Аман луѓе, да му се одмили на човек и брак и до брак, налет, овој монотоно, оној и бебе дома, пред тоа имаше некој со парите од жена му по бордели, па жена варала 2год. Ауу не е чудо што жениве се стално на штрек Само бакнежи, само колешка, ај ситно глупости ццц среќа немаш деца.
Spored mene monotonija e takva golema laga pod tepih, nemam zborovi. Ako mu e monotono so zena mu kje si napravi da mu e interesno. Sto bi bilo site od monotonija udri so kogo stasas, ne se posvetuvaj nikomu i na nisto. Besmislici... ednostavno sakal novo osvojuvanje nisto drugo, a boga mi zenet so devojce se ima pomaceno za tie 30min, pa nesto ne mu stimalo ili na nea ne i stimalo i ne bidnalo povekje od 30min de.Samo od neposvetenost kon brakot i partner/ka propagjaat brakovi, islucok se onie cii hormoni se takvi, ima lugje ne zastanuva na edna/eden pa, so saka neka e.
Дали е нормален? Како тоа не ја поминал црвената линија? И само пишување да било, важна е намерата. Јас да бев немаше шанси да му простам. Како може да му верувам понатаму? Значи тој ќе иде со други, само бакнежи ќе има, ама со тоа не ја поминува црвената линија. Глупости. Бедно оправдување.
Додека сеуште немате деца пакувај се и остави и го на колешката. Греота се само на 30минути да останат, ќе имаат време после колку сакаат. Ич немој да се мислиш, одма сечи од корен.
Hahaha bas so deca se kje mu bide razigrano hahaha kata den zurka hahah koga kje mu izleze spisok samo sto treba za deteto dodeka e pomalo (da ne broime ne spienje, dumkanje so saati i tn.i tn. milina nikogas dosadno hahah), a pa, koga kje porasne, mn veselo hahah
@mucacaloca душо златна,оди на психолог да ти помогне да се справиш со шокот,добра одлука си направила,мислам дека многу си го сакаш сопругот,немаш мајка,татко ти не бил тука,си се потпрела на него,тој тоа го знае,сама кажуваш дека многу добро те познава и знае и очекува дека ќе му простиш... Никогаш повеќе нема да ви е исто а него ова и ќе му се повтори сигурно. Мислам дека ќе му простиш...убаво размисли каков брак ќе имате во иднина. Инаку и јас би му кажала на сопругот од срцката,имаш некаков доказ? Скриншот нешто? Тоа не е одмазда ама сите нека си ги сносат последиците од срцкањето.
Ова мажите багра прокоцкана, што им е бре И во оваа и во другата тема што читам, ај жената па и децата капак на се, си запоставуваат, желудникот ми се преврте, скотови Сакале жени средени, ма немој, 90 % од мажите не знаат гаќите да си исперат и јајца да испржат па уште и ќе мудруваат, најчесто ваквите се прават паметни и фаќаат криви патишта. Овие немажените што читаат богами уплав ќе фатат, како пандемија да ги има фатено
Тоа признавање му било со некоја намера , или ти да се разведеш со него а не тој или да му простиш па да продолжи каде што застанал
Ме интересира која е поентата да ти каже сега? Да опере грев демек еве ти кажувам, да опипа ситуација за во иднина, да ти каже он пред да дознаеш од други, да ти каже само дел па да види дали може да ти каже се? Не разбирам, што очекуваше, аплауз? На претходната членка и советував да не си оди додека не се опоравиз да живее како цимер, ама тебе не те држат деца, ниту си во таква ситуација. Јас би заминала, ова звучи манипулаторски и без почит. Плус не сте имале никакви брачни проблеми, напротив на одмор сте биле. Мајмуни неиживеани. Никакви вредности.
Многу ме плаши колку само вакви искуства слушам секој ден. Одмилено ми е се си сешто со кур. Биолошки error.
На твое место мооожеби ќе размислев да му простам ако признаеше и се покаеше нормално ко што треба, ама со тие манипулациите - не е страшно пошто немаше секс, не преминав црвена линија, што во превод значат - нема за што да се лутиш, ако се лутиш претеруваш - овде ќе му ги спакував куферите. Е тоа ќе го направев на твое место. Уствари и да не ми го рече тоа ќе се разведев па нека се бакнува со која сака. Па уште без деца - ќе летав што подалеку. Можеш да имаш доверба уште еднаш? Да знаеш дека од септември досега може 6 месеци да биде супер со тебе да не осетиш дека нешто не е во ред?
Da jas bev vo ista situacija go fativ kako me laze prizna deka samo se druzele so koleska od rabota pisle nekoe vreme si otidov imame deca i se razvedovme dar sega znam za sto ke se ziveam i kako a oni dvajca ke si gi snosat grevovite i makite koga togas,i moj sovet da si se razvedes koga probal ednas ke ima i druk i druk i druk pat a ti samo ke propagas razmisli uste ednas ama moj sovet e da si se razvedes a i taja sto mislela deka tajnite ne iskacaat na videlina pozz
Ама само 30 мин биле заедно, па и вие сеа многу претерувате, со жена му во 6 години ехеее прерачунајте колку саати минал, сеа за пол саат кусури ќе редиме. Па може греота е колешката, сама е, нема никој, малку друштво ѝ поправил, можда ја тешел за нешто. Шала на страна, не знам зошто толку се мислите и премислувате околу развод и барате морална поддршка на форум? Ај овие со деца, и вака и така, не е сеедно. Ама без деца ни 3.3 секунди не би мислела. Као вас не ви е монотоно, не ви е здосадено, вашиот маж е топ модел, со вајано тело, дотеран, намирисан, сѐ топ и затоа вие не изневерувате?! Па уште читам овде за “состојбата” на жената по раѓање, па да се шминкала за дома, па не знам што… Само не знам како не ви е срам тие мислења да идат од жени. Па ај ако не, кога мажот ќе пушти стомак и ќе оќелави женава да земе да го изневерува и тоа да е оправдано ради неговиот физички изглед. Неверството е свесно направено во сите случаи. Дали само напишал срце, дали само се бакнале или имал само еден секс, неверство е. И крај. Некој можда може да премине преку тоа, живеат во отворени бракови и шо знам јас, ама тој што дошол на форум да бара мислење значи не може да премине преку тоа и одговорот е јасен. Разделба.
Ако му било монотоно требало Није монотонија од Цеца да си ја пушти, ќе му поминела монотонијата. Па уште на прочка признал, како прав рисјанин што моли за прошка. Токмаци. Тешки шупелки. Уште па се топори, види јас сум прав, не ја поминав црвената линија. Ох бееееее
Ne e kontranje devojce, za taze porodena zena pa, sigurno toa drzi dobra edna godina, ne si osetila kje vidis, zenata koga kje stane majka prvo srekjna e ako pospie koga spie bebeto, kakva rabota na sebe, presrekjna kje bide ako spie mirno bebeto barem nokje i sl. Plus cela kukja e na nea, i vamu sminki, vino...toa koga kje pomine nekoe vreme, najmalku 7-8 meseci ako ne i povekje, toa e posebna sostojba. Bebeto e na prvo mesto, se drugo ceka na red. Realno i natamu vo zivotot taka e, deteto e na prvo mesto, megjutoa koga e pogolemko, ne e tolku zavisno od majkata drugo e, ama sega, za se toa sto velis tesko.