Абе и нејзиното однесување не ми се допаѓа, ама тоа не ми дава право да ја навредувам. Практично, ти ми кажуваш, дека твојата реакција е чисто осудувачка оти 'тоа е твоето мислење'. Епа извини, ама осуда, не е мислење. Предрасудите не држат назад. Никогаш нема да ти се отвори човек ако го осудуваш. А ни треба луѓето да се отворени и искрени. И сама велиш дека изневерувањето е лажење. Чим си за да не се лажат, дај да откриеме, од каде доаѓа потребата за лажење, и како може да им се помогне на паровите во иднина, да не ги повторуваат истите грешки. Е затоа сум на Форум, а не за да фрлам камења по секој кој не ми е по ќеиф. А не дека не знам да фрлам. Има да ти го штракнам, кај шо ќе те заболи најмногу. Корист? Никаква!
Sovetz vie ili piete nesto ili ne ste jadeni, ajde dajte I, Sto kje I kazete, ne se grizi, ti ne si vinovna, toj te izlazal 2 godini, se Sto vie ovde go lupate na zid ko bajagi necini e realno,a od vas nieden sovet ne procitavme tuku replika Lele ja osuduvate. Eve nemame Dr rabota, mojot brak go unisti I tn.nezrelo.
Злобни сте и се ситите, мајке ми. Аман луге, нејзин живот, за танго треба двајца, е овде има тројца за жал, ама пусто никој не игра по правила. На маж и страната не ја знаеме. Јас не би ја советувала да се мири како погоре што и предложија, зашто се чита дека нема веќе љубов за маж и во неа. А љубовникот не сака баш жешки костени од прикажаново . Или е млад во доцни 20 ти, и/или има други планови .
Imas Wild imas, imas potreba da frilis kamenja na neistomislenik, I mislis kje pritiskas kje povlijaes, nema dzabe ti e. Ne me citiraj vekje te molam, kazavme Sto imavme da kazeme.
Sto osudiv Jas ? Manipulacija Lele dusa prelazana 2 god., Pu bas mi e zal, Sto toj obid go osudiv, eve, gotovo se kaam
Па да де, тоа велам, дека имам некогаш потреба да фрлам камења, посебно откако на мене ќе фрлат. И затоа знам, дека нема корист од тоа. Зошто ти сеуште мислиш дека е корисно да се осудуваме и навредуваме?
Wild ti vo moja Tema se naogjas? Vtoro zosto imas potreba od ova? Sto ne me razbra, ajde citiraj Pak.
Јас многу убаво те разбрав. Ти не ме разбра. Ако ова до сега не ти помогна, нема ништо. Со среќа во иднина во животот... непредвидлив...
Pa neka ve maftaat so godini, ne I'm sudete, tie so kamenja vie so lebot. Ama I Isus rekol dva obrza ima, tret nema. Maz da bese ova aooo lom kje bese, Sto e razlikata??? Sakate ramnopravnost prava ajde.
Немаш поим како би реагирала ако наместо вагина има пенис за физиолошка потреба. Исус што рекол не знам, не ми шепнал. Ете може тебе. Глеј ти со кого ќе се мажиш, очигледно не си. Да не те читаме после тебе по темиве...
Sepnal, ta neli za osudi zboruvas ili slusna nekade nesto pa, ajmo I mi. Ne si me citala do sega po termite? Me imalo trebalo da citas. Penis Oli vagina diktira manipulacii ? Opravdani se za zenite? E, ova e novitet.
Ou vistina bas se navrediv, ti da ne manipulirase nekade pa, sevo ova ti e prosto Sto ve dobole tolku
Згрешила жената да Сега бара совет како понатаму Прочитав самоубиство Не,сега ке станеш ке се затресеш и ке си најдеш прво стан под кирија ке си го земиш детето и ке си го глефаш а во меѓувреме орентирај се на себе и на дете Тргни ги некој период мажите од твојот живот Овој швалерот очи да не му видиш повеке не за друго него зашто те остава коа ти е најтешко
Другачки,не се карајте,ама ова е исповед,не бара совет. Можеби ке се прибере швалерот од првичниот шок,па ке и се врати,можеби тоа и го очекува. @Dentina А зошто е битна страната на сопругот? Каков и да бил не заслужува врски зад грб.
Devojce znaes da napravis razlika megju zloba I soocise so posledicite od svoite postapki? Zloba, nie ja namamive odi so nekoj 2 godini, zivej vo laga ? Ako sme ja namamile Jas I tie Sto mislat Kako Mene, da mozes da reces zlobni. A zloba ne e da razoblicis lagi, pa ti se dopagjalo toa tebe ili ne, tvoja rabota.
Таа секако ке се соочи со последиците , не мора така да поентираш. Плус, не разобличи ти ништо, маж и ја фатил.