Јас му имам опростено но не ја сакам во мојот живот..А што да оправдам за да бидат исти критериумите за мажите и жените не разбирам значи ако некој е женат и изневери а таа некоја тоа го знае и продолжува да ја оправдам и да кажам дека само мажот е крив а таа кутра го сака или подоцна разбрала па ие тешко да го остави
Ама до кога со дупли стандарди? До кога на мажот му е простено се само затоа што се родил со мандало?
Епа сега нека се мислат тие жени што опростуваат на секоја никој нее должен никого да трпи кога веке нема респект нема лубов ни прв ни последен животот продолжува
кога и ги читам постовите на @M88 ми станува јасно зошто мажот ја изневерува млада е животот е пред неа тек ке уче лекции
Не напротив јас за моите години имам доволно лекции научено...И никогаш ама баш никогаш немат да оправдам тоа што девојките се пуштаат во врска со женат човек кога можат да си најдат некој што гордо ке ги шета за рака наместо да се влече крие по хотелски соби...
И не би сакала повеке да коментирам секој си знае низ што има поминато во животот и со што се соочувал на кој му се сака како сака нека прави Не златна не оправдувам не
Слушај и девојките имаат кривица не ги правдаме ама тебе мажот ти е најкрив шо правиш ти по тоа прашање? маж ти штом еднаш изневерил ке изневере пак само ете сеа и ти го приметуваш по понашањето значи он не се ни контролира знаеш зошто? оти има чуства за таа другата шо планираш да правиш со маж ти ако се потврде дека пак те изневерува?
Ке го остам што треба да направам да седам да плачам да молаам заврши тоа време сега стојам на свои нозе не зависам од никој и не ми треба ничива подршка животот продолжува...
браво ако имаш муда да го сториш тоа ајде да видиме како ке се одвива во иднина ситуацијата разчачкај види дали ке најдеш нешто за виновни и двајцата се виновни
Без око да ми трепне би го напуштила кога тој не размислува за последиците зошто јас по секако децата ке бидат со мене а тој нека си продолжи со своите авантури
И на девојките им се сака де. Не се само мажите привилегирани. А си помислила некогаш дека можеби со маж те изневерува? Кој ќе биде тогаш виновен ако не е сопругот? Секогаш во случаите на неверство виновен е тој/таа што изневерил/а. Не тој/таа со кој изневерил.
Страшно какво мизерно размислување имате катастрофа ам на кого го чеша ке си добие што бара изгледа многу ве здоболи па се буните но ке ви кажам нешто никогаш немој да се влечкате по хотелски соби никогаш секогаш ке бидете 2 опција и на крај ке му се смачи и ке бара 3 или 4 и во истиот момент се одјавувам од странава немам желба да се расправам ајдр позз
Па не би рекла дека нашите размислувања се мизерни во случајов. Еве јас не сум „се влечкала“ по хотелски соби и не ме здоболи ништо, ама утре ако дознаам дека маж ми има друга, нема да тргнам нејзе да ја напаѓам и да и се одмаздувам. Таа ништо не ми ветила, ништо не прекршила кон мене. Не е дека ќе одам да ја прегрнам и да и честитам, ама па нема зошто ни да и се одмаздувам, скроз е небитна. Да не била таа, ќе била некоја друга. Крив е оној што не знаел да си го држи алатот во гаќи.
Зошто мизерно? Ништо погрешно не кажав. Ниту пак ме здоболе твоето мислење. Не знам, велиш дека ќе го откачиш мажот ти ако те изневерува, што не го стори тоа кога веќе еднаш те изневерил? Јас само ти посочив кој е виновникот, тоа што ти не мислиш така е друга приказна. Ова е форум. Ако очекуваше тапшање по рамо и кимање со глава во прилог на твоето мислење, малку си се излажала.
Такааа ееееее. Многу не здоболи, да, што немаме мажи женкарчиња (читај кучиња) до нас, па швалерката да ни е крива.