Секс никогаш не е на одмет Се шалам а мислам ако паметно читаш ќе разбереш дека поентата е дека ако сакам ќе најдам доста лесно. Еве појаснување.
Леле у реду је аман. Што толку ти се фати на заб!? Така размислува. И? Тебе ли да ти се правда треба??? И ти за некој си дете па голем ташак. Аман од невротични чоек мислење да не си каже. Сака оштета ако го извара и то је то.
Леле бе колку сте смешни, толкаво притресување на обично мислење на машки член на анонимен женски форум, брејјј. Пиша што сака, остајте го да верува во нешто што е законски невозможно освен...ај нека си контактира правници, бесплатни правни не делам
Го отклучив со отпечаток тел на мојот вереник додека спиеше (само прстен имаме не сме запишани ниту свадба), кога видов имаше на мн женски здр пишувано срцкано на стори кај девојки, закажувано средби со курви за пари со другарму (не пошол само им пишувал а и рекол дека ке оди биле во план), и досадувал и ѕвонел на мажена жена (женава ми пиша мене дека и пишувал од лажен профил а тој од неговиот и пишувал кога го прашав негираше и секако поверував).. Како да постапам. Се колнит дека само мене ме сакат ми викат дека појке не пишувал му реков да деактивират фб ми рече и тоа ке го направел. Како да постапам? Дали имате искуство со вакво нешто?
Какво искуство бараш овде? Јасно е ко ден што треба да направиш. Ќе оди тој по курви при жена до него, ах леле
Да му ги удриш клоците, да ја раскинеш веридбата, зарем после сето тоа помислуваш во здрава нога трн да си ставиш, зарем сакаш со таков свадба да правиш? Едит: А воедно и ќе се спасиш од свекрвата и животот во заедница и наметнување обврски. Биди среќна што навреме си му го открила вистинското лице.
Откачвај! Уште денес! Најди некој што ќе те цени и почитува. Шо ќе ти е ваков? Ако мислиш дека ќе се смени, да ти кажам совреме: Нема никогаш!
Направи убедлив лажен профил и пишувај му да се увериш дали дечково се сменил, ама за жал очекувај дека нема да е така како што ти кажал, вакви луѓе не се менуваат
Ќе го направи моментално додека те задржи,а откако ќе се венчате ќе го прави истото пак.... а ти ќе си ја чукаш главата од ѕид. Размисли трезвено додека е време,после касно да не ти е
Да бегаш што подалеку.. И рачунај дека си имала среќа пред да стапите во брак што си открила, ќе си спасиш многу нерви и време.
Закажувал средби со курви, ама не отишол и уште се мислиш бе девојко. Таков човек нема да се смени. Може моментално дур му простиш. После ќе си тера по свое. Ќе си седиш ти после дома со свекор, свекрва, а тој ќе си шета по курви. Бегај!
Па опциите се две овде. Или ќе го откачиш, или ќе седиш со него додека оди тој по курви и ти ветува дека нема повеќе, се дури не го фатиш пак и пак и пак. Трето нема.
Уште немаш ни потпис, ни дете што е полесно за тебе. Бегај додека не си заглавила девојко. А ако можеш да живееш со секојдневни сомнежи и утре да думкаш дете додека тој си го прави ќеифот, тогаш остани си. Твој е изборот.
Нема потреба да си го губи времето и да докажува дали се сменил или не. Тоа е психичко измачување. И плус може да не наседне тој на лажниот профил, па таа само да се залажува. А и цел живот ли треба да живее во сомнеж и да го проверува? Така врска не се одржува, а камо ли брак без доверба и со изневерување.