"Сакам да ти кажам нешто на овој голем празник, те изневерив".... Што се случува со маживе, сериозно? Знаат да изневеруваат, а не знаат да разговараат со жените дома? И изневерувањето не е само со секс, целата доверба и љубов од партнерот е изневерена. Разведи се додека имаш можност, заслужуваш многу подобар партнер.
Да да.. Сигурно.. Море какви жени има.. Не сте свесни. Мислиш такво не видела она од такво не се симнала.
Не знам кој повеќе изневерува. Знам многу жени кои изневеруваат. Овде па кај што работам, охооо. Сами се нудат. Без разлика маж ли е или жена, гнасни се сите.
Јас мислам и мажи и жени исто изневеруваат. Разликата е во тоа што жените знаат повешто да скијат, за разлика од мажите кои ги има многу што изневеруваат јавно и никому ништо.
Не би рекла баш. Јас скоро секоја втора жена што ја познавам има швалер, како некој тренд да е ова во последно. Статистички ајде да земеме само 1% има повеќе мажи што вараат.
Има една на работа, ќе речам малку се двете раце да се израчуна со колку колеги се онадувала, а со некои и редовно. Една друга отворено му се нуде на шефот. И двете се мажени со деца. Една трета неколку пати си оде од маж ѝ кај швалерот и децата си ги остава. Четврта маж ѝ ја испудил од дома оти имала швалер. Петта бремена се ебала со друг, начека ја дечко ѝ и ја избрка од станот. Абе каков народ има, тоа е страшно. Верност нема веќе
монотоно му било па иди по други,ем само 4 години заедно,а натака што праиме? тоа ти е неиживеани мужи,или пак потајно покварени карактерчиња што отпосле се прикажуваат а се чудам жените како до сега не приметиле или пак си ќутат дека нема кај да одат карма ќе им вратела,море има одма карма да бидам да му е**ам матер колку се чудев до скоро кој се и што ми пишал ем со трудна жена дома,ем јас со две деца ... но веќе се помирив дека е искварен овој свет,ако кажувам ќе треба пола и више да се разведат.ама убаво рече Вајлд не е моја работа нивниот брак
Mnogu mislenja koi ne se sovpagjaat so realniot zivot.Mnogu e razlichno da ne si vo takva situacija, da nemas deca I da se zustrish se sto ke napravis ti I davas sovet sto drugiot da napravi.Odma razvedi se! Jas vaka , jas onaka ke napravam ..... Realnata situacija da ne ti dojde na glava, I veruvaj deka ke se smeni mislenjeto, posebno ako imate deca, nemate podrshka, psihichki ste slabi I dr. Zatoa ako nemate konkretni I realni reshenija I ne ste pominale niz takva situacija , podobro bidete vozdrzani zatoa se razvodnuva diskusijata. Seto ova go kazav so najdobra namera I ne mora da me linchuvate zasto nema poenta forumot ako ima omraza, vregjanje I javen linch.
Da sum na tvoe mesto bez deca odma bi go ostavila. Pa cekal 6 meseci da ti kaze Mnogu e polesno da go ostavis sega bez deca. Toj stom ednas izneveril,nema da prestane vo idnina
Од каде ти се статистикиве? Дали е релевантно ова што го збориш? Ова според тебе испаѓа секоја втора тука на форумов дека изневерува.
Најискрено, јас не мислам дека ти кажува бидејќи се покајал.. Туку напротив тоа не било само еднаш, сигурно траело извесен период или уште трае, а има шанси некој твој близок да знае за изневерувањето и се плаши дека ќе дознаеш од друг, па затоа ти кажува за ако слушнеш нешто да знаеш демек не било ништо, само бакнеж и тоа одамна.. За другото ти си знаеш, колку често сопругот е излезен од дома, дали често "заглавува" на работа, дали иде на "семинари" од работа, тим билдинг и сл, дали често е излезен, не ти крева на тел или може не ти одговарал на пораки... Размисли и сама ќе си го најдеш одговорот.. Да бил толку верник, немало да изневерува, не верувам дека се покајал и бара прошка..