Што се секираш,ќе си најде твоето “мажуле” друга жртва и за неа ќе викаш “зад мене е тоа”, и за секоја наредна така. И така цел живот ќе се тешиш на таа карта, додека тој ќе ужива газејќи те. Со среќа!
Јас ти се извинувам,јас само првото го прочитав и толку. Но,ете тоа нека стои за некој друг може ќе се пронајде и замисли.
Пред некој период пишував за тоа како го изневерувам сопругот. И не се гордеам со тоа воопшто. Колку пати пробав да го откачам швалерот, не ме оставаше тврдејќи дека ме сака и триста други работи. Буквално ме тероризираше. Во нашиот брак проблем е сексот, или го нема или е тотално лош. Мажот ми ме откри, а во последно време и немаше баш ништо со човеков. Он е сингл иначе. Сеа јас сум пред развод, дечкото е откриен. Кога му го кажав тоа се упрпа скроз, не сакал инциденти. И ништо посебно не ми кажа, дал да ме утеши или било шо. Вика бил у шок... Знам дека ке ме напаѓате али искрено ми иде да се убијам од цела ситуација. Детето ме држи у живот.
И јас ќе прашам, што очекуваше? Да сакал дечкото нешто сериозно, немало да биде со тебе, сигурна си му била дека нема да го замараш за брак и деца, затоа се упрпал кога си му кажала дека се разведуваш. Мисли дека нему ќе му се закачиш, па сака да избега, не сакал обврски. Најмалку жена со дете. Зошто не разговараше со сопругот околу сексот? Комуникацијата е клучна во врската. Ако не се решавало поинаку, разведи се и биди со кого сакаш на раат. Какво убивање, не е вредно. Ќе го поминеш и ова.
Да за типот, што ме терорзираше деноноќно со своите испади на љубов и молби да бил со мене, никој поише од него не ме сакал тврдеше и сегде ме следеше
Тури му пепел, очигледно за теле се работи. Ти си мајка. Не знам колкаво ти е детето, но дефинитивно сега на него највеќе му требаш. Нема што да сакаш да се убиеш. Мислам (или тврдам) дека не постои човек, без разлика на полот , што оди на страна а му е таман дома. Едноставно не му е. Колку и да вика му е. Не му е. Твојот брак очигледно вака или така ќе завршел. Сега си кривецот ти, да, но реално за се треба двајца, па и за ова. Одјеб на све, малце повеќе сосредоточи се на себе и на дете и терај.
епа бега. сеа коа ти е најкрш тој не сакал инциденти. мислиш тој ќе стои зад тебе кога ќе почнат проблеми од типот дете во пубертет? тој утре ако живеете заедно ќе е машка фигура која детето 24/7 ќе ја гледа. човек што не сакал инциденти не верувам дека би се носел со тоа. Реално, за тоа треба јаки муда.