@Dadusicka @forumce @Annora Zena mi ke uziva kako kralica. Ke ja ceni, ako ne ja ceni aviriderci. Brakot i semejstvoto ke mi bidat na prvo mesto. Ke si najdam nacin da ja sredam ili ke baram dobra svalerka so dobra dusa hehe So mi e merak, koga ke kazeme neso za denesnive kucki site zeni u eden glas gi branite posebno ova feministkive. A koga vi rasturaat brakovi placete posle, ja bi ova ja bi ona e pa be moze taka drugarki.
Ке си го знае местото Рефи, дека не е за покажување туку само за ханки-панки, и да не помислила да ја нервира брачната сопатничка
@David.wp17 Тешко дека ќе ужива како кралица ако сопругот ја изневерува со друга. Туку да не си најде и таа добар швалер што ќе те почитува тебе, па на крај да те остави за него . После таман ќе си ја земеш швалерката со добра душа за жена и сите среќни. Какви размислувања еј...
Trebe da saka i nemoze so sila. Ama moze pa e i faza na mazot da izigrava fraer moze ne e noz do koska deka gotovo ostavacka i ne ja saka vise. Jas bi mu rekla otvoreno patlakot da si go pribere oti ke se pogrizam da se posramoti i on a pogotovo ONA ako i e mil zivotot i saka dostojno i propisno da se omazi. A ako ne si go sobere patlakot ke ja nosi na dusa nemazena oti ke se potrudam cel grad da doznae deka i mrda gazot po zeneti mazi.
Маж ми во иднина ако брка швалерки ќе му кажам на Давидчо да му пушти една што ќе ме почитува.Бар ќе ме спаси од лежење робија @Annora не и реков да се кара туку да праи муабет.А таа што има потреба да се пушта на женет маж, па и со дете а?Секој треба да си го знае своето место ексик ид растурикуќи.Се котат ко глувци таквите.
Не велам дека тоа на вработената(или колешка) е во ред, ама ако не е таа, може да е друга. Тој што треба да пресечи во ситуацијата е сопругот. Уште од моментот кога ќе забележи нешто, треба или да се дистанцира и со тоа да му даде до знаење дека не е заинтересиран, или да разговара и да му објасни дека е зафатен и нема намера да си уништува фамилија. Што има таа да разговара? И дали мислиш дека разговорот нешто би сменил? Јас не би паѓала толку ниско. Тој пак утре ќе отиде на работа и дотичната ќе биде таму, и доколку тој и дозволи, таа пак ќе се опушта околу него.
Си пиша жената дека се во иста канцеларија изгледа не си прочитала како што треба.И баш нема да падне ниско до тоа што ќе праи муабет со нејзе.Што да праи?Да дреме дома и да се прави на Таска Балабанова?Дефинитивно НЕ.Не дај Боже ти да дојдеш во ваква ситуација ќе видам дали ќе седиш мадро.
Браво, браво бе дечко. Со ваков став се рушат цели системи. А назад во овој универзум, со самото тоа што спомнуваш швалерка, ти зборот “цени” веќе автоматски си го избришал од бракот.
Никогаш нема да ти признае! А ако имаш чувство дека нешто има, да знаеш дека има! Може да е и само платонски, само вербален флерт, ама заинтересиран е! Ако сакаш за начини за снимање, ќе научам и ќе ти кажам. Друга работа, ако имаш пари, најдобро да си платиш приватен детектив. Ќе ископа се' што има за копање и ќе ти даде на тацна. Е после... не знам колку си спремна за тоа 'после'... Искрено, жал ми е што ова ти се случува... ------------------------------------- Затоа цело време дробам дека треба да се биде искрен со партнерот! Па ако сака таков живот, терајте, ако не, разделете се и да нема трауми без веза! Само од лажење излегуваат проблеми, од ништо друго!
Jas tuka ne navrediv nikogo. Nekoj toa go svaka kako so saka. Dali narekov nekogo od forumov taka ili za site zeni procitajte. I ne dozvoluvajte da ve sovetuvaat zeni koi sto ne znaat kolku partneri imaat i na koi so mazite im go dozvoluvaat toa. Obicno se toa tie istite koi so se pronaogaat vo taa zenata koja sto vi go krade mazot. I sekogas ke se potrudat pogresno da ve posovetuvaat...
Никој не може да ве украде. Не сте мутави. Не ве киднапира некој. Не ве силова. Ако не сакате вие, нема да изневерувате. Мал си, ама можеш да научиш некои работи. Замисли да е обратно, жена ти да те изневерува и да го научи швалерот да те 'почитува' тебе? Нели ти е нелогично размислувањето? Кој ќе е виновен за изневерувањето, жена ти, или швалерот?
Под почит, подршка, љубов, компромис и искреност за да опстане еден брак спаѓа од денес и ценење и поштување на сопругата од страна на швалерката. Не сум знаела. А кои се под точките на ценење на жената од страна на швалерката?? Јас не разбирам, денешниве мажи некако се ми многу чудни, као морале секој ден у кафана јер другарите папучари ги викале? Сериозно ова? Па после доаѓа како јаготка на шлаг вакви кабцелариски проблеми од страна на мажот, па као он се прави дека није одавде и дека она уствари му се натурала а он јадниот ни крив ни должен? Дали се нормални? И ако да зошто мислат дека со ефтини фори ќе наполнат "нечие срце" љубов? Колешката му се нафрлала бе. Он за жалење е нит крив нит должен одговара на флерт и полни его .
Па баш затоа што се во иста канцеларија! Што ќе смени разговорот со неа, ако на нејзиниот сопруг му годи вниманието и повторно и дозволува така да се однесува? Немој молим те, ќе се тепам јас за некој што не знае да си почитува жена и фамилија. Се знае со кој треба да се разговара овде - со сопругот. Тој толку лесно ако се препушта на нечие внимание, небитно дали станува збор за колешка од работа или вработената во најблискиот маркет. И што треба жената, да оди една по една да ги елиминира сите или да разговара со него? Ќе се прибери или ќе си биде слободен па нека прави што сака.