Како што ? Ја шета ,ја пресоблекува, ја игра ,ја храни кога јас немам трпение. Ја зема од градинка. Ми спрема зајре за ручекот , ме изненадува со готов купен ручек да не морам да готвам. Ко беше бебе само не ја пресоблекуваше и не и даваше да цица друго се.
Со се,освен со доење.Има мажи кои повеќе се грижат за своите деца од одредени мајки. Во скандинавија му даваат породилно отсуство на татковците,за да се грижат за детето/децата.
sega treba jas da go prifatam tvoeto mislenje a ti moeto ne mas koj sprema rucek treba da se pregleda na doktor
Кај реков дека не го прифаќам Го прифаќам ,чак и познавам жена со слично мислење ко твоето. Ама еве според мене жена шо ќе изјави дека маЖ шо готви е за преглед. Таа е за терапија... И баш никаков проблем не ми е така што мислиш ,сигурно си имаш партнер шо е таков и сте си погодени. Јас мислам поинаку и фала богу имам партнер на кој што не му е проблем сето ова ! П.с не реков дека готви туку ги припрема намирниците ,иако не му е проблем и да зготви ако нема да сум подолго дома а НАШЕТО дете треба да јаде.