Zosto da socuvas veke propadnat brak? Da se macis ti psihicki i fizicki i site okolu tebe? Kako ke legnes so maz ti pak vo ist krevet? Jas se mozam da razberam ama kako moze da imate odnosi bez ljubov,e toa nikogas nema. Znam deka ne sum za ovoj svet,ama aj.
Ne be, isto e. Samo poslednive godini lugjeto se pootvoreni za ona sto pravat. ... a i pocesto se razveduvaat pri neverstva... Porano 99% kjutea i trpea.
Da bas taka Jas od mene ke trgnam trpev i kutev 16 godini za na krajot najbliskite da mi go zavrtat gbot i da mi go zabodat nozot Ama ako gospod gleda Ke me ogree i mene sonce eden den
На работа се отвори тема Што мислите за слободен маж што брка жена во навидум океј брак која дозволува да има контакт со првиот? У стил, и годи вниманието од слободниот ама си фура и со сопругот животот. Дали би го растурила бракот за човек кој е несериозен за своите години?
Mnogu zeni baraat vnimanie a go nemaat od svojot soprug podolgo vreme i zatoa se odlucuvaat na neverstvo.
Затоа ми е чудно мене, слободниов е малку така нестабилен човек, зошто би уништила брак за нестабилен човек, нели е подобро да се разведе па да си бара човек кој е зрел и сериозен, финансиски стабилен, со решено станбено прашање? Слободниот нема ништо од тоа, нередовно вработен, со родители живее на 41 година. Не е малку ризик?
Од ко ќе разбери маж и (ако му прави нешто зад грб) тогаш ќе се сети што изгубила А @metallicaAa не би рекла дека од што не добива од маж му туку му годи ете Ако и е здосадено нека расчисти со маж и после нека бара внимание од друг, ама полесно е од една страна да си тече нормално бракот а од друга да си шарка
Zosto da rastura brak,moze malce da si se pozabavuva, da si tera film malce so toj so ja pali i i tera film pa da go batali, iako i toa e rizik, Ima sekakvi budali sega.A so mazot ke si ostane vo ``sreken brak``
Јас реално би се разведела, па би барала друг. Сепак, не е океј неверство, па дури и само пишување Воопшто не е ок. Џабе филм, џабе се ако останеш подоцна на просјачки пат. Не викам дека се е до парите, зошто не е, но со човек кој не ти нуди никаква иднина? Е ова, браво. Мислиш слободниот би ја прибрал подоцна ако дојде до тоа?