Da neka kaze, da znam kaj koj specıjalıst da go pratam maz mı.. se kladam casovı po kulınarstvo moze da ı dava
Sho mozhe da pomogne tatkoto? Eve odgovor: se osven doenje! Presoblekuvanje, igranje, shetanje, uspivanje, hranenje, spremanje ruchek... Ako ne ti treba mazh za sho si se mazhela? Mozheshe so donor na sperma da ostanesh trudna, i, da vo toj sluchaj tatkoto (oti e donor) nema nikakva obvrska kon decata. Ova ti sho go opishuvash e DONOR, a ne tatko. TATKOTO GI PREZEMA SITE OBVRSKI KON DECATA ISTO KOLKU MAJKATA, normalno osven doenje. Izlezi od peshterata kaj sho zhiveesh.
Има жени што вака размислуваат Вајлд. И после се чудиме зашто живееме во крајно патријахално општество. Жена, а се чуди, па дури и се исмева на мажите кои се посовесни за разлика од оние што дремат пред телевизор и пијат пиво.
Уште да кажеш дека намерно си затруднела, не дека он сакал да те земе и да живееме мирно. Многу не потресе твојот случај, жената треба да му биде робинка на мажот. Кога ќе лупне со рака по масата да и се тресат ѓаките, да се измоча у гаќи. Ако не се измоча не е жена.
Ау, сега според тебе маж ми е со таква тешка дијагноза што ќе треба да го затворат во болница да лежи. Среќна Нова 1949 година
Ај бе не и враќајте гледате или е трол или си живее во таков свет, прифатила тоа дека е така и сега ќе си кажува колку е она во право.
Го гледам јас деновиве нешо не е арен, он цело време ручек праел уствари.. Ајде да завршат матичните со штрајк, ќе го фатам за раче и ќе го носам. Уствари шо ќе го носам јас бе, не ми е гајле, не ми треба. Си го имам детето Е сеа малку посериозно и поморбидно, тебе ако ти се деси нешто што мислиш каде ќе завршат децата? Или ќе си ги распределиш додека е време пошто маж ти очигледно како донор го гледаш, а не како родител. За грев си, ако не си трол
Zdravo na site Neznam dali ovde e vistinskoto mesto. Imam problem so mas mi. Opsednan e so moeto minato. Saka se da znae sto se ima sluceno. Zaedno sme 8 god i toj non stop posledniot mesec mi zboruva za toa sto jas sum pravela pred nego, so kogo sum pisala , zosto nekoj razgovori ne mi stojat. Zosto nekoj sto mi pisal jas sum izbrisala. Bukvalno se znae za mene i vo nekoj momrnti toa go koristi da me ponizuva. Kolky sum poiskrena so nego tolku on povekje vo bizarni detali navleguva od prethodnite vrski. Celo vreme jas go lazam, go gledam kako budala toa mi kazuva. Jas ne dema go lazam ama na nekoj raboti ne se sekjavam na primer koj den so nekoj sum bila izlezena, sto sum imala obleceno, zosto sum bila so nekoj. Kazete mi iskystvo ili sovet. Mislam deka sum pobudalena .
То ти се вика болест А од таква болест нема спас Цел живот ќе ти трупа што си правела и ќе го користи то против тебе за да те понижува
On i prethodno mi pregovarase za toa, ama ne do toj i intezitet. Ne moze da se pomire verojatno so faktot deka jas pred nego sum imala drug seksualen partner. Misli deka so sekoj eden sto sum se videla ili pisala sum imala odnos seksualen. I za se sto mu imam kazano on sega mi prava protisok deka jas sig imam i nesto dr od nego skrieno. Da me nose na polograh sakal, celo vreme mi vika na majkami ke i kazale so.sum pravela , ne sum bila vospitena i pametna. A imame i dete isto i so nego probuva da me uceni. Mi zboruva jas demek go sakam oste i mislam na toj sto mi bil prv,sto e daleko od vistina i zdrav pamet. Za druga da ima ne veruvam ama izdrzuvam zaradi deteto.
Оф.. на прв впечаток ова ми изгледа како причина за кавга.. банално и глупо. Сакам да се скарам ама еве сега немам за што, па ајде за тоа пред мене шо било... Штом се дешава еден месец, има позадина понашањево, не може пред 8 години да не му сметало шо си праела, сега да му смета. Јас би ти препорачала да седнеш да правиш нормален искрен муабет со него, без префрлања и инаетење, доколку е можно секако... да се најде проблемот и решение за проблемот.