Inztaliraj mu programa za snimanje nz razgovorite Ke ide audio snimka na tvoj email okolu 20 e kosta Ke si cues i uberis samzta ima ili nem
@meglena70777 па како бе жити мене го гушка пред тебе, му се фрла? Ти така мирно си стоеше а она си го изгушка пред тебе?? Не бе ова воздухов што го дишеме не дупи во здрав памет...(читај заслепува, оглупавува,пореметува).. Ебате мажот ебате.. она му се пуштала, прост кукавичлук, префрли.ја вината на друг најлесно е така, а он брише разговори и така опуштено.дозволува колешка да го гушка.додека жена и дете се карши! Мореее подбери тоа лажовот!!! Нека седи мадро..
@meglena70777 Ако овојпат постапиш лабаво и успее да те сврти набрзина и да те убеди дека тој не е виновен туку му се пуштала колешката знај дека ќе има и нареден пат и тука нема да застане. Сигурно ти не би одела да се расправаш со неа. Ај сега размисли со ладна глава: Дали тебе ако почне да ти се пушта некиј колега на работа кога би го одбила би направил ваков испад пред твојот сопруг? Најверојатно не а и да направи ти веднаш би изреагирала на лице место какво му е тоа понашање пред маж ти нели... Тоа значи на мт му годи вниманието и дека толку забегал што и дозволува да му се пушта пред тебе и изгледа не му е само за секс туку и емотивно почнал да се приврзува и тоа е опасното. Бидејќи е на лош пат тргнат твое е да го вратиш и да му ги укажеш грешките. Ама никако не се спуштај на ниво со неа да се расправаш. Седни разговарај и барај објаснуцање зошто ги брише разговорите со неа и натерај го изненадно да и пише и види што ќе му врати, или речи дека ако навистина тој не е крив да ти го даде неговиот моб да стои кај тебе цел ден и пиши и тогаш. Ако ти го даде нема ништо ама ако не го даде сомнително е. Еве јас толку години работам и до сега никој ми се нема пуштено, и да сум насетела дека натаму ќе ја сврти работата јас одма кратам од корен и крај нема дускусија веќе.
Не навреди никого, си кажа свој став. А за другото грешка си. Најдобри совети даваат оние што Украле нечиј маж. Без разлика дали за еднаш или сто пати. Додуша никој неможе да биде Украден ако не сака, ама обично ваквите жени изигруваат жртви и се се десило Случајно. Кај жена ретко проагаат случајни работи, да се разбереме . Околу колегиве... Колешката мажена ли е не ли е? Мажот ти треба да ја среди целава ситуација. И тоа под итно.
Еве, вака се прави кога некој не сака нешто. На сила никој не ги тера луѓето да изневеруваат. Не им е ставен пиштол на чело, па да мораат да е*аат други.
браво,така е а не таму ми измислуваат оправданија слично ко алиби на убиец а се прави невин а виновен е.Да,можеби е виновен и партнерот кој ве изневерува но и тие кои иницираат да имаат нешто со зафатен-а,се виновни исто така и кои доброволно прифаќаат да се втори во нечија врска или брак
Не те обвинив за ништо,доколку се сеќавам ти имаш отворен брак а друго е некого да залажуваш дека си му верен и да бараш се од него а да го лажеш или да одиш некому свесно да му расипеш.Неверство не оправдувам ако сака настрана бар да ми каже искрено и да си одам и јас со други,ма зафркнато било неверството
Знам дека не ме обвини.. јас си се обвинив.. шо 'им ги земам' мажите на некои.. А не им ги зедов... Не ми ни требаат. Сакав само малку да си поиграм...
јас само се изјаснувам за темата и за оние кои се прават а не јас не а дома со лажец живееш.Како и да е неверство се дознава, и изневерениот партнер или те остава или свесно продолжува кој простил,кој се помирил ,тоа е.Никој не е сигурен,јас ко тебе си признавам на себеси не си верувам не па на друг
Да бидеме реални, некои не можат ни да се омажат а не пак да тераат мода. Фемина е само за искажување ставови, а не за осудување. Што сакаме тоа ќе правиме во животот. М, да, кој е способен за игри, ќе си најде и играчи за играње, дали овде или во некој клуб. Ама како и да е, мултитаскинг дејтинг треба да е второво име на темава
Кој се е*а од мода жити се'? Не барам швалер на фемина, ама за швалерка, повеќето од мажите овде ме побараа... Па сега ти види.
Не да се фукат од мода, се пердашат а тоа дека те побарале за швалерка, грешка ги протолкувале мислењата твои овде на фемина тебе те сфаќам и тоа е тоа, животче, за некој сив за некој жут
Каква мода? Од секогаш постоело ова, што постои денес... Откако настанал човекот. Ништо ново немаме измислено...
zdravo moze mestoto ne mi e tuka imam 37 godini vo brak sme 8 godini i imame 2 decinja, brakot.ni bese super, ne obrnuvav dovolno vnimanie i po nekoe vreke vrskata se oladi, sednavme razgovaravme jas se smeniv pocnav nov list so cista ljubov, po nekoe vreme ka fativ soprugata kako si dopisuva flertuva so eden nejzin prijatel od detstvo, toa traese nekoe vreme, me bolese sto se desi odkoga jas se smeniv i pocnav da ja neguvam vrskata i ljjbovta , od bes i revolt najdov edna gospoga i samo ja slikav perverzno bez nikakvi kontakti zatoa sto intimniot del ne ni bese na visoko nivo.soprugata mingi najde slikite i i saka sa.stavi kraj na brakot, iako jas sum spremen da prodolzam so cista ljubov vo brakot i so nov pocetok.
Ти сигурно си ја сликал и си очекувал твојата сопруга да ги види сликите, впрочем како и што се случило. Сигурно си сакал да и дадеш до знаење како тебе ти било кога си дознал, но не си очекувал да побара развод. Мислам дека треба да разговарате двајцата сериозно или посетете советувалиште. Но, на мирен начин правете ги работите за да децата не страдаат.
Vaka gospodine Prikaskava e mnogu slaba, nedorazviena, rezultat na maloletenik koj ja pisuval ili nenacitan vozdrasen. Ajde odi begaj tamu, ne pisuvaj gacki. Ima I stabilni likovi koi pisuvaat na forumov, ostavi im na niv prostor. OK?