Не, не е нормално. Разговарајте, ако сакате и двајцата да имате таков живот (отворен брак) океј иначе шо ќе ти е таков сопруг само за на папир? Ако очекуваш да се смени, во заблуда си. Тој којзнае од кога го прави истото.
Немаме сеск ние не сака сп мене нема што да ми пренесе ...само сакам да разберам зошто ?...ептен лошо се почуствува кога знам сум прекрасна личност и згодна и се и провокативна
Не е проблемот во тебе. Во него е. Претпоставувам дека и во минатото вака правел. Всушност те изневерувал.
Доволно е и еднаш да оди а ти кривицата на си ја барај во тебе, не си ти крива есноставно он е таков, клише ама така е.
Не сакаме отворен брак нормално јас не сакам но ке му речам вака не ми посветуваш внимание ке најдам друг за таа работа или ке купам вибратор се љути не сака ...само сакам да разберам зошто баш со курви за пари ова не го поминував никогаш во животот дека мене ке ми се деси
Искрено не сакам да оставам живееме во друга држава т.е јас живеам во странство и само него го имам и океј ми е со него освен што не ме допира и не ме гледа на тој начин како жена најнормален што њ...мислам дека има трауми од детството и нешто е чукнат во глава само што е работата не можам да си разберам
Епа размисли си сама дали сакаш да продолжиш со човек што цело време ке те изневерува со други, а ти ке чекаш нежност и секс да ти даде
Во тој случај јас искрено не би сакала да продолжам да го делам креветот со таков човек. Да легнувам в кревет сама и да го чекам а знам дека е со други е премногу понижувачки за мене. Вреднувај се малце повеќе, и самата знаеш дека проблемот е во него.
Аааа ти не сакаш да го оставиш, епа тогаш помири се дека нема да имате секс и дека ќе оди по к... и супер ќе ви биде
Не си барај вина во себе, едноставно проблемот е во него. Многу незрело однесување од негова страна, себично и безобразно. Почитувај се себеси, стави си се на прво место ти и твоите желби и интереси, и остави го. Штом еден маж го направил ова еднаш, верувај ми ќе се осмели и втор и трет пат и така натака... А ти ќе бидиш таа повредената. Не размислувај да му даваш шанса надевајќи се дека ќе се промени и ќе биде се во ред со вас. Немат да е така душо, спаси се со време. Не троши време на човек што не те почитува.
Епа ко наоѓате мажи само за да одите во странство, ќе трпите понижувања и ќе ќутите. Све е супер, само не ја допирал...Супер е само што си во странство, другото не е брак.
Нема што да те познава нејќеш да го оставиш за да останеш у странство а ко што глеам и со мајка му имаш проблем
Имам впечаток дека ти не се вознемири за неговите неверства и вината место кај него ја бараш кај себе. Мислам и дека немаш емоции кон него, туку сакаш да останеш во странство.
Немора да те познавам. За вакво понижување да трпиш, сигурно имаш некој интерес. Инаку што убаво те задржува во тој брак?
Toa ne e brak.Toj nema da se izneni , ne ni saka da bide blizok so tebe.Bez razlika koja e cenata na razvodot, razvedi se I zivej normalno Kako zena.Ne si gi gubi godinite so nego.Ne vleguvaj vo negovite igri vo koi te manipulira.Toj se ozenil samo na hartija, za pred narod. Zasluzuvas da bides srekna I da zivees vo normalen brak.
Па сама кажа дека само 6 месеци сте биле во врска и сте се земале, што повеќе треба да те познава. Ти ја добила целта ете во странство си, чим ти е супер вака терај, он нека оди нека плаќа за секс, а ти спиј дома сама.