Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. Nalutena1

Nalutena1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    498
    Допаѓања:
    1.764
    Jas mislam deka poveke bi trebalo da se preokupiarasipa okolu prifakanjeto na deteto od strana na ocuvot. Toj ti rekol deka ke go prifati no....... dali? Sigurna li si? Nema li da go promena stavot posle nekolku meseci zaednicki zivot?? Jas ne sakam da te osudam ama vo denesno vreme postojat sekakvi ocuvi....barem slusame I gledame po vesti..... Ti bi prifatila li tugjo dete kako svoe????
    Dokolku ti si vo celost sigurna deka toj ke go prifati togas ne grizi se za deteto, poleka ke se navikne... pocetok tezok ke bide za nego Sepak dete e custvuva se... Sekoj dete saka majkata I tatkoto da se zaedno...ama ete koga ne ide vo brakot ne ide.
    Ne sum te citala porano, ama ako dolgo vreme go izneveruvas soprugot si trebala mn porano da se razvedes I da pocnes Nov brak...
    P. S oci siiiirum otvori.....

На sunrise_123 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.999
    Допаѓања:
    327.872
    Те прашаа за деца бидејки кога ги имаш нив имаш и друг поглед и став кога е неверство и развод во прашње.

Јас сум родител и за мене да го изневерам мм ке значи да ги изневерам и керките мои.Им се пренесува мн лоша порака.Со самото тоа што си родител носиш одговорност спрема децата каква животна порака им испраќаш

На irena.1, Kris-miss, M&M и 19 други им се допаѓа ова.
  3. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Добро бе жено,како помисли да остваруваш нов живот во ваква ситуација.Прва нова состојба на детето е дека веќе нема да живееш со неговиот татко,а уште тоа не го прифатило,веднаш уфрлуваш нов „татко“ во неговиот живот.Дај размислувај трезвено.Порано имаше вакви девојки,не можеа да бидат без дечко,со еден раскинува и за брзо време мора нов,едноставно не функционира сама или со другарки,на тие ме потсети,ама ова не e влегување од врска во врска,за брак збориш,во кој има деца.Најпрво разведи се од маж ти,да пројде време,тоа да го прифати детето,а потоа размислувај за другово,истовремено никако.

На Nausicaa, ♡BuBaLe♡, mira.mira и 3 други им се допаѓа ова.
  4. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    Batali @joy1 nevredi :)

На Bubce38, joy1, ♡BuBaLe♡ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. problematicni

problematicni Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    28
    Momceto ima kuka ama nie sakame pod.kirija Za Da nemame problemi so starite. Nerekov vednas ke se omazam ama planiram sakam da znam kako da go podgotvam maliot. Nikade ne napisav 2 god brak 6,god vo brak sum 2meseci go izneveruvam

На Fillia му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    И за тие два месеци ти мислеш дека го најде вистинскиот за да оформиш семејство,плус син ти да живее со вас?
    Не знам што би кажала но доколку ти е толку лошо во бракот разведи се,земи си го детето и живеј сама со него нека се навикне прво на таа ситуација а после мисли за живеачка со друг маж.
    Мислам дека си себична и гледаш тебе како ти одговара а не мислеш што можеш да направеш со детството на едно невино дете што треба да ти е приоритет.

На Trxmx, Cinderfakinrella, Lolipop23 и 9 други им се допаѓа ова.
  7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Засрами се... Уште без срам си повторуваш едно исто по форумов.
    Засрами се од детето најпрво. Јас би се срамела од ваква мајка... Па и уште ќе го форсираш да седи со друг маж.

На другиот маж газот ќе му изгори од љубов спрема детето твое.
    Разведи се прво па оди со кого сакаш... Не прај коњ од твојот маж.
    Не заслужуваш детето да биде кај тебе... Ти си таа што изневерува.... Штета што детето е мало, инаку јас навивам за на сопругот да му припадне старателството.

На Cinderfakinrella, Anon, lovely97 и 7 други им се допаѓа ова.
  8. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.999
    Допаѓања:
    327.872
    Шо дека е мало
    Само да најде добар адвокат,да ја фатат на дело и да ја тужи за неверство

Ке и го земе детето ич како ништо

На Cinderfakinrella, okcenzi, kuc и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.968
    Допаѓања:
    13.688
    До го изневерувам маж ми ќе не можам да го допрам после тоа од срам и вина, а плус со дете. Како ги гледаш во очи, како го галиш тоа дете. Извини, но срам да ти е. Заслужуваш маж ти да ти го земе детето, а не ти нему да размислуваш да му го земеш и да те истера на улица, па оди си кај љубовникот сама.

На anaja1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Кој се не е родител станат (facepalm) страшна работа.
    Па уште типката си планира како ќе живее со новиот маж и детето еј...А не е свесна ете дека може лесно да и го одземат детето (facepalm)

Не ги познавам луѓето ама искрено сочувствувам со мажот и детето.

СО која уста го бакнуваш детето?
    Со кое лице го гледаш?
    Пред пола саат била тинејџерката да се види со швалерот и имала НЕШТО во уста, а после со истата таа уста го бакнува детенцето.
    :swear:
    Не ти е жал ни малку?
    Колку пати едно исто повоторуваш на форумов дека го изневеруваш сопругот...Па разведи се прво, па прави што сакаш.

Брука (facepalm)

На koritsaki, Cinderfakinrella, kuc и 5 други им се допаѓа ова.
  11. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Зошто старите да прават проблем,не си достојна за нивната куќа,така те гледаат, или поради друго?Дефинитивно детето не ти е на прво место,ако маж ти е лош маж,а е добар татко,остави го детето со него,некако си незрела,извини,ама морам,секогаш гледам најпрво што е најдобро за децата,во било која ситуација.

На koritsaki, Dadusicka, kuc и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.968
    Допаѓања:
    13.688
    А и тој што се гледаш сега разведен е или женет, па и тој ја изневерува жената? Ако е слободен, може само сака да те искористи за да му биде убаво моментално, па да те фрли ко крпа и да си останеш сама на крајот. Па тој да си се ожени со некоја што си има убаво минато. Штом викаш момче, претпоставувам дека е беќар. Извини, но некои така прават.

На anaja1 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.450
    Допаѓања:
    20.083
    @problematicni,

извини вака ама во моментот кога ќе станеш родител, ти повеќе не си најважната личност во твојот живот. Твоите потреби и желби одат на второ место додека приоритет секогаш треба да ти биде добробитот на детето. Секогаш!

Штом од твоја страна повеќе нема ни љубов ни желба да се оправи бракот, единствено е фер да се разведеш. Но!!! оди под кирија со малото, само вие двајца, потполно посвети му се на детето и на неговите емотивни потреби. Најди начин и ех-сопругот да биде дел од вашите животи. Прво помогни му на детето што побезболно да ја преброди промената па после мисли на твојот љубовно-сексуален живот. Сегашниот таен швалер нека ти стане официјален дечко, види како ќе се одвиваат работите па дури после почни да планираш заедничка иднина за вас тројца.

Исто, за твое добро, зошто верувам дека и самата многу добро си свесна во каква средина живееш, немој од кај сопругот директно да се селиш кај швалерот. Сакаш до гроб да те следи ужасна репутација на тешка к....? Знаеш и сама што се ќе збори за тебе! Нашиот менталитет не простува женска сексуалност па уште неверна жена? Ајде да ја запалиме кладата... А и нема само ти да бидеш брукана и исмевана, и син ти, кој е сосема невин, ќе пати од последиците на твоите непромислени грешки.

На lilo, verba, Dadusicka и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.420
    Допаѓања:
    42.525
    Јас не можам дечко да фатам,а некои у брак, со деца, па уште и вараат, и плус швалерот сака за жена да ги земе...

Нема правда.

На WildMk, drasko, Macito007 и 41 други им се допаѓа ова.
  15. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Се зачлени на:
    5 октомври 2016
    Пораки:
    2.552
    Допаѓања:
    66.866
    Затоа не можеш да фатиш. Некои ич, некои 2-3ца . :?:

На Elen4e_sonce, kuc, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Nalutena1

Nalutena1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    498
    Допаѓања:
    1.764
    Moze ne mozes zasto bekarite gi brkaat zenite koi se veke omazeni, za da gi izneveruvaat sopruzite de;)
    Ostajte posle ke ja citame zenata kako pisuva deka I ovoj decko go izneveruva so drug:rofl:
    Onoj sto 1 izneveril, nikogas nema da prestane.

17. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.968
    Допаѓања:
    13.688
    Госпоѓо, тоа погоре го кажав само затоа што може некој го удираш во болна точка што се однесува за децата, а не за изневерувањето зашто тогаш не прочитав за другата жена што изневерува. Новавон нема деца и се бори со тоа ако не си прочитала и ти одма за деца ја праша. И те молам не ме цитарај повеќе. Ајде поздрав.

На ilyan и Dust им се допаѓа ова.
  18. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    Jas ako sum ja citala nemase ni da ja prasam takvo nesto..ali nemie jasno zosto moras ti da skokas po sekoj moj post:^) sto tolku si se zapnala po mene? Ajde uzivaj na for. Poz

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.329
    Upsi, pak kavga |-)

20. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.638
    Допаѓања:
    174.955
    Edno ne mi e jasno. 6 god si bila vo brak,imate dete,plod na vasata ljubov. Posle 6 god ti se pojavuva nekoj nov vo zivotot,pocnuvas nekakva afera so nego, i ti za dva meseci ti odlucuvas deka tolku mnogu si go zasakala sto kje go napustis domot,kje go "zemes" deteto i kje go mknes pod kirija,samo ti da bides " srekna" so sakaniot.
    Jas licno ne sum protiv razvod,ama ova tvoevo e ubi boze. Ti trebale samo 2 "ubavi" meseci da vidis kolku ti bile " "grdi" izminatite 6 god!!!
    I uste ova me interesira?!
    Koj ti go cuva deteto dodeka si so sakaniot?! Koj go miluva dodeka ti miluvas ?! Koga kje se vratis od "sostanokot" go baknuvas deteto,go stavas na pregratkite na koi prethodno uzival nekoj drug?! Kako legnuvas do mazot?!
    Ako za dva meseci si uspeala tolku da se vljubis i odma da resis da go ostavis covekot koj ti dal potomstvo,togas ovaj noviot za mnogu pobrzo vreme kje go otsakas. Strasta e edno,ljubovta e nesto sosema drugo

На lilo, koritsaki, Dadusicka и 4 други им се допаѓа ова.