Sto muz ke bese zetot sto kjuti i se krie,ne da ti solam pamet od kauc sega ama takov ne zasluzuva ni zena ni nisto. On go napravil problemot neka zeme da si go resi ebate abdalot
Маж пичка да ми извините е таков маж, неиживеано лео мамичка. Јас неможам да го гледам искрено пред очи, ама тоа е он не ја заслужува воопшто.
Да да нека ја пријавит слободно,пошто ние живејме во земја кај шо законот е ист за сите,оштетениот добиват правда и така натаму... Разбуди се девојко,врати се во реалноста
Уште не ни кажа зет ти кај е во ситуацијава со поракиве, дали превзеде тој нешто за да не и пишува повеќе на сестра ти.
Нема потреба да и се објаснува на швалерката и да и се правда дека маж и неа ја сака и и пишува пораки те сакам. Да напишеш и кажеш те сакам е лесно, ама да докажеш е тоа е тешко, а според мене во ситуацијава тој ни сестра ти ни швалерката ниту си ги почитува, ниту ги сака. Ги лаже и двете и ги користи како му одговара. Типичен пример на незрел, неизживеан маж. Тешко на таа твоја сестра на кого дава втора шанса, ама нејзина одлука, голема е сигурно знае што прави и зошто, со која цел го прави тоа. Единствено може само да и пише дека ако продолжи да ја вознемирува со закани и навреди ќе ја пријави и толку.
Јас мислам сепак дека љубовник или љубовница повеке се сака од жена, ако првото ти е било драго и нејкеш да го изгубеш нема апсолутни шанси второ да имаш.
А зошто не и помогнеш како сестра да се извлече од таа токсичност и гнидило? Викни ја кај тебе додека не се снајде сама пример? Јас заби би му извадила на копилето тој да ужива со ебење јас антидепресиви да пијам јебем ти живот.
Сум ја викнала да дојде кај мене сум и понудила и помош да најдеме стан ако сака само да си замине од него, ама незнам што точно и се случува во главата во срцето да толку неможе да си замине од него. Знам дека покрај се има чуства за него ама он не ја заслужува неа. Не дека ми е сестра еве имам и брат ама она е нешто неопишливо добро створење најдобрата душа што ја познавам,и жал ми е што ја гледам така скршена а незнам како да и помогнам. Точно дека тој е незрел и неизживеан, себичен и не ја заслужува мојата сестра.
Совет : да продолжи напред без него . Нека го остави копилето со се швалерка му , нека се гонат у три лепе . Јас да сум на место од сестра ти , би собрала дете и се што ми припаѓа мене и би си заминала . Некои мажи не сфаќаат што имаат до себе , се додека не го изгубат .
Здраво Сопругот ме изневери со друга од тогаш имам огромна желба да му вратам и јас исто, но никако еве не успевам ме гризе совест, а сакам да му вратам. Што да правам?
А ако му вратиш со иста мера што ке добиеш? Само повеке гнев и лутина во душата, и сама ке се валкаш . Развод и после очи копај со друг