Леле а ти еден искусен шо си, па па па. Гаќичкиве сами ми паднаа по тебе од возбуда. Прво кажуваш една приказна, после друга. Шо ќе е трето, Бог ти знае. Оди легни си, доста приказни, утре не си на работа?
Ако стинеш портокал, ќе излезе сок од портокал. Ако стиснеш лимон, ќе излезе сок од лимон, Многу нервоза и гнев имаш во себе. Сврти се малку према себе и направи си промени. Што зрачиш, тоа и привлекуваш. ПС. Оставете веќе простор некој вистински да си ги каже проблемите, и ако може да помогнете помогнете, а не одмагајте со коментари ако не сте на ниво да ги одговорите. Јас сум задоволен со животот и тие околу мене. Завршете веќе со коментирање на оваа тема!!!
А каде ти виде дека ние не сме задоволни од своите животи? Или пак дека не сме на твое НИВО за коментирање ? Тоа што сме против било каков тип на неверство не не прави помалку искусни и задоволни од тебе. Ти пиша коментар на јавен женски форум и требаше да очекуваш вакви коментари. И не се секирај ти за други,на некој со реален проблем и те како му се дава совет, а на вакви "пофалби" секогаш се "аплаудира" од женска страна
Ова крај нема значи . Кој спомна нешто дека вие не сте задоволни од животот!? ОК, давајте совети какви сакате. Поентата ми е, слушајте ги тие што биле таму, а не секој експерт за нешто што не го искусил и не сте биле во негова слична ситуација. Пола од членкиве, претпоставувам не се ни во брак, ниту имаат деца. Коментаров не се однесува на сите, ама реагираат тие што ги допира.
Prijatele Ste stavija zenive vo tesno,gi citav site odgovori i tocno site procenija kakva e situacijata i zatoa te napadnaa site,trebase da im priznaes deka ete toa se slucilo dali po tvoja vina ili vina na drugarkata,edostavno toa e naseto sekojdnevie nisto nee kako porano tuku vnimavaj za ponataka sto pravis,kako se veli podobro vrapce vo raka otkolku gulab na granka...
A vene sega jas da prasam nesto moze nee pravata tema za moeto prasanje pa da vidam dali i mene ke me izribaat kako drugiov clen Vaka mozam da kazam deka sum razveden veke 6 meseci i sega si ziveam sam,ajde nasi feminki dajte mi sovet kako da se spravam so zenskiot svet,znaci sega sum sam i pocnav da imam napadi od nekolku zenski licnosti i postari nekolku godini i pomladi od mene ednostavno sakaat da imaat vrska,no seto toa e rezultat na toa finansiska strana gledam deka ne postoi nikakva ljubov i see bez cuvstva,od avion moze da vidam kakva namera imaat i gledam ednostavno da mozat da odat tolku daleku i da napravat se i sesto samo da ja ispolnat celta,edno nesto sto nauciv po sbetot d da se bide direkten i vo samiot start da im kazam da nesakam da imam vrska deka nesum spremen sto e i tocno,jas seuste sum vo nekoj prelazen period kaj si sreduvam misli i drugi raboti,ednostavno nesakam da bidam so licnost od korist ednostavno ako nema hemija neli podobro da se bide sam a ne i ponataka da se ima glavobolki vo zivotot,na forumt sum veke nekoe vreme i ednostavno poveke pratam sto se se pisuva i kakvi se problemi se ima seto toa e skolo plus,i mislam deka podobro da si najdam nekoja licnost od strana ne od moe opkruzuvanje koja ke me zapoznae takov kakov sto sum i nema da me gleda sodrugi oci kako tie vo moe opkruzuvanje koi ednostavno samata prizma ja gledaat vo parite iako znaat deka sum ok licnost,pa ete bi sakal da slusnam vase mislenje i sovet vi blagodaram odnapred na site...
Света водичка прскај да се одбраниш и сребрен крст при тебе во секој момент, мислам навистина, на тешки маки си.
Ti blagodaram na tvoeto mislenje,no ne pisav nisto loso za vakvi napadi,ete ja prezedov topkata od prijatelot moze da pisete sto sakate no glavnoto prasanje e dali da si ja baram mojata sreka nemora sega moze i za godina vo nekoja druga sredina a da nee vo moja momentalna blizina ...pozz
Jas ne kazav tolku mnogu zeni tuku nekolku ete broj e 3 za informacija znaci mislam deka bev jasen,ne vi pravam nikakvi malverzacii za da bi zelo prasanjevo drug pravec,sakav da kazam da ednostavno nesakam da bide pak greska i nesakam voopsto ni da zapocnuvam nekakva vrska za koja ke se pokajam podocna,ubavo kazav podobro sam otkolku vo vrska od bilo kakov interes... Ti blagodaram na mislenjeto,mislam deka go razbra ubavo prasanjeto i mi dade odgovor koj mislam deka e ispraven,ete bi sakal da slusnam i drugi mislenja i sekako ke prodolzam da ve pratam i nema da komentiram mnogu...pozz
Ама на "добра"карта играа и двајцава на форум првиот ќе и купил на жена му кола за роденден и и давал плус 2 плати а вториов жените го гледале само за парите. @Duxovit друже не се однесуваше на тебе На темава....само настрана од твоето место и прави се сиромашен. Таа што ќе те бендиса таков таа да си ја земеш за жена
Сепак не си многу духовит чим вакви реакции имаш на одговор што не ни се однесува на тебе. Иначе земи среди се прво самиот. Што ќе влагаш во врска кога си хаос? Сигурно нема да привлечеш некоја за сериозно ако немаш расчистено со претходната. Околината не е толку битна, колку што е битно да знаеш што сакаш и да запознаеш и процениш добро некоја.
Они - се пуштаат на жена: Давам коли и две плати. Полн сум ко брод кукле хехехе Рандом жена: Они: Аман се само спонзоруши се вртат по мене! Сите жени само сакаат пари.
Немој со поговорки молим те, немој. Патетично е. Јас сум многу задоволна од мојот живот, среќна сум и имам се што ми треба. Пишаш мислење на форум, нормално е дека ќе добиеш критики. Со среќа у шврлањето, ама внимавај да не наебеш. Пријатен ден.
Ti blagodaram na mislenjeto,bidejki licno jas sakam da bidam so licnost ednostavno koja ke me gleda mene i jas nea so polno srce,so koja ke mozam da ziveam normalen zivot ispolnet so harmonija,nikogas nesum potcenil nikoj vo zivotot mnogu pati sednuvam i so siromasni za sto se znae nekogas da se dobie komentar sto sedis so takvi toj e primer nikoj i nisto,za mene koe e covek e mnogu povreden otkolku nekoj sto e ugleden a vsusnost nema ni srce ni dusa,mislam deka se razbirame a za sovetot ti blagodaram ke treba da se potrudam da sretnam nekoja licnost na strana i toa nemora da bide ni sega neka bide i za godina jas nesakam da se brzam i mislam i veruvam da sto e moe ke si dojde,vi blagodaram od srce za sovetite navistina mi znaci da slusnam nesto od licnosti koi ne me poznavaat,tuka vo mojata okolina ne im veruvam zatoa vo mnogu priliki imav sansa da vidam da mi dadat los sovet samo da pretrpam nekoja steta zatoa sto nasiot narod e ljubomoren saka samo da propadas da ne odis napred,sekoja cest na mnogu ne se site takvi no poveketo na zal funkcioniraat taka...pozz
@Deni_srce Нешто друго ме занима. Што "пријателка" на жена ти била таа што дошла дома и ти се соблекла без нејзино знаење? Зошто пишуваш во тема неверство ако знаела? Жими курац знаела, него тебе ти одговара да манипулираш и правиш компензации, да ѝ даваш пари дур се ебаваш на страна. За жал и жена ти толку има свест, или и одговара така па тера да те дрпа пари дур знае дека правиш екскурзии секој трет ден. Дволичен и злобен свет ебати, не се знае кој кого прави будала. Ако си задоволен од ваков живот терај. Нормален човек не може да биде задоволен со лицемерие и подлост.
Да, Лавиците се мачки, знаат добро што сакаат и како да го добијат тоа. Мачињата се ❤️, многу се слатки