Точно така. Јасно е ко ден дека нема почит кон нејзе. И во право е @emiliana , нека бега дури не се потпишани и уште побитно немаат дете Бракот врзува на милион нивоа, а дете-засекогаш! Цел живот ќе си имаш работа со него, без разлика дали сте заедно, или не. Опулвајте очите совреме, да не ви ги опулат ко на многу... премногу жени. Посебно, во Македонија.
Чао, пријатно. Е така А да, сега прочитав дека ќе деактивирал фб. Со извинение ама голем машки полов орган ако деактивира фб, има милион начини. Башка ќе го активира пак ко ќе оладиш. А после сето ова, прстенот на маса само заслужува да му го оставиш. Ништо повеќе
Devojko ako ne se otkacis sega da znaes deka cel zivot ke se kaes,akk se vencas i imas deca ke ostanes vo brak zaradi decata i cel zivot ke places i ke se nerviras...zatoa ti donesi si odluka pozz
Да, во право сте, ама членкава ме чуди што прашува па ајде реков може има уште 1% надеж, не е тоа начин, реално се спасила што на време го открила како утре ден брак, деца со ваков неморален маж ако може да се нарече маж
Што како да постапиш? Имаш само 1 опција која ќе биде добра по тебе, се знае, ставаш крај, а со другите опции, па, ќе читаш и ќе си траеш само.
И јас бев некогаш со прстен. Ама од причини слични на твојте со неверства т.е сомнежи мој (никогаш не го фатив на дело), па ден ме сакаше ден ме некеше, кога ја откажав свадбата и го вратив прстенот ме сакаше премногу,али на крај собрав храброст и останав до крај на ставот дека нема да се смени и можи да биди полошо а подобро никогаш. Сега сум и во брак и имам дете, и личност која ме почитува. Одлуката е твоја ама дека ке се смени то е тешко.
Пали патиките и бегај! Ќе се спасиш од перење гаќи на свекрвата и на деверот, а најбитно ќе се спасиш од мажево. Бегај додека е полесно, без адвокати и судови, без деца.
Tesko e da poveruvas ednas se obidel ke napravi i druk pat a tvoe e kako ke postapis ama samo da znaes deka podobro e da se begas so krenata glava jas go iskusiv toa vo brak posle 15 godini
Ako ima nekoj/a za razgovor neka mi pise lp da znae vo kakca situacija sum nemozam ovde da opisam detalno se..
Mislenje ve molam Zenet maz so tri deca mi pisuva provokativni poraki na mene mlada single devojka… Nexnam dali soprugara negova znae no ova e mnogu neprijatna situacija Moja prijatelka misli deka sigurno dolgo vreme custvuval nesto sprema mene pa sega se ohrabril da pise
Што објаснување бе сестро. Му се секса, нема за жена да те земе сигурно. Три деца има, тебе ти пишува. Нека го направи 4тото и најзаљубен во тебе ќе биде ко ќе има хормонална трудница дома гарантирам.