Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    17.638
    @tija22
    Најчесто жените имаат добро интуиција,па не верувам дека се лажеш.Кога веќе не признава,јас би чекала да ги фатам на дело.Кога тогаш или ќе ги начекаш или ќе најдеш пораки.Ама така не би оставила,би пробувала да дознаам.

На eliesaab, Konfetka, LadyLollypop и 6 други им се допаѓа ова.
  2. tina2018

tina2018 Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2018
    Пораки:
    2.196
    Допаѓања:
    3.967
    Комшиката го искористува маж ти да и работи по дома или во дворот. Збори со комшијата, прашај го дали тоа што го сработел маж ти кај нив е во ред, дали се задоволни. Ако сфати он ќе и каже да прекине да го замара твојот маж и ќе поработи он дома нешто. Може и тој е некој лигуш. Не мислам дека има нешто, она само го користи твојот маж за домашни работи што не сака маж и да ги сработи. Друго, ти ништо не си згрешила, ама не се нервирај и биди попаметна, збори со маж и. Зашто ти да се нервираш, нека се нервира она.

На SexiLy, Veta, LadyLollypop и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Kataklinkers

Kataklinkers Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.647
    Допаѓања:
    9.544
    Сигурно мислиш ќе ти признае, аха.

Не требало веднаш така да реагираш, вака знае дека се сомневаш и ќе се пазат. Ако тој е таму и ти оди да видиш што работат, као демек да не треба помош и од мене, да видиш дали убаво е изработено нешто.

Нејзиниот маж толку е зафатен па друг да средува во негов подрум, да и бели, да и лепи плочки?
    Тој не се разбира во такви работи, па ај како му направат така, не наоѓа маани? Како реагира на ова тој да е на работа, а жена му сама со мајстор по дома?

Може и нема ништо, ама колку и да си близок и си имаш муабет и шали пак ми има основа за сомнеж.
    Тој ако навистина нема ништо кон неа нема да излегува во двор за да се гледаат или секој ќе си гледа во својот двор и ќе си тера работа.

Ако можеш прочитај му пораки ако веќе ги нема избришано, преку апликација на оператор детална листа на повици дали има вртено кај неа.

На martovsko cveke, eliesaab, LadyLollypop и 4 други им се допаѓа ова.
  4. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    6.692
    Од психолошки и реален аспект ке кажам дека изневеруваат мажите и жените кои имаат брачен партнер кој е во тесно пример кој нема каде да оде ако се разведе и кога нема никој освен нив, 99 проценти е така.

На martovsko cveke, honey.11, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  5. tija22

tija22 Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2021
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    12

Јас..
    Немам никој, се потпрев на него скроз, он го знае тоа и знае дека што и да направи немам каде да одам па поготово сега и со мало дете..

Овие случки се од летово, но се повлеков во себе, не отидов да видам што прават во подрумот нема сила не можев, ми беше страв да не го видам тоа што го мислев..
    Еве денеска он во дворот она цел ден во двор.. Лепенки сме во исти двор само една мала ограда, поради ладното не сме толку блиски како летото што се гледавме, но мене секој ден ми се вртст во глава случките со нив, одморот летоска цело време беа заедно, ние сите на двор они во вода се бањаат, ние влегуваме во вода они излегуваат.. Еднаш си собрав алиштата за да си одам и ме молеше да не си одам, се колнеше, останав атер за детето, може згрешив ама јас не можам да му бидам жена повеќе не можам да се смислам со него.. И да немало физичко неверство, цело лето што му кажував дека ми пречи нивната блискост, а он се потргна туку си продолжуваше,доволно е да ја уништи мојата доверба..Ми е страв да разговарам со мажот и, да не го растурам нивниот брак,(ни крива на должна вака не убаво размислувам)

Последна измена: 3 јануари 2021
  6. Kataklinkers

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.647
    Допаѓања:
    9.544
    Послушај ме за ова со мобилниот, на твојот мобилен ако немаш инсталирај апликација А1 или Телеком зависи на кој оператор му е бројот и пиши го неговиот број, а кај неговиот само види кодот кој ќе ти стигне и веднаш бриши ја таа порака. Нормално тој да не знае.
    За да биде на раат пребарувањето и да не примети, затоа од твојот мобилен и кај деталната листа на повици ќе видиш дали има вртено кај неа и дали лаже за нејзиниот број како го има добиено. ;)
    Чекаме резултат.

На DoubleK, eliesaab, Lisicko и 2 други им се допаѓа ова.
  7. tija22

tija22 Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2021
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    12
    Не сум знаела за оваа опција, да дојдам до неговиот тел прва прилика проверувам.. 24/7 е со него дури и во вц кога оди..

На Outlook му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.145
    I 24/8 da e lista vidi, ne moras da se kries, nego pritisni go. Ti da mu kazes ne ednas dva pati I toj si tera po negovo, duri I nisto da nema megju niv, toa ne e rabota I egzistencijalno prasanje pa, kje zanemari ti Sto zboruvas. Ne znam, denes se se doznava na Ovoj ili na onoj nacin, a Zena ne se pokreva bez pricina. Pameten ne dava prostor za somnez, doverbata drzi se, ja izgubi li, ne e veselo.

На eliesaab и tija22 им се допаѓа ова.
  9. tija22

tija22 Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2021
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    12
    Цело лето се случуваше овоа и имаше милион причини за сомнеш,а јас бев дома, паднав во депресија се повлеков, има многу случки не можам се да пишам, секој ден цело лето.. Една вечер спиев, станувам околу 2 вечерта за во вц, гледам го нема испаѓам во дворот, она во нејзиниот седи он потпран на оградата и зборуваат нешто и кога ме видоа престанаа, само на лаптоп имаше пуштено песна од маја берович интиме..
    Кога ја слушнав песнава уште толку се посомневав

10. Kataklinkers

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.647
    Допаѓања:
    9.544
    На негово име е бројот?
    Ако не можеш да дојдеш до мобилиот тогаш побарај му да видиш листа на повици и ќе видиш како ќе реагира.

Ова не може да е случајно.

На eliesaab и tija22 им се допаѓа ова.
  11. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.145
    Ne znam koja e pesnata, megjutoa ti da se jades, toj da coolira, ne e ok, pa uste I luda, ajde, de. Arno ne go jades sekoj den... Te citam I nema kade da odis so Malo dete, toj neka se Moli da ne naumis, kje se snajdes, da ne dojde do toa. Vidi ova e forum, nie soprugot ne go znaeme, a sekoja Zena znae doma Sto cuva, za nekoe vreme se se uci. Proceni, pritisni kade treba I ne se jadosuvaj. Ako fatil drug pravec, ako ne e taa Zena, kje bide druga, toa zavisi od nego. Ne mozes zenite okolu da gi brkas, ama nemu jasno I glasno mozes da mu dades do znaenje Sto ima I sto se kje nema ako prodolzi taka. Samo ako toj naumil, ti ne go zapiras. Sepak, ne mi stoi deka do tamu e dojdeno, otvoreno kazi mu se, mada toj nema da priznae, toa bi bilo kapitulacija,a do TOA kje dojde stom tebe do tamu to doslo I na forum pisuvas. Drzi se I isteraj do kraj.

На martovsko cveke, eliesaab и tija22 им се допаѓа ова.
  12. Milkiway

Milkiway Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    7.246
    Допаѓања:
    19.033
    Ова не жи е реално ама ако е без разлика
    Неверство е оставање жена деца..фамилија во 2 навечер и одење со друга
    Маж ми ќе ме набрка вака да се понашам

На eliesaab, LadyLollypop, pikabu5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. tija22

tija22 Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2021
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    12
    Јас мислам дека нивниот брак и не е брак, затоа и мажот и многу не се замара иако на неколку пати се налути и не му зборуваше на маж ми, тој работи цел ден иде дома пие алкохол, спие и другиот ден пак исто.. Еднаш кога правев муабет со маж ми за ситуацијава ми рече дека она знаела дека ми пречи и нарочно ми правела така, а јас му реков дека он и дава шанса за тоа да го прави она, ако нема повод и ако не го интересира она него не може ништо да прави.
    И додека јас го пишувам ова тука бидејќи немам ни една блиска личност за да и го кажам, за да побарам совет, господ ми е сведок за сите случки иако се толку лоши што дури и не може да се поверува дека се реални

14. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.390
    Маж ти ти рече дека таа нарочно ти прави така и уште оди и лепи плочки?
    Маж ако сака жена, без жената да го побара тоа од него, тој ќе ги откачи сите што сакаат да ја повредат жена му, а не уште да им помага.
    А ти никогаш немој да си мислиш дека немаш кај да одиш и целосно си зависна од него, се' може да се смени, доколку сакаш и се трудиш, не се обесхрабрувај уште на старт.

На Different7, H.VAGA, Ambrosia и 18 други им се допаѓа ова.
  15. Milkiway

Milkiway Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    7.246
    Допаѓања:
    19.033
    Се надевам дека знаеш на крај он може да те остај
    Или Или е работава
    Не знам како трпиш самата помисла да седи мм со лап топ во 2 по полноќ со комшика ми е луда
    Нема да ми чур пакувам и одам

На eliesaab, thelittle17, pikabu5 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.145
    Jas ti veruvam deka se ima, Jas dodeka Sama ne vidov ne mi se veruvase. I toa taa Zena namerno go pravese toa, maz I na ednava doagja od rabota, ovaa na balkon sekoj den precek, dobar den komsi. Jas podzinav, Mene mi bese SRAM, Zena mu vika, aaa na nekoj mu se ... Zini zemjo goltni me. A mazov cool, maki nema ...sekakvi slucaevi ima, Mene ne mi se veruvalo ama koga kje vidis I koga kje dozivees kje veruvas. Piberi go ti tvojot, a zeni sekakov kalibar ima, isto kako I Mazi. Ima na drugarkata na maz I, na deckoto kje se turka, sto ima drugava Kako taa da nema.

На eliesaab, Konfetka, mira.mira и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.390
    До кога со глупостиве?
    Нема што таа да го прибира маж и, небаре тој е мало дете.
    И нема врска комшивката, пошто маж и ако не сака, милион комшивки да има околу него, тој нема ништо да направи.

На DoubleK, Luna91, smooch и 22 други им се допаѓа ова.
  18. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.111
    Допаѓања:
    7.433
    Abe koj maz ne saka? Ne bidi sigurna ni vo tie sto licat na mirni I mutavi.
    Vo maz I vo dete nikogas potpolno veruvanje.Koga znae deka si mu pozadi grb nema da se opusti lesno.

19. Milkiway

Milkiway Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    7.246
    Допаѓања:
    19.033
    Не е баш така за маж ми ова не можам да го кажам
    Едноставно доволно го познавам да знам дека е така

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  20. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.195
    Допаѓања:
    175.778
    Нз дали ова поќе ги вреѓа мажите ко некомпетентни секс зависници шо не можат да пресудат сами или ги става скалило над жените па тие да мора да се трудат околу нив за не му "избегат" додека самиот маж живеј ќерфри живот. :rofl:

КоЈ мАж Не СаКа?
    ПрИбЕрИ сИ гО
    КоМшИвКа КуЧкА

|(

На Anturium, Luna91, smooch и 29 други им се допаѓа ова.