Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    да не спомнеше самата девојка дека сака развод,јас немаше да и го спомнам тоа.но,луѓе девојката има 20 години,кратко е во брак со мажот,зашто така да и поминува младоста и најубавите години?најмногу ме нервира фактот што негира-каде е тука каењето за тоа што го прави,каде е неговата свест за тоа што значи семејство.и зарем треба да се теши дека каде и да оди маж и секогаш ќе и се врати?што ќе ми е да се врати од креветот на друга жена,додека јас го чувам неговото дете?
    и јас не го сфаќам толку трагично неверството,но кога станува збор за врска,брак кој вклучува и деца е сосем друга песна.
    и од искуства на мои многу блиски,иако сум млада,тврдам дека најлошо нешто е да останеш во брак со човек со кој не си среќна поради децата.тогаш никој не е среќен,ни мајката,ни таткото,ниту пак децата.на децата им е битно да имаат нормални родители кои ќе ги сакаат и ќе се грижат за нив,независно дали се заедно или не.

2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Типично за млад брачен пар. Поради не знам кои околности, се земале млади и сега нему машко како машко, му е интересно да оди по други, неизживеал човекот. Си скратил од младоста и сега се обидува да си го надополни тоа, не сваќајки дека го повредува семејството. Затоа и’ велам да не се разведува. Секој заслужува втора шанса.

На 100nogalka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Не би можела да се согласам повеќе од ова. Познавам многу случаи кога родителите ги користат децата како изговор, параван за се' што не чини во врската/бракот. Мислат дека љубовта кон нив може да биде доволна, да ги поправи сите работи, да ги доведе проблемите во ред, но никогаш не е така. Децата чувствуваат кога родителите се несреќни и се во случајот тажна колатерална штета. Жално, за сите оние кои ги користат децата, а немаат храброст да завршат со проблемите и едноставно да стават крај.

4. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Упатено до Армагедон
    Знам дека сме луѓе и знам дека сите грешиме и можеме да се најдеме во разни ситуации,некогаш неможеме да се контролираме некогаш сакаме нешто ново возбудливо...НО ЧОВЕКУ!!Ти незнаеш што ќе и направиш на твојата сопруга ако случајно дознае за твојата афера ќе ја скршиш на парчиња несакам и неможам да замислам какво чувство е тоа ,всушност можам мн одамна моја пријателка мн добра легна со дечкото мој тогашен....ми требаа години да се опоравам од тагата бесот и болката...П неможам да замислам мојот сопруг таткото на моите деца да ми го направи тоа па плус и пријателка семејна!!!!Го докажуваш машкиот род за какви се не глупости е спремен...и мн убаво вели една моја пријателка ма сите се кој од кој потапави гледај т даги вртиш жално е некој тебе да те игра...Жалосно е навистина...Како би се чувствувал ти на нејзино место??П а не ти судам имам колку толку животно искуство ама имам чесност и срце а тие страстиевет со неа се контролираат немој да речеш дека не е така или пак мажите незнаат како хм :o Во моментот кога би тргнала да ме бакне кога би лежел во кревет со неа зар не ти доаѓа слика на децата и жената пред тебе???Можеш ли да спиеш??Те јаде ли грижа на совест???Некако мн си релакс барем јас таков впечаток добив како ова да ти е некоја слатка мака....Ќе се молам за твојата сопруга да не дознае за да се поштеди од болката ,подобро таа енергија да ја искористи во др облик на позитива спрема децата или не се знае спрема некој љубовник :|

5. ARMAGEDON

ARMAGEDON Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    0
    Posle poslednite postovi mislev poveke da ne pisuva, ama ovaj post me pottikna.
    Slusni me BEATRIS, seto toa sto go kaza e TOCNO, svesen sum za toa, i svesen sum deka jas ja zgresiv rabotata (da ne recam i devojkava deka sakase, koe nesto ne e opravduvanje za mene), ama sega e veke kasno za bilo kakvo kaenje za storenoto, tuku mora da najdam nacin si sili za seto ova da go prebrodam i da zavrsi, pa zivotot da se vrati kako sto bese, nemoj da mislis deka e nekoja slatka maka, mozebi vo pocetokot e no posle poveke e tezina.
    Prasanjata ti se teski (mozes li da spies, te jade li griza na sovest itd.) , normalno deka ne mi e seeedno i ako ne bese taka nemase da bara bare so nekogo da porazgovaram .
    Vo seta situacija amo moze da se rece "sum sreken" sto zenami nema doznaeno, a rabotam na toa da seto se zavrsi tivko kako i sto pocna.
    A za toa da se molis za zenami fala bidejki i jas se molam.
    Pred nekoj den kazav deka go odbiv predlogot za zaednicko letuvanje, pa eve sega veke dogovaram za odmor samo so zenami i decata , ne mi treba nikakvo drugo drustvo, nitu pak poznati, odbrav mesto i veke go zakazav odmorot , mestoto na odmorot ke bidi iznenaduvanje za zenami (odamna sakase da odi na Tenerife) sega ke i ja ispolnam zelbata i toa samo nie kako semejstvo.
    I za temata pak, i jas mozam da kudam nekogo od strana, no mene mi e najtesko veruvaj zatoa sto , sekogas pazev na vakva rabota, bidejki prirodata na rabotata mi e takva non-stop sum so zeni sekakvi, sum odel na seminari, sluzbeni patuvanja vo zemjava i stranstvo (spienje - soba do soba itd.) , sum znael koja devojka e sklona na "aferi" no sekogas sum se pazel, a mi se sluci koga najmalku ocekuvav, ama mozebi i jas dozvoliv prebliskost (aj da ne recam deka i taa mi dozvoli prebliskost, da ne izlezi deka se pravdam).
    Kolku sakate vikajte po mene, jas samo sakav razgovor i sovet, svesen sum za greskata i rabotam za da ja opravam SE NADEVAM DEKA KE USPEAM - SIGUREN SUM DEKA KE USPEAM i ke ostani samo kako epizoda.
    Ovaj "izlet" nikogas ne mi bese vo nasoka da ja ostavam zenami i decata, nitu na devojakata ne i bese , ama toa sto e tuka e.
    I za kraj ajde samo kako , jas si se tesam iako ne e bas taka , AKO ZENATA NE SI JA POTKREVA SUKNATA, MAZOT NE ODI PO NEA :D , veruvaj kako i da e za vakvi situacii podednakvo se krivi i dvajcata koi izneveruvaat, ova e moe sigurno mislenje a ne samo kako fraza za da si ja podelam vinata.
    I vo seta ovaa zbrka mozese da bide i poloso, a sto ako ostanese bremena???????????, ova tie e eden vid JINg i JANG, sekogas vo losoto ima i dobro, kako sto i vo dobroto ima loso.

Pozdrav

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.581
    Допаѓања:
    201.799
    Бараш безболен излез од ситуацијата во која самиот си се вовлекол. Верувај, не постои такво нешто. Се случило што се случило, момент на слабост кај двајцата на кој не сте можеле да одолеете, и тоа сеуште трае. И двајцата сте виновни, тоа не го порекнувам. Сакаш да се извлечеш од тоа без да дознае жена ти. Е па, јас ќе ти кажам нешто - секоја тајна, колку и да е вешто криена, секогаш се дознава, порано или подоцна.
    Бараш совет како да прекинеш што побрзо? Кажи и на жена ти што си направил, или твојата љубовница нека му каже на својот сопруг. Тогаш дефинитивно вашата врска ќе заврши, а за браковите не знам, и не можам да тврдам што ќе се случи. Тоа е екстремно решение, но е добро да ставиш крај што побрзо. А тоа што си испланирал одмор без вашите семејни пријатели, може само привремено да го реши проблемот, кога ќе се вратите од одмор, таа и нејзиното семејство пак ќе бидат тука. И жена ти ќе и се јави, како на многу добра пријателка, да и се пофали дека мажот и и приредил прекрасно изненадување и дека супер ви било на одмор. И пак ќе продолжи по старо. Мораш еднаш засекогаш да се решиш да ставиш крај на таа фарса од врска. Не вреди семејството да си го уништуваш заради еден момент на слабост, да не речам и врска без иднина. Самиот мораш да решиш како ќе заврши сето тоа. А може и твојата љубовница да ти помогне - нека престане да се дружи со жена ти под некој изговор дека е презафатена или слично. Нека најде начин да ги одбива нејзините покани за дружење, без да предизвика сомнеж (ако е тоа некако можно). А можеби и таа свесно, со цел доаѓа кај вас дома да се дружи со жена ти, за да направи раздор во вашиот брак? Не знам каква е ситуацијата, ама ги знам жените на што се се спремни и способни. Не генерализирам, ама верувај, голем број жени не бираат средства да си ја остварат целта.
    Велиш дека си се пазел од афери, и ти се случило кога најмалку си очекувал - не верувам во тоа. Си можел да му одолееш на искушението, ама не си направил така. Не те осудувам, луѓе сме, грешиме, и јас можеби така ќе згрешам, не знам што ми носи иднината, само знам дека ако се зависи од тебе, можеш да победиш секакво искушение. И тоа што си свесен за својата грешка не гарантира дека нема ова пак да го направиш, со некоја друга. Ама не те познавам, и не можам ништо да тврдам. Како и да е, се надевам дека ќе успееш да ја решиш ситуацијата со што помалку болка.
    Поздрав!

7. ema21

ema21 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    vi blagodaram na sovetite.ne daj boze i vie da ste vo takva situacija jas kolku i da sakam da se razvedam toj nema da mi dozvoli .veli deka nema vrska nemal nisto so nea...no i da nemal i se dodvoruval toa go razbrav od porakite...so toa me povredi mnogu ;( sega postojano se obiduva da me raspolozi se pravi kako nisto da ne se slucilo a toe e toa sto mi vadi od kontakt... abe sto ti tebe sto si pravis filmovi jas ako bi sakl da odam so druga bi ti kazal i bi se razvdele!!! idiot

8. etjena

etjena Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    52
    Јас мислам дека жена му на Армагедон знае. Која сопруга барем малку вљубена во мажот нема да знае дека 1,5 година го дели со друга. Ало едно е да не знае а друго да сака да не знае, едноставно го игнорира фактот дека е изневерена зашто така помалку боли. А зошто не реагирала? Којзнае... поради децата, недостиг на храброст, неподготвеност за промени....
    Инаку може да престанете да се сексате а и понатаму семејно да се гледате, не верувам дека на родендени и по игротеки сте интимни. Прв чекор забрана за секс па полека може и семејно да се оддалечувате. Не ќе да е толку течко кога мора да се дружите семејно да не остануваш насамо со неа и секогаш разговорот да се задржува на општо ниво.

9. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Се наоѓаш во навистина незавидна ситуација.Можеби има нешто со девојката можеби и нема трето нема.Јас сметам дека детенцето подобро ќе расте ако се разведите отколку ако трпи понижувања и навредувања и секојдневни кавги помеѓу родителите.Не знам каква е ситуацијата на тоа поле затоа ти сама ќе си решиш.Што се однесува до советот од анфеитфул па и не се сложувам баш.Прво ти не си сигурна што имаат тие.И што кога ќе и ги покажеш забите.Ако на некој треба да му се покажат забите тоа е нејзиниот сопруг.Ако тој доволно си ја сака и почитува неговата жена нема потреба што да пишува на други.Е сега ако ситуацијата е обратна и таа сама му се наметнува а тој да ја одбива тогаш е оправдано.Но да се спушташ на тоа долно ниво да одеш да се дереш на некоја што ни ја знаеш ни ја познаваш мислам дека не држи место.Утре може истото ќе се случи со некоја друга.Затоа разговарај со маж ти и нека ти каже што сака во животот.Дали сака да биде со тебе или не.

10. ARMAGEDON

ARMAGEDON Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    0
    Blagodaram za sovetot,
    Za idejata da i kazam na zenami za ova sum ja razmisluval, ama kako sto pisav pogore se otkazav.
    Ljubovnicata da pomogne da ne se javuva, arno ama sega kako taa da nesaka seto da prekini??????????, ne mozam da ja ubedam ...........
    Dobar e sovetot i zenami da ne i se javuva ( sto e mozno da i se pofali, otkako ke se vratime) , poleka izgleda ke se najde resenie, ke imam vreme od sega pa na odmor nekako da ja ubedam zenami da najde drugo drustvo.

Pozdrav

11. ARMAGEDON

ARMAGEDON Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    0
    Neznae , a ne se ni somneva , za toa sum siguren.
    A sto mislis ti nie se seksamme non stop????????????????
    I nie nikogas ne ostanuvame nasamo, ako imame potreba od drustvo (druzenje ne sekogas znaci i seks) ke se vidime posebno.
    I plus , ako seto bese samo sex, ke bese lesno, ke se gledavme od vreme na vreme zavrsuvame rabota , i sekoja zadovolen si odi, no nie ova 1,5god., go imame kako "takanarecena vrska" koja ne podrazbira samo sex, da znaes ETJENA, ako ti toa go zamisluvas kako samo sex, za sex e lesno, lesno se najduva partnerka za povremeni intimni druzenja (izgleda toa ne go znaes), ako sakam takvo nesto uste utre bi nasol takva.
    Poentata mi e celosno prekinuvanje na ovaa afera, nedruzenjeto ke znaci i prekin na seksot.
    Pozdrav

12. etjena

etjena Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    52
    Она што жената ти ја прави љубовница а не пријателка е сексот ако не се сексате нема да ти биде швалерка туку пријателка. Ако прекинете со секс средбите автоматски ви се менува статусот што го имате во животот на другиот.
    Лично не те осудувам мислам дека е можно и да ги сакаш двете и да сакаш да бидеш со двете и не е лесно да се откажеш од една.
    А што се однесува до тоа дали знае дали се сомнева ехее што се крие женски мозок не можеш ни да сонуваш. :D
    И уште нешто, независно дали знае не знае или се сомнева јас не сум за тоа да и кажеш. Тоа искрено признание мислам дека е глупост и никому од корист. Неверство не се признава макар и жив те фатиле. Не сум сигурна дали некогаш ќе изневерам не можам да гарантирам ни за да ни за не ама можам да гарантирам дека никогаш нема да признаам.

13. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    sakam da spodelam edno zivotno iskustvo ,no ne e moe bidejki jas ne bi mozela da postapam kako taa moja bliska osoba.mozebi nekomu ke mu posluzi kako primer,taktika..devojkava go otkri slucajno ne sakajki ,so zapisani adresa ,tel,pokloncinja u kola so namena za kogo se i naravno ke svatis za sto stanuva zbor.bese dlaboko povredena no vo isto vreme i dosta hrabra se so cel da si gi postedi decinjata od problemi.go prasala normalno sto e seto toa no kako i sekoj drug negira,i raskazuva prikazni za mali deca..ccc..najsmireno se napravi devojkava deka mu veruva se.ne pomina ni den dva iskaca tipot ko bozem do grad imal rabota..toj dodeka stigne kaj svalerkata devojkata t.e.zena mu bidejki go dozna imeto prezimeto i adresata na ziveenje direkno kaj nejze.so svalerkata na mas i si napravila muabet bez karanje,sve kazala zenava deka ima dve decinja,deka ne se pribira doma ,ne vodi smetka za niv....i kup dr raboti.svalerkata ostanala zaprepastena koga go slusnala setoova od negovata zena,bidejki toj nejze i se predstavil ko sloboden maz bez obvrski deca zena...i ovaa :o iznenadena dodeka piele kafe so zenamu pa zgora na toa i jadele zaedno-koga bekarot na vrata.go ceka iznenaduvanje :o koga vlegol imal sto da vidi svalerkamu so zenamu rucaat zaedno.taka go fati zenava na mestoto na zlostorot, i svalerkava go brka vo istiot moment od nejziniot zivot......ova e primer samo so edna negova svalerka...site mu gi otkri kako detektiv ,i se divam na mudrosta ,izdrzlivosta i pokraj makata nikogas ne ja izgubi radosta.resi da go otrgne od svoeto srce,no sepak da bide prisuten doma kako figura ,go pocituva kako covek i sto mi e najcudno ni ednas ne ja slusnav da mu go prerece neverstvoto,kako nisto loso da ne se slucilo.toa nejzino ponasanje go smeni covekot od koren-no izgubia dosta vreme izigravajki detektivi za da a kraj ovoj svati deka zeamu vredi zlatoooooo....

На Meli97 и blue-angel им се допаѓа ова.
  14. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    gospodine moj sovet ti e da si ja promenis verata i da si otvoris harem,nema drugo resenie vo tvojot slucaj.i ti :handshake: cestitam za akterstvoto.ti neznaes sto sakas-sakas da se e** a nejkes da ti vleze...

15. ARMAGEDON

ARMAGEDON Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    0
    Prvo gledam deka, dobro raskazuvas prikazni za drugite i bi ti posakal nikogas da ne dojdis vo situacija kako prijatelkata tvoja, a za neverstvo kako sto velis i ti ne mozes 100% da garantiras, a garantiras 100% deka nikogas nema da priznaes, e ova se vika cvrst stav , hahhahahah..................., zenska ako te fatat na delo ne treba da priznavas ...........ti samo ke se pravdas deka slucajno si se navednala a toj ti go stavil, ili slucajno si padnala na kolena i negoviot k** ti se nasol vo u***.................. (mala replika na ona tvoe sakas da se e*** nekes da ti vleze).
    A da ne zaboravam, mi velis da ja smenam verata i da otvoram harem, hahhaha, mozi ama mnogu skapo ke me kosta vaka e poevtino, neznam dali znaes vo drzavite kade e dozvoleno poveke zeni, mazot ima obvrska na sekoja zena da i izgradi posebni prostorii za ziveenje vo ramkite na svojot imot ili pak da i kopi drug imot (ova e vaka vo nivnoto zakonodavstvo iako ne go pocituvaat vo praksa).
    I za kraj , tocno e toa go prifakam deka nedruzenjeto ke znaci prekin na seksot, kako sto kazav se nadevam deka ke go resam bezbolno so prekinuvanje na site kontakti, a za cestitkata za akterstvo blagodaram , samo e zalno sto se prepotiv od ulogava, barem da bese nominacija za OSKAR, ama ako nekogas napisam kniga ke ja vklucam celata situacija, a ke zemam nesto i od tvojot raskaz.
    LESNO E OD STRANA , NO ISKRENO DA NE MI SI VO KOZATA!!!!!
    Pozdrav

16. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    armagedon koga ke ja izvadis knigata pisi go naslovot avtorot odma ke ja kupam :D :D ...bez zezanje.vo red te razbiram tesko e seto ona vo koe si navlegol nikogas ne veli nikogas,normalno ziv covek uci dodeka e ziv.ako ne se izgoris kako inaku ke znaes/inaku strav imam od 100%sigurnost vo sebe :D bidejki ednas bev i ja opleskav-no nisto strasno :D :D dodeka seuste bev devojka se smuvav so eden i pokraj toa sto imav seriozna vrska.no sto se sluci/zboram za sebe NEMOZEV nedela dena da spijam SOVESTA me izede,dojde deckomi za vikend i sve mu kazav od a do s.potoa toj mi vrati so moja "drugarka"no ne raskinavme,no sepak bese bolno...covek kolku i da se trudi nemoze da bide imun na iskusenieto..ke mu podlegne..zatoa nikogas ne veli nikogas-pak se povtoruvam. armagedon a da se iselis od mestoto na ziveenje //?/-familjarno

17. ARMAGEDON

ARMAGEDON Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    0
    So pisuvanjevo iskreno malku mi olesnuva (ako sum masko) i veruvaj neznam zosto podobro se cuvstvuvam, izgleda potreben mi e razgovor, oti razgovor sam so sebe ne e isto, fala im i na devokive koi so nekoi postovi mi udrija "slakanica" mozebi e osvestuvanje.
    Tvoevo iskustvo na muvanje mi e nekoja uteha (hahha ne sum sam so greski), veruvaj resen sum ova da go prekinam i ke go prekina, koga se ke zavrsi ke objasnam na forumov kako sum se SPASIL, samo kako se veli DA ME DRZI UMOT ZA PONATAMU i ova da mi bidi pouka, a vo posledno vreme stvarno se trudam da i ugodam na zenami (nekako da se oddolzam) za se, oti toa STORENO E.
    BRAVO ZA TEBE koga si mu kazala na deckoto, a toj ti vratil i sega ste 1:1, samo ne kaza drugarkati seuste ti e drugarka???..... E sega jas da i kazam na zenami i da mi reci ok, i posle da mi vrati so drug i jas da znam ...... |( |( , da ne bidam pregrub, ama TESKO deka poveke ke ima nesto megu nas, togas duri .........NEZNAM, aj da ne mislam na toa>...........
    Velis da se iselam od mestoto na ziveenje, nevozmozno i jas i zenami imame dobra rabota, iako sme mladi veke gradime kuka koja se nadevame deka za skoro ke ja zavrsime a ja gradime so ureduvanje po nas terk na sekoj detalj itd. itd. itd.................. ova moevo neka pomini kako zadovoluvanje na strast i mozokot da go pominam na CENTRIFUGA i da ne mi se povtori (vo tvoj stil NIKOGAS NE VELI NIKOGAS :) )
    OF TOPIK: a za kniga stvarno mislam nekogas da napisam , sigurno samo zenski citatelki ke imam (LJUBOVEN KVADRANT :) ), a kolku knigata ke bide kvalitetno i stilski napisana toa neznam oti ke bidam SAMOUK PISATEL pa mozi nema da ima nekoja knizevna vrednost, samo neznam vo knigava malku da ja izmenam pa da ne bidam jas negativecot, i ke ja izdadam pod PSEVDONIM = ARMAGEDON, sama ke znaes koga ke ja vidis.

Pozdrav

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Ова значи важи едно -Мажите смеат да изневеруваат а жените во никој случај!? ]:) Каде вие мажиШТА со вакво размислување а??Ех пријателе поминаа времињата кога на мажите им биле дозволени многу повеќе работи него на жените..Нема да ти солам памет ти кажаа девојките.Ако си свесен и сакаш при тоа си со морал во себе под хитно да расчистиш.Веруј све се дознава кога тогаш..А после што ќе биде не знам ама сигурно нема да биде ко до сега.Мене ми делуваш и ко да си горд на себе што ова го правиш 1,5...Си докажуваш сам на себе дека се уште можеш да бидеш "МАЧО" и да добиваш што сакаш..И да знаеш се се враќа и плаќа на овој или оној начин.Ако имаш трунка грижа на совест и искрена љубов кон жената и децата уште веднаш да си прекинеш со аферата и да се посветиш на нив.И со памет понатаму. :!: Поздрав

19. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Ееее Армагедон, значи сега според тебе жена ти кога ќе дознае треба да те остави и да прекине секаква врска со тебе!? Не прави го никого она што не сакаш да ти го направат на тебе.
    П.с во врска за книгата мислам дека треба да ја преименуваш во „Љубовен триаголник“ освен ако немаш уште една швалерка па да бидете четворујца, па да се вика „ Љубовен квадрант“ :)

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Велиш дека девојчињава што те советуваат немаат животно искуство. Па може и немаат, ама сигурно имаат повеќе во главата од тебе. Ајде кажи ми вака, жена ти не е добра во кревет? Не те задоволува? Досадна е? Што не ти пружа што си решил да ризикуваш се што имаш? Што е тоа што ти го пружа другата? Преиспитај се малку, најди си ги одговорите. Никој задоволен човек нема да шара наоколу, ако има се што му треба. Или ти си си таков човек, па ти мрда опашката?
    Воопшто не е во ред ова твоето. Јас да бев на жена ти местото и да дознаам, мислам дека ќе земам на лице место ќе ти го пресечам. На трупец. Па може после ќе имаш повеќе во главата, кога нема да имаш доток на крв во тој дел.