@joy1 каде живееме читаш ти? Знаеш ти која му е швалерка на мт? Бидејќи сите мажи во Гв имале швалерка.Јас со швалерката од мојот може и на кафе сум била Или за нас не важи дека дојдени сме и ние.
Скопјани девојки не можат да си фатат, а сите гостиварчани и швалерки имаат, и тоа може да си избираат што сакаат дали странкиња или домашна, и згора на се сопругите им дозволуваат, вајда и ручек им спремаат... Па што не кажавте до сега, јас веднаш се селам во Гостивар, а не овде во Скопјиштево да се мачам ѕвезди да симнувам на скопјанки, а башка љубоморни колку се... hahah
Тино мааа Мојот неговата дома си ја носи..не дава да го зборат низ форуми За твојот незнам,прашај го ма Јака статистика нема што
Значи секој маж во Гостивар има по две жени? (жена му + швалерка) Хм, нешто не ми штима. Ми фалаат жени. @joy1 @tincemajmunce сигурни сте оти немате швалери?
@Monella јас немам време за 2 швалери,како џој. Јас мм и уште еден само Работава секој со секого. Куплерај А за карта за авионот,ке собереме ние,ке им побараме на швалерите некое денарче,ти само реши се.
А може и ти самата си му швалерка на маж ти Многу смешно ми дојде ова дека секој маж во Гостивар имал швалерка, ама баш секој... @Bonbonçe31 тоа е невозможно. Можеби твоите искуства се такви, во твојата околина, но тоа што го тврдиш е едноставно невозможно
@Желба може,може ништо чудно. Може и сама на себе сум си швалерка Само незз стварно од каде ја извади статистикава членкава. Не тврдам дека мм нема швалерка,само велам.Може има кој го знае сигурно,може @BonBonche123 им е швалерка,или посредник за швалерка,па затоа има толку јаки информации
!!! Женски ве молам да се држите околу темата и проблемите на членките. Секој нареден пост околу швалерајот во Гостивар ќе биде избришан. Благодарам на разбирањето.
и покрај сите обврски дома,да дојдам од работа да средам дома да ги подмирам децата мажот и на крај уште украси да барам?
Здраво. Би сакала да ве прашам нешто. Моментално се наоѓам во ситуација од која што незнам како да излезам. Мислам дека татко ми ја изневерува мајка ми (утринава прочитав некои пораки). Незнам што би било нај паметно да направам. Ќе може ли да добијам некој совет од вас.