Некни ко бев во овулација.... 3-4 дена, не можев од гла да го извам сексот. Ми идеше да се наденам на нешто, да се откорнам... еве го сега, поолабаено е.. Си постои, ама не до толку за да ме ремети Едит: Ми се приеба сега од шо се потсетив на некни... Маме му ебам, се во без веза време
Од што да се лечиш од варирачко либидо? Малку повеќе фантазија, дрти токс и акција, нит ќе ти паѓа, само ќе се дига
Аааа, не ни е страно то, ама ич... Скоро и да не постои нешто што може со двајца да се напрај, а да не сме напрајле
Јас пак си оставив нешто и за по стари години, не планирам на ѓерѓев да везам тогаш и така нема да догледувам, само ќе можам да опипувам како ни расте љубовта еден кон друг како старееме
Wrong иако не ве познавам, би ти наброила бар 20 ствари шо немате пробано, се надeвам фигјур оф спич беше тоа " скоро"
Тој што си е по неверството не му треба два пати да го прашаш/понудиш, имаат тие многу идеи, секакви идеи
Ај да ојме да изневерваме. Само зборам, не мом ништо да напрам, Да се намочам и на пандемија и на се!
Сакам тема за чат муабет за секс. @Dust можи ли? За да не бидеме обвинети за оф топици и чатање... Нема кај да се изразат таквите ко мене... Ми треба аутлет. Фала на разбирање @referentka консултирајте се таму и одговорете ми
Ма ни тест не и треба, само сигурен и искусен партнер за брачни неверства во тројка/четворка како што ни опиша Кире од дуо Кире и Дани Упс не е тоа неверство, ако незадоволниот партнер го удоволиш вака да не ти прави така ама зад грб, заборавена јас, како заборавив на ова