За славни не важи ПУ ПУ Него Џеј Лоу мене Џорџ Клуни Ако за вакви работи пред брак не се договарате кој со која славна личност смее ако и/му се пружи шанса онда не е тоа брак
Абе како генерализирате, алал да ви е. Понекогаш ми е криво што не сте сретнале луѓе во вистинска смисла на зборот, ама понекогаш си велам па и да ги сретнете за вас исти ќе се како сите останати. Жал ми е за вас.
Така е зборо сигурно нема да каже не на некоја натртена со убав газ ајде ви се молам.. Ако никој не ги гледа, не дека, ако ви е убаво да се тешете тешете се, и маж и жена можат да паднат и да се слаби на некаква привлечна енергија од ист или спротивен пол без разлика дали се во брак. И затоа не верувам во брак ни сега ни после 30 години, бидејки и јас би варала, пошо мразам монотонија. Пример ако најдете деа мажот ви гледа порничи и да влезе во живо на тај порнич што мислете нема да се придружи ако веке свршува на тоа и се пале? Па и тоа е изневерување само не со физичка присутност.
Секој си има право на избор, дали ќе е во брак или не. Одбери тоа што те прави среќен и во тоа што веруваш. Али нема поента зашто ти си била изгорена од љубовта или не веруваш во моногамија, да сереш дека сите машки ќе изневериле. Ете ти сама викаш дека би изнервила, зашто ете јас не би? Зашто не би постоело машко што не би?
А ич не им текнува бе, дека уствари жена му на типчево (секој нели изневерува, не е битно нели кој), може да е многу позгодна од Џеј Ло бе, све треба да им објасни човек. Е со која ќе ја изневери сега? Зошто Џеј Ло е репер за убава/згодна жена нАли.
Не верувам во моногамија. Таа норма е поставена како граница на луѓето да не си слободен, може те пале комшијата ама од срам да не те викаат курва немаш секс и оти го сакаш нели мажот.. Ако веке му се дигнал на таа од порничот да е до него што би правел со неа сигурно не би играл брза географија.
Ја мислам дека брза географија ќе играат. Луѓето не се роботи, ако ти немаш сретнато верен човек и проживеан пред да се одлучи на таков сериозен чекор - брак, незначи дека сите се ко тебе или ко тие ти што си ги сретнала. Ама пуста љубомора, несакате да си прифатите дека има љубов, верност и почитување меѓу други двајца луѓе. Зрел маж и маж што си ја сака жената и почитува, никогаш нема да се разбуди до друга освен до жената која сам ја избрал цел живот да се буди покрај него. Ама ти тоа неможеш и несакаш да го разбереш.
Па добро си имаме различни мислења. Јас сметам дека немам потреба од туѓо задоволство. Чим почнат да ти шараат очињата, не си со вистинскиот. Јас не го гледам тоа како нешто што ме кочи или ме заробува, зашто немам никаква желба да имам нешто со некој друг. Но, ако ти сметаш дека моногамијата те заробува не ја практикувај.
Значи рандом секс сцена на филм ако има ние во брак треба да можеме според тебе ? Прашувам за да знам како да се понаша во иднина... Инаку Мара комшивката и еве ЈЛ нека е ,не е исто. Како што не е исто Перо колегата и Рајан Гузман. Реално никој од овие нема да ни дојди. А Мара и Перо ги гледаме секој ден. Да може во природата им е на мажите да им се "дига" нас да влажниме ,ама затоа постои самоконтрола.
Значи рандом секс сцена на филм ако има ние во брак треба да мижеме според тебе ? Прашувам за да знам како да се понашам во иднина... Инаку Мара комшивката и еве ЈЛ нека е ,не е исто. Како што не е исто Перо колегата и Рајан Гузман. Реално никој од овие нема да ни дојди. А Мара и Перо ги гледаме секој ден. Да може во природата им е на мажите да им се "дига" нас да влажниме ,ама затоа постои самоконтрола.