Ама сексуалните фантазии никој не му ги брани, неверството е забрането во брак во кој даваш збор, доверба, ветување. Зошто сите фантазии тој да не ги проба со неа? Жената не е за украс во бракот и спалната соба
Ти живееш во нереален свет, во врска со очекувањата од мажите. Мажите се такви, сакала ти или не. Ако е до мене само, немаш гајле.
Mоре знаат, ама тоа им пречи и одма рафално се решета со теминологија болна за уши. Се е тоа во ред и дел од човековата природа. А најприродно е кога си ја споделуваат таа природата и потребите меѓу себе и на крај си уживаат двајцата во тоа што се и какви се надвор од кревет, во него, под него, на кујнска маса итн. да не редам сега...
Е ако де. Јас ја сакам неа и ќе ја сакам дури мрдам, што и да направи. И ја има мојата поддршка во се.
Не разбирам зошто толку те вознемирува друго мислење. Ако имаш нешто да кажеш, кажи, зошто таков негативизам
Многу погрешно си проценил, не ми пречи друго мислење, и каде виде негативизам? Многу грешно проценуваш слично како со процентите- бројчаните проценки што ти се извадени од мал мозок
Ја да имам таков како тебе ке те отерам у три лепе, и не ми одг на прашањето шо ти треба жена ако на страна ебкаш друго, биди си фрии и прај што сакаш како мирно спиеш навечер? Дали си свесен дека ја понижуваш жена ти и дека можеш да и пренесеш утре болест ако одеш со секоја? И знаеш ли тоа како влијае на децата мајката дома се нервира а таткото наместо да ги прошета, воспита оде по жени и девојчиња, тоа што викаш машка природа нагони ова она таквите како тебе признаваат и силување нели и тоа е водено од нагон неконтролиран