Да ама само неколку дена (не еден по друг ден) беше ангажманот.. 2 пати до велес, неколку дена низ скопје.. Ако е долгорочно тогаш е поскапо.
A zosto zeni trosite pari za detektivi? Ostajgo po arno i ne trosisi gi parite. Da mu dam na nekoj 700 evra za da go brka maz mi . Ne vredi za nikoj toa. Zeni ne se budalejte
И јас би сакала доказ, што се 700 евра за мене, ќе се покријам со плата. Јас и повеќе би му дала од 700, да не му текне да ме отчука кај маж ми твојава ме плаќа 700 ти дај 800 да и речам чист си ко солза Иначе може едниот има доказ за неверство на другава страна, па и другава страна си бара докази утре во очи на децата да се на чисто двајцата. Нивни пари, желби и како сакаат и за што сакаат така нека си ги трошат. Иако ако памтам добро имаше нешто во законот за семејни односи за прељуба нешто еве адвокативе подетално нека објаснат кои се одредбите. Иначе и без доказ најчесто децата ако се мали припаѓаат кај мајката, е ако се поголемки можат сами да се произнесат кај сакаат да живеат.
Ќе се позајмиш па и ти па Јас не би сама да го следам, голема е веројатноста да му признаам, а и да се воздржам да не му кажам ако видам нешто експлицитно можно е тешко да се исконтролирам во моментот. Затоа си постојат служби за финансиска надокнада да учинат вакви деликатни нешта во твое име, ама тоа кошта.
Таа не бара некој да го брка маж и за да е сигурна само за себе дали маж и е вара, сака докази за на суд за да е сигурна дека нејзе ќе и ги дадат децата. Кога стравуваш дека ќе ги изгубиш децата, пари не жалиш. Уствари си се разведувала до сега? Ако не тогаш ќути и не коментирај за нешто што не си го поминала и не знаеш колку е тешко и страшно. И дај Боже никогаш да не го врвиш тој пат.
Никој не дискутира за нејзините пари. сама рече дека и е страв да не и ги земат децата. муабетот беше-и без да фрла пари на детектив, децата идат кај неа.
1. доказ дека се дрогира 2. доказ за семејно насилство 3. доказ дека е ментално неарна. само едно од тие три проаѓа на суд. во спротивно си одат кај неа.