NEMa NISTO POUBAVO I POSVETO OD SREKNO DETE SO DVAJCA SREKNI RODITELI,,,,,,,,,,,,,,,zarem takvo nesto ne ja pravi zenata privlecna i seksi,pomislata deka nemoze da ja ima nikoj drug osven toj so kogo zastanala pred gospod?????????21 vek,e golema rabota,zar CUSTVATA se menuvaat so vekovite,aj sekoj so sekogo,pa 21 vek sme,,,,,,,,,,
Оние што се вуцараат со женети мажи да Бог да, да имаат ќерки па мажите на нивните ќерки да одат со други, сфатете го ова како сакате, и како клетва, исто ми се фаќа кажано е моето за таквите куртизани. Да гледате како мајка ви е на работ да доживее срцев удар ради таква ороспија што нема попаметна работа туку се влече со женети. Да видите колкју боли да ја гледате мајка ви да се тресе и да плаче, да ја носат во болница со амбулантно возило. Се да си дочекате, да видите на сопствената кожа колку боли, кога семејството ви се растура. И за крај, да испоцркате сите до една.
Оффи јас за муда би ги обесила мажите што паѓаат на тие куртизани на кои штотуку им удри силна клетва. Од што не знаат у гаќи да си го соберат па шеткаат на сите можни страни, и во фаца и се исмеваат на жената која ги пази дома, и мази и не знам што уште не. Ете така. Се извинувам за репликава ама и во една друга тема реков веќе дека ме нервира кога САМО жените се обвинуваат. И револтирана сум и крајно гневна бидејќи не еднаш ми се има случено мене или на другарките мои, да ни пријде женет со деца со непристојни предлози, „чисто онака, за забава бе маче“. Ти му викаш не, он настојува. Море мрш у три лепе! За сите вакви - крц на најмилиот им! Ајт.
Lele Vas izgleda epten ve pogodi temata nemojte tolku da se nervirate i da bidete gnevni.Toa go unistuva zdravjeto.Navistina se mnogu teski site tie raboti sto gi iznakazavte i bolni i zalni no na kraj se si dojde na svoe mesto....Gospod si gi podreduva rabotite onaka kako sto treba.Kako i da e se iznasmeav na vasiot komentar Golem pozdrav
Mislam deka za da se slucat site tie raboti potrebni se dvajca.Eden obicen flert da se sluci ako ne ucestvuvaat dvajca togas ne e flert.Zenata e taa sto zaveduva a ne mazot.Znaci zenite treba malce da se preispitaat t.e devojkite kako se odnesuvaat i kolku se pristojni ili nepristojni.Zosto i nie sme bile devojki sega sme zeni i otsekojpat postoele pristojni i nepristojni devojki.Toa e mojot stav zenata go ima prviot i posledniot zbor.
Прво поздрав до сите и од срце ви посакувам пријатен и радосен ден! Зошто ова го цитирам?Затоа што мислам дека ваквото осудување не е во ред Камо животот да беше црно и бело сите ќе знаевме како да постапуваме ама за жал животот е исполнет со сиви нијанси.Затоа не се суди моментално без претходно да го сослушаш некого и да дознаеш зошто така.Секогаш кога сум донесувала ваква одлука или сум осудувала сум згрешила.Многу е важно да научиш да се бориш во животот и да се соочиш со проблемите.Но за жал сите луѓе различно се носат со проблемите,овдека се спомнува стварно трагично нешто што лично не би му посакала на никого(тресење,плачење и.т.н),но би спомнала само дека и мојата мајка беше изневерувана многу пати ама ваква слика немаше!И денес се со мојот татко кого и го сакам најмногу на светот,наравно и мајка ми и се мојата сила во животот.Едноставно тој период помина а мајка ми имаше челична воља па го преброде сето тоа и она што е најважно не заштити нас!Спомнувате-Очајни домаќинки,но очајот недошол сам и камо никогаш да не го вкусите тој очај Незнаете колку боли кога човекот со кого си застанала пред Бога и чии венец е ставен на твојата глава со извинение газ не помрднува кога се болни децата а камоли кога тебе ти е нешто.Незнаете колку боли кога сакаш помош и мислиш дека веќе низ животот ќе се справуваш ама како двајца а си сам И на крај искрено кога би го видела мојот сопруг со друга никогаш не би реагирала бурно,не дека ќе ми биде сеедно но сеќе направам да си ги заштитам моите деца и да не дознаат за тоа неверство.А стварно се грозам од жени па и мажи каде што стварно нема причина за неверство,постојано и многукратно го извршуваат ,што би се рекло преку леб-погача.Останете со позитивна мисла и се најдобро на сите
Здравкова, не се само девојките што заведуваат. Има мажи кои на се што дише се пуштаат, па кај ќе упали, таму. Ми се случило да сум излезена со другарка и правиме двете муабет, задлабени до даска во муабетот и никој не приметуваме околу нас, па ни тип од соседната маса, као да се запознаеме. Освен нашите имиња ништо повеќе не доби од нас, зашто љубезно му објаснивме дека имаме важен разговор. По извесно време го видовме со жена и дете. Значи, јас се согласувам дека и девојките се лисици - што би се рекло, ама и мажите не се за потценување Или е таков од мајка (па колку и да му е добар бракот, тој ќе се фрла по други жени), или дома едноставно не му оди.
Mazite se lovci otsekojpat taka bilo i ke bide takvi se stvoreni.Vo prvobitnata zaednica lovele divec za da si go prehranat semejstvoto a zenite morale da go cuvaat domot.I sega e taka samo na posovremen nacin i vo izmeneti uslovi.Mazot lovi a zenata e taa sto odlucuva dali ke bide plen.Pak ke kazam se e vo zenite
Мажот си бара, а жената е таа која решава дали дава или не.Се дури има такви жени кои се би дале ќе има и мажи кои ќе бараат да добијат.
Не бе душичке погрешно си ме разбрала. Тоа што е мое никој не може да ми го земе. На крај краева жената е таа што го води и управува со мажот. Јадно е да седиш дома и да очајуваш како тој не те сака, како ти не го сакаш, па неможеш повеќе да издржиш.... А, брачните неверства не се прават од љубов туку поради сексот (дедостиг на секс, желба да бидеш посакуван..), па ке ја цитирам ..озбилна жена..бидете добри курви на своите мажи....ама ова сепак некој не го разбира
48% od mazite koi gi izneverile svoite soprugi izjavile deka toa se slucilo poradi emocionalnata praznina koja ja osetile vo toj moment.Znaci ne se raboti samo za sexot.Neverstvoto e splet na poveke okolnosti....kako i da e vo posledno vreme e strasno mnogu izrazeno,sekoj vtor brak ima takov problem
Емоционална празнина...затоа што жената го запоставила. Ок, секој си има свои причини и си прави како му одговара ама сепак мислам дека жената е таа која е столб на семејството.
Моето е кажано, дали е правилно или не исто ми се фаќа. Дали чини да се колне или не, пак исто ми се фаќа. Ако се навреди некоја тука нека се навреди, нејзино си е.
Ова го слушнав од една жена која има окулу 38 год. Ќе цитирам: Мажот сака да му бидеш курва во кревет, госпоѓа на улица, а дома вредна домаќинка Мислам дека беше во право
и јас сакав ова да го кажам. Vистина е!!!! јас се трудам сите три работи да му ги исполнам, кога ке го запоставам некои недели одма почнува да ми префрла:-срце сакам вечер да одам на баро...сакам да се видам со школски другар или ке оди на фудбалски натпревар далеко...бла бла и јас како попаметна еден добар секс,ке му зготвам се ке исчистам и одма:-срце сакаш заедно да одеме на баро мислам поубаво ке ми биде со тебе или сакаш во пицерија.....кога е задоволен со се си го мене мислењето и не помислува да ме изневери.
Јас сум нов на форумов. Читав доста за брачните неверства извршени од страна на жените бидејќи сум лично засегнат, но не можев да најдам одговор на некои прашања па решив директно да ги побарам. Јас сум во брак 13 години и имам 2 сина и жена која до скоро мислев дека не ме изневерила. Самата ми кажуваше дека колегите измислувале приказни за неа со еден нејзин колега уште пред 3-4 години. Поради ова не верував дека било вистина - каква итрица а? Кога сам ги открив нејзините смс пораки се се промени. Одма ми стана јасно зошто се случило тоа. Таа не беше задоволна од нашиот брак во заедница со многу обврски, нервози и караници, па си нашла внимание кај друг човек и се впуштила во таа врска. Мојата болка не можам да ви ја опишам. Кога и кажав се разбира негираше, но фактите се факти. Имаше и секојдневни тел. Разговори по неколку пати во денот кои божем беа водени со колешките и мајка и. Изговорот за овие разговори и беше дека тоа и било единственото задоволство (издувен вентил). По мое инсистирање и изнесување на фактите мораше да ми признае кој е човекот (јас лично го познавам), па ми призна дека имала разбирање, била блиска, секогаш имале муабет, па дека имало и блиски физички контакти и тајни средби, ама тоа било пред три години, а од тогаш немало ништо туку само смс и секојдневни тел. разговори!? Колку се намачив да ми ги признае овие работи само јас си знам, само едно не можам да сватам. Како може да ми тврди и да мисли дека ќе поверувам, дека сиве овие години они немале секс? Ви се молам во кој век живееме и кој може да поверува во вакво нешто. Најважна на светот ми е фамилијата, жена ми ја сакам и покрај се најмногу на свет, а за децата да не зборувам. Таа ми тврди дека се кае како никогаш до сега во животот, дека ме сака само мене, дека немала чувства кон тој човек и спремна е се да направи да живееме како порано. Тоа што ги чека децата ако ние се разделиме е страшна помисла и за двајцата. Многу неправди ми се случиле во животот ама ова е многу страшно за мене и не можам да сватам зошто не може да ми признае дека имале секс, кога ми призна се друго што е и пострашно од самиот секс. Во моментов животот ни е пекол и на двајцата, децата не се големи ама осеќаат дека нешто не е во ред затоа што многу се расправаме. Не можам да живеам со фактот дека жена ми не сака да ми ја каже целата вистина и не сум способен да продолжам понатаму поради тоа. Сто пати сум рекол дека се ќе и простам само да ми го признае тоа. Жена ми е многу јака личност и можеби само се прави силна дека е спремна да си оди засекогаш од мојот живот ако не и верувам. Нејзина тактика е нападот е најдобра одбрана. Се уште немам собрано храброст да ја условам и да ја натерам да ми признае, се плашам дека ќе изгубам се. Ајде сега почитувани искусни сопруги и мажи доколку ве има на форумов, кажете ми го вашето мислење. Најмногу ќе ги ценам искрените одговори на оние кои веќе имаат слично искуство, затоа што голема е разликата да цениш за нешто што ти се случило и за нешто што не ти се случило. Не е исто кога си во брак и имаш деца и кога сте само дечко и девојка. Свесен сум дека ова на некој начин го заслужив затоа што тогаш не сум и посветил доволно внимание и љубов, но никогаш не сум ја изневерил, никогаш.