Кој тоа Ви доаѓа дома на гости? Сакаш да кажеш дека швалерката ја носиш дома пред жена ти? Уствари што се чудам па и јас,лично познавам пример каде мажот си ја "здружи" швалерката со жената,дури и одмори тераа заедно,да си имала женава друштво,да не и било досадно
Јас знам обратен случај. Ќената ги здружи швалерот и сопругот и сега се куќни пријатели. И друг случај, 8 години во брак, 7 години секс со најдобрата другарка на сопругата. Ги дознаа на крајот. Другарката не е повеќе другарка, со маж и' се разведоа, другиве се сеуште заедно и тој сеуште брка швалерки.
Ќути,секогаш си викам,готово веќе ништо не ме изненадува и вака нешто ќе слушнам или видам и си викам зарем можно е ???? И овој случај заврши се разбира со развод,иако сега тој е со сосема трета а башка на страна и други.
Јас не ја донесов дома, жена ми, нејзина пријателка. Приметив дека почна чудно да ме гледа, посебно кога лежев во бермуди. Еден ден кога знаеше дека сум сам, дојде со кондом во рака и поглед на желба и молба. И тоа е,...тешко можеш да одолееш на жена што те посакува.
И значи ти не можеше да одолееш ? Верувај дека може да не се потклекне на сите искушенија кои ќе ни ги приреди животот.Ако си во среќен и стабилен брак и те како ќе можеш да "одолееш". А плус мислам и добила некоја твоја потврдна реакција кога те гледала,затоа дошла на "сигурен терен"
Молба бе, хахахах. Го молела да имаат секс. И овој сиротиов ајде да и исполни желба. Какви приказни, страшно.
Што е битно дали физички го привлекувала, не смее он да одбие жена што сама ќе му се понуди. Што е он крив
Треба и жена му да оди ,со кондом в рака кај некој што не ќе може да и одолее, па да бидат пата пата Страшно
грев гревосан. Како бе не ги е мрза да седнат на нет и да измислуваат приказни? Машко е, ќе му падне.
Замисли да одиш дома кај "другарка" или whatever за да и го манијачиш мажот и .. Членов го разбирам. Мораше да ја приклучи жената на кислород, бараше помош , за живот се работи.
Ауу...сега видов,пишал дека лежел по бермуди...па така ли непристојно при "гости "од жена му, он лежел. Готово,крив си Ти си ја испровоцирал.
Ај да беа некои боксерки да разберам ама бермуди бе човече... што има толку привлечно во нив... еве не знам.
Аууу душичка па таа го молела па тој великодушен како да ја одбие, па не е тој крив, атерџија човек...а на колена ли те молеше? Ако ова е вистина ти си братче маж во обид и тешка мизерија, и многу ми е жал за твојата сопруга. Извини за мојата искреност.