капитализмот, само треба по пижами да одиме на работа.
^ Самоконтрола другарчиња, ништо повеќе. Ако си поштен човек посветен на семејството, и во стриптиз бар работи ако сакаш, пак нема да ја изневериш сопругата. Напалување на колеги од работа може да биде само поради две причини: неизживеаност или незадоволство т.е. лош секс во бракот. Ако дома не го добиваш она што те задоволува, тогаш ќе се понашаш наоколу ко напален тинејџер па ќе гледаш сексипил во се старо и младо што чекори на две нозе. Ама кој да ви објасни кога секогаш размислувате со долната глава.
Ах жени кукавици, куку леле по цел ден. Аууу маж ми ме вара, не му праам муабет цели 48 минути и вечер ако сака да се сексаме ке го одбијам и ке се свртам на другата страна со надеж дека ке ме моли и ке се извинува. Утре ке му дозволам да ме секса ама јас за инат нема да уживам и ке гледам во таванот. Ауу што мала самодоверба, што ниско мислење за себе, што поголем очај, што нема да прочитам. Страшно. Жени трпете и молчете, кога муда немате.
Eee I toa da vidish do tamu e dojdena rabota da te tepa,a da ne ti dava da vikash...plus pa i pored sve nikako Ne smeat da se vratat kaj svoite roditeli!! Seriozno ???.posle opa cupa,vrata im ja pleskaat vo lice ...do tolku bre zeni??? Kako da odvaj chekale da Se otarasaat od vas ,pa duri ni na posedok Ne smeete da im se otidete!!!..jadenjeto ke im go izedete!!! Jas Ne go razbiram bash ovoj del!!!....Ako tie jadat Shto e edno plus tanjirche da dadat,ako tie se great shto e Za ushte eden gaz da se potzgree (so gazot toplinata sigurno nema cela da im ja soberete bozeee) Chiv izgovor e toa Vash ili na Vashite roditeli???..Spremni ste na sekakov rizik I nesrekno da ziveete od pusti sram kako ke Se vratite vo starata doma..nemam zborovi..
A da otides kaj muzot na drugarkata pa da mu gi pokazes porakite.Toj neka si lupa glava. A tvojot nema nikad da priznae , ne e glup. Ako e vljuben ke priznae a ako mu e razonoda ne veruvam. Toj ke vika luda zena si ama drugarka mu vishe nikogas nema da mu se javi, ke podvitka opash. Za mene e nepromisleno da se razveduva covek za nekolku poraki pa i za ednokraten sex. Vo kolku e samo kriza vo brak koja moze da se opravi ne treba da se brza so razvod. No ako e sekojdnevna sostojba so godini ...togash sekoj si znae, kako misli taka neka si pravi.
Me iznamea. Imase edna statija vo Cosmopoliten, ama mnogu odamna. Rabotava bese ako si nezadovolen od rabotata i tesko ti se odi togas po preporaka, "obleci go najubaviot dolen ves od tvojata fjoka i zazemi dobra poza pred fotokopirot, ke se pocustvuvas mnogu sexi i utre pak ke posakas da dojdes na rabota". Kako i da e nekoj pravel ispituvanje i sigurno ovoj trik pomaga.
Пред малку на фб прочитав „Некои жени се како кучиња, а некои се кучки. Овие вторите подобро си поминуваат.“ Држи вода муабетот
Ejjj chekaj malku @mira.mira ..ne mislam deka nekoj od tie dvajca bile prisileni so noz pod grlo za da se zemat ...Site gore-dole si gi znaeme prednostite i negativnostite vo eden brak...dobro Ne zboram deka sve pred vreme Se znae ako dotogash se nema iskuseno kako e vo eden brak...AMA nemoj molim te da mi kazesh deka site si znaeme mnogu dobro koga Se odluchivame na Toj chekor..deka se soedinuvaat dvajca pred Se od ljubov,pa potoa sve propratno shto sleduva so toa..Znachi site si znaeme kako Si stojat rabotite "samo tie dvajca"(Se dodeka trae ljubovta zaedno da se taka???)..pa veke koga ke pochnat rogovi na eden od partnerite da im iskachaat pa koga ke pochnat I na drugiot partner da mu nabivaat ondak turi mu pepel na takviot brak..zatoa e Toj RAZVOD..Ne ti chini choveche trgni se...kriza u brak ,da ima AMA Ne Se misli deka krizata avtomatski e odobreno izneveruvanje i ripanje u tugj skut ..mnogu losho protolkuvano....I dvajcata partneri Si znaat "od ovoj den nema treti luge u nashite zivoti"zatoa I neli se odluchuvaat na Toj brak taka???pa Shto pozivej si nekoja godina I op u tugj skut ..I site Te tapshaat po ramo pa kao kriza e jebiga zaboravi..vistina???Jas Ne bi ..sakash da chepkash tugji gzovi I da izjavuvash ljubavi na drug,a da si seushte vo brak Ma nemoj!!!Kriza mu bilo..znaesh monoton zivotot pa vaka kolku da razbie monotonija... Najlosho e Shto na chlenkava pogore na nejziniot Ne mislam I deka my e gajle,zatoa si kulira toj taka tolku nonshalantno...
Vo se si vo pravo i se e logicki.NO vo zivotot ne e se crno i belo tuku ima mnogu nijansi na sivi tonovi. Edno e koga si vo vrska a drugo e koga imas semejstvo so deca. Ne mozes da sfatish kolku decata gi menuvaat prioriteti na zenata, i kolku mozat da se progoltaat raboti koi logicki vo drugi uslovi ne se progoltuvaat. No nikogash ne veli nikogash .Principite nekogash se pregazuvaat samo za da ne se istraumatiziraat tie koi se plod na toj brak. Eden vo brakot mora da e svesen i da e stabilen ako drugiot e nesvesen. Ne opravduvam neverstvo no treba sa se razmisli dobro kako i sto ponatamu.Decata pred se. Moze ke ti zvuci ludo no za deteto da raste so dva roditela mozam da izedam kofa govna samo da rastat normalno. Mozebi ne e poimlivo za mladite i ne mozat da razberat deka ako zenata saka da zadrzi semejstvo sekogash moze, a mnogu lesno moze i za eden cas da go rasturi.Mazite poteshko se odlucuvaat na razvod.