Jas ubavo ti odgovoriv samo sto ne sakas da sfatis, toj ako sega te izneveruva golema e verojtnosta da bil zenkar uste dodeka ste bile vo vrska.A jas sum sigurna vo mojot maz, i nie imame dogovor dokolku kaj nekoj se promenat cuvstvata podobro e da si priznaeme eden na drug otkolku da se izneveruvame. Nitu jas nitu maz mi bi prostile neverstvo. Podobro vo oci da si kazeme sto kako stojat rabotite.
Ili na skrateno, bi mu oprostila. Ne ve mozam so ovie srceparatelni referati. Jas ne bi bila tolku sigurna kako tebe. Ni pak ti si nesto najpametna. Retko nekoja da e kako sto mislis ti budala da vleze vo brak so izneveruvac. Se gleda kolku si zrela, iako si MaJkA.
Не можи да ја хејтате феминка за нејзиното мислење само оти вие не сте постигнале ништо и зависите од мажите Не сум мажена ама сум дете на родители каде мајка ми беше зависна од татко ми оти се омажила на 18. Не можи да кажувате дека треси глупости оти јас имам пример дома значи од домаќинка, факултет заврши на 30 години со маж и две деца дома, и сега работи со две фирми. Ако немате мадина во животот не јадете за оние што имаат повисоки цели од вас.
Ne ja krivam zenata, toa e karakter, koga si so nekoj vo vrska spored mene najbitno e kakov karakter e partnerot, a ne dali e simpaticen i dali ima pari. Zatoa sto moda stana da se gleda deckoto da ima bmw, a pritoa ne se gleda dali e zenkar ili ne.
So vakvo razmisluvanje im davash polno pravo na mazhite da izneveruvaat, zashto bi znaele deka ne bi se razvedila zaradi decata, pa znachi slobodno mozhe on shto saka da pravi, ti bi preminala preku se.
Како знаете дека не ве изневерува ако еднаш веќе ве изневерил? За да се промени човек треба многу труд. Обично овие дебилите што изневеруваат размислуваат ако еднаш ми прости, ќе ми прости пак.
Kade vide vo mojot odgovor deka bi mu prostila . Ubavo napisav deka kas sum karakter sto neverstvo ne oprostuva, ama i mojot soprug e isto takov karakter. I dvujcata si rekovme ako ima bilo kakvi promeni na cuvstvata prvo na partnerot da se kazi otkolku da se izneveruvame
Ako dobro me procita dosega nitu ednas me nema iznevereno. Jas toa go zboram toj sto sega izneveruva sigurno i dodeka ste bile vo vrska izneveruval.
Знаеш дека не мора да значи? Луѓе се менуваат.Знам еден, пред сегашнава жена СИТЕ женски си ги има изварано, и она дур му беше женска ја вараше, а ништо чудно и сега, чим и мене ми се пушташе.И ми рече ,,таков сум ми здосадува, сакам промени" е затоа викам дека не се сите исти, може биле година дена у врска, и не успеал да ја вара, па посел тата година од брак му здосадило
За сè има прв пат, изговори милион ама причина една - идиот! А жената секогаш последна дознава, гром од ведро небо.
Procitaj sto napisa, go zboruvas isto sto i jas, toj sto izneveruva vo vrska i vo brak ke izneveruva, volk vlakno menuva karakter ne.
А он сигурно ќе ти каже.. Оф мајко мила.. Симни тоа розевите наочари со време и дај боже никогаш да не дојдеш во ситуации како што дошле жениве кои бараат совет. Или се имаш договрено да не ти кажува додека да пркнат децата..