Toa saka da kaze treba pocesto da si kontroliras ili prijavi go negoviot viber i na domasen lapotop taka ke mozes da sledis sto se desava.
Инстслирај Вибер на лаптоп или компјутер што имаш и земи му го телефонот затоа што ќе треба да стигне код и така ќе се најавиш преку компјутер на неговиот Вибер и секоја порака и секој разговор ќе може да ги читаш.
Можеш и од твојот телефон да инсталираш Вибер и место твојот број да го внесеш неговиот ама секако ќе мора да го имаш телефонот негов за да ти стигне код.
Се дури имате потреба да ги шпиунирате партнерите, дури и да не ве вараат, врската/ бракот не ви е за машала... Не изигравајте Поаро туку јасно и гласно кажете си шо ве мачи и ако му е досадно со вас , нека се изјасни, за и вие да си најдете некој. Ништо чудно што ви се качуваат на глава. За девојчето со дечкото со колешка. Прочитај ги своите мислења уште еднаш, ама замисли пример дека се работи еве за мене. Не за тебе. Што ќе ми речеш?
Проблемот е во тоа што ретко кој признава неверство ,дури и да има докази повеќето негираат ,што мислиш ќе и рече партнерот да у право си те варам ? Тоа во некој паралелен универзум.
Ам' ш'о да прајме ко сме паметни. Памет и глупоштилак тешко се крие. Го познавате ли партнерот? Ако не , прво запознај го а после гледај дали можеби е варач. Ако шкрипи нешто , се разбира дека нема да спиеш и да чекаш бура да помини, ама читање пораки никад никого не спасило од развод или од недостиг на љубов. А ако го знаеш , може он ништо да не признава до утре, не пијам нафта за доручек. Не ми треба порака за да знам дека ме вара. На кој ќе му докажувам дека дупи друга? Нему? Тој веќе си знае...а ако сакам да го оставам, пак не ми треба уловена порака.
Јас си го познавам партнерот ,тие тука што бараат совет пробувам да им помогнам а не да ги прашувам да ми објаснуваат зошто не мислеле на време каков партнер одбрале.
Супер, ти верувам. Не се сложуваш дека изборот игра голема улога?? Па чизми повеќе бираат од партнер. И фризура. И шминка за на матура. Јас објаснување не барам. Ме мрзи да читам тоа. Објаснувањето си е за нив. Имај убав и пријатен ден
Јас потполно се сложувам дека изборот има голема улога ,се сложувам и со работите што ги кажа погоре . Имај убав ден .
Ау, па ако го праша, може ќе и' признае (ако има нешто). Кој признава жити се'? Тој ќе негира, таа ќе се фрустрира, и ништо нема да постигнат. Нека си плати приватен детектив ако треба.
Доца мор па ти. Демек не е понижувачки да го душкаш ко пес птичар и да бараш докази за она што го знаеш ако иоле си го познаваш мажот. Кој докази бе? Што ќе им правам на доказите? Ќе ги мафтам во бракоразводна парница? Поголем проблем се причините за варање , варањето е нивна последица. Ако типот е токмак, токмак ќе си остане. На памет не ми паѓа да го прогањам. Знам знам , лесно ми е мене, ама сама си напраив да ми е лесно.
Да шпиунирам Вибер, месинџер и пораки? Зар сум ван памети? Држи го ако сакаш и на најкраток ланец, ќе те изневери ако реши. Што ви е со овие совети, инсталирај да си го следиш сопругот? Мислам дај, што ако го фати? Ќе се разведе? Чим дошло до тоа да се сомнева може одма да си спреми документи.
Не да чепкаш по дифолт.. туку ако 'осетиш' нешто. Од искуство, ако 'осетам', во право сум... секогаш. Е тогаш ќе роварам секаде кај што ќе стасам, пошто не очекувам да ми дојде и да ми рече: Да бе срц.. така беше. Иначе, знам случај, каде женава и снимка му најде, како има секс со друга, и господинов тврдел дека не е тој на снимката. Сенкир таа не си го знае мажот, Господ да не исчува А да се разделам без доказ.. само поради инклинг.. не сакам.
Citanjeto poraki ne spasilo od razvod ili od nedostig na ljubov ama moze da spasi od toa da ne gubis vreme so licnost koja nema nikakvi custva za tebe. Inaku site imame razlicni iskustva i ako nema nema nisto nema ni krienje na telefoni i sl gluposti. Ili po moe site karti se otvoreni i se razgovara za se.
Dobro po ova i da se razvede pijatelot mozda ne bil vo mood ili nekoj si depresiven period i ispaga se razvele za somnez?
Цело време се обидувам да ја сфатам темава и не можам. Зошто е некому потребен доказ за неверство? Или ви фунционира бракот или не. Или сте среќни или не. Или ви посветува љубов и внимание или не. Ако одговорот на погоре наведените прашања е не, што ќе помогне чепкање по мобилни, следење, чуда, врагови? Нешто со докажување, со повредена гордост, со гнев? И ако изневерува може да опстои бракот, и ако не изневерува бракот може да е готов. Причини и варијанти има милион. Гледајте да ви е погодено заедно, ако не ве бива, не ви треба неверство како причина за разделба.
Ја од коа сум у Германијава, не запознав ни еден муж шо не ја вара жена му, од Балканциве... Сеедно дали е тука, или и друга држава.