Ааа, па што не кажа одма бе друже дека таква е работата? Види како те нападнаа, па ти проблем си имал.
Класичен манипулатор и нарцис. Првин егоистички ни кажува како е кул што ја прави жена му при очи слепа, а потоа глуми жртва. #ДоБермудитеЕ
А не знам дали знаеш за поговорката: 1. Не го прави она што не сакаш да ти го прават. Ја жалам жена ти, жал ми е што залутала со таков расипан како тебе. (извинете за изразот, ама морав) Пред да направиш нешто некому, размисли како би ти било некој тебе да ти го направи истото. Претпоставувам ако жена ти истото ти го направеше, "таа ќе беше блудница"... Ми се повраќа од луѓе како тебе, па уште и сам си кажуваш дека не си успеал да се исконтролираш... Јас неверство никогаш не би простила. НИКОГАШ! Спојлер Инаку, нема потреба толку да се замарате дали објавата е вистинска или не. Можеби некој друг кога ќе чита како плукаме по неговото дело, ќе си стави прст на глава пред да се запали од некоја пријателка на неговата партнерка или некоја друга.
Нема. Само ќе се крие повеќе. @Deni_srce кажи и' на жена ти. Ако е ок со твојата одлука, арно, ако не, пак арно. Не ја прај будала. Ич неќам лажење!
@Deni_srce ако жена ти има ниско либидо, требало да се запрашаш зошто е тоа така . До тој што е до неа, ќе да е. Sorry, not sorry.
Арно велиш богами. Само "му судиме" и ги престигнуваме тие што имаат проблем, а тој ни вика дека не требало да се суди... Патем, сам си суди, никој не му суди.
Зашто јас мислам дека ако на Трајанка пријателка ми некој ден и појдам дома кај мажот кога знам дека тој е дома а таа на работа со кондом во рака, тој со сукало би ме избркал од куќа?? Дали дека тој е мажот на пријателка ми а не е Дени_срцкара....
Приказнава ме потсетува на дива секс фантазија. Како мене или на вас не ни доаѓаат на врата згодни и млади со таков ,,еби ме" поглед?! Во кој свет живеат луѓево што им се случуваат вакви шпански мелодрами не знам.
Јас помислив ќе ви се симнат страстиве за кратко,....реков што напишав, можеби не требаше!? Еден детаљ од нечиј живот вас ви е неверојатен, фантазија, незамислив,....,што знам!? Некоја жена што си има вистински проблем, овде не смее ништо да каже. Ќе ја ставите одам на Гилотината. Претпоставувам тие сега си ќутат и само читаат,...не се ни осудуваат да се отворат. И јас така, кога бев помлад и со розови очила на некој колешки им судев за “неморалот” што си имаат партнери на страна. Откога сознав за многу работи, ги оправдувам. И пак ќе речам, секој добива тоа што заслужува и се што се случува се случува со причина!! Незнам зашто мислите, дека вашата перцепција за реалноста, вашиот начин на размислување и верување, вашиот начин на живеење, треба да е референтен за моралните вредности!? Или тоа се верувањата во “матрицата”, па треба сите да бидеме во неа? ПС. За тие радозналите одговорот на нивното прашање е: Да, никого не правам мајмун, туку си имаме договор. Јас го почитувам договорот.
Ти со жена ти имаш договор или со швалерката? Би било фер и жена ти да има љубовник. Кога веќе имаш разбирање за жени со швалери, зошто па и жена ти да нема.
Со жена ми се разбира,.. Пак си кажувате од ваша перспектива,...Имаме заеднички договор, кој на неа и мене ми одговора. Јас немам врска до друга жена,...
Па зошто пишуваш во брачни неверства, неверството не може да биде договор. Си има друга тема отворен брак.
Последно, ќе те прашам дирекно: Дали жена ти се е. е со други? ако е да, тогаш ок во отворен брак сте, ко што ти кажаа предходно. Само едниот да си прај кефофи настрана не е ок.
Па јас не почнав тука прв да пишувам за нешто,.. само се надоврзав на кометар со тоа срцињато по ФБ, и после милион прашања
А зошто ти да ги одредуваш условите? Тебе ти фали секс и во обратна ситуација би и простил на жена ти. Може на жена ти и фали емотивност од тебе па ќе си најде некој нежен и внимателен.