Па зошто да си има проблеми со мажена жена која можеби има и деца кога можи да си се гледа со слободна
Па... Зошто тогаш вложува напор да тепа време со таква? Постои развод ако не штима нешто, неверство нема да реши проблеми. Барем така јас мислам. Не му се интересни. Таков е тој тип, се му е забава, го бие лош глас, несериозен.
Тие се знаат. И јас исто мислам. Не ја сака тој, само сака да се заебава и да си се врати дома кај жена му.
Не мора да значи дека нешто фали во бракот. Тој може да е совршен сопруг. Има такви карактери кои не можат да не изневеруваат.
Абе и мене ми фалело нешто у врски па не трчам да изневерам туку ставам крај. Нека се разведе па нека крши глава со кој сака. Ама зошто за човек кој ништо не и нуди? Секој сака стабилен брак, со добра финансиска иднина, не со маженце шо чека од мама да му стави на маса јадење.
А ако имаат отворен брак и и е дозволено? Од кај знаете каков им е бракот и што им се случува меѓу 4 зида?
Има мажиња што премногу добро манипулираат, колку и да не сакаш ќе те занесе од таква манипулација, без разлика дали и фали нешто во бракот или не.. Познавам такви што се во отворен брак и не можам да ги сфатам, нели или се сакаш или не се сакаш, ако сакаш да шавраш разведи се, тоа му иде као -Те изневерувам , и ти мене , ама ајде ќе се правиме како да не се случило... Идеш со други и после легнуваш со маж ти... мислам..
Ебати бракот ако ти годи туѓо внимание, се ебеш со друг и на крај легнуваш до сопругот. Еве, не се работи за отворен брак, еве да речеме и не штима нешто, постои развод. Толку е едноставно за сите.
А се ебе таа со него, или не? --------------------------- *Некои можеме да имаме секс со 100, а да сакаме само еден.
Od pisuvanje do sex, mnogu treba, taka da ne veruvam. Ima zeni so im godi vnimanieto od drugi maI, eve ovoj trca po mene, ama ne saka ponatamu da prodlzi so nesto poozbilno,