За шо осет? Оти имам мое мислење? Секако она нема да дознае никогаш шо е била правата ситуација сестра и едно мажот друго ке кажат На кој како му идговара ,а она ке остане психички срушена
Ако имале нешто немаше ни сега да кажи сестрата. Ќе си криеше ко до сега, и никому ништо. Плус не живеат во ист град, не ни доаѓала кај нив после случката. За маж ништо не ме чуди, се можам да поверувам, ама за сестра не ми се верува во такво нешто да се впушти.
А каде завршуваат проблемите? Во твоето грло каде што ќе ја голтнеш грутката или пак во очите каде што ќе замижиш ради децата? Ќути и трпи,нека вара ќе се врати кај мене. Вака го замислуваш решението? Или додека спијат он ја сонува сестра ти, дур сте интимни мисли на сестра ти. Вака го замислуваш решението на проблемот?
Баш. Не знам дали вие шо зборувате против сестра и ако бидите во таква ситуација одма прашина ќе крените. И моите родители беа во несреќен пат од кога јас памтам па на мајка ми и беа потребни години за да се разведат, иако се знаеше дека бракот ќе им заврши, во игра беа мноогу други фактори. Не можи да станиш да ти текни да си ги спаковаш куферите и да си заминиш.
Koga e vo prashanje neverstvo, nema sho da se razmisluva ili da vlijaat drugi faktori. Za neverstvo ima samo edno reshenie: razvod. Faktori od tipot: decata se mali, ke patat i sl. se izgovori, zashto podobro dobar razvod otkolku losh brak, koj shto na mnogu polosh nachin ke se odrazi na detskata psiha.
Jas dodeka nemav deca taka razmisluvav , sega so deca razmisluvam mnogu podrugo, sekogas decata gi stavam vo prv plan, pa potoa mene da mi e dobro, zatoa prasuvam.
Zatoa sto za sekoj problem tvoeto resenie e razvod. Vo red e dokolku si sama ama koga imas deca toa e sosema druga prikazna, nemozas da davas mislenje za nesto koga ne si go iskusila.
Епа да ти кажам.Ни мажена сум, ни деца имам .А кога ќе имам, не мислам да ми запре животот.Речете ме себична, глупача, недорасната, шо сакате речете.На прво место ќе ми се, ама ДО мене.Ја да напраам дете со некој, да се килавам 9 месеци, да повраќам, да ме шутира нешто дур спијам, да јадам ко храна да не сум видела.А он мене да ме вара, и на крај да речам за детето/децата е?? Ма нема да ги види ни мене ни него, ќе си игра со таа шо си ја ебел Ја гордоста моја ја ставам пред мајка ми и татко ми шо ме напраиле и израснале кога треба и кога не се у право, не па за дете и маж.Не дете, три да ги имам нема да седам си некој шо не ме сака, и да делам кревет/стан/куќа.Се ценам себеси поише од тоа.А ако се разведам не значи дека ќе умре таткото за нив.Нема да им го перам мозокот пошо со мене бил идиот, ако е добар татко.Ама ја под черга за никој не се ставам.Не можам да голтнам.Се надевам нема да ми се смени оваа особина.