знам за мажени жени кои им годи ткво внимание само си се допишуваат не преминуваат граница, само за да си дадат оддишка да сменат монотонија. И според мене нема ништо лошо во тоа.
Сѐ што го повредува партнерот е лошо по една врска/брак. Можеби тебе ти е ок да пишува/флертува твојот партнер со други жени, а него да го повредува истото.
Може му кажала.. Аман цели реферати за нечиј брак, за нечие пишување со некого.. Она што не знам/ не знае не боли. Знаете колку има такви допишувања, флертувања? Па доволно е бе на жена на улица некој да и даде комплимент па денот и е убав, а замисли жена во монотон брак, ја фаќа некоја монотонија а не сака да го вара или да го остави партнерот,ама ете се фатила во некоја рутина, и сака малку да си се осети како порано. Ако има добро поставени граници флерт не е лоша работа.
Вајлд, без разлика дали се ебе или не, ова не е ок. Скроз. Типот знае дека таа е во брак. Си пишуваат, си флертуваат, он ја брка, оваа си пишува и се крие од сопругот, тоа можам да бидам сигурна, небитно од кои извори. Во врски советуваме да се скара со партнерот ако лајкува други и заследува други а ваму не било ништо лошо, шо е разликата? Нема разлика, неверство е неверство дури и кога посегнеш да се допишуваш со друг со часови.
Значи сѐ додека може успешно да скрие, може да прави што сака. Океј, моите и на маж ми критериумите не се такви. Ете различно функционираме. Сѐ додека се трудиш и вложуваш во врската со партнерот, нема да е досадно и монотоно. Ако се однесуваш како со освоена територија, секогаш ќе бараш нови предизвици и никогаш нема да ти е доста.
Не реков дека не е неверство. Ама, шо да прајме ние сега? Не е наша работа што прави некоја си со својот брак. Тие шо се во тој брак, тие нека му ја мислат. Вака испаѓа, само како оговарање. Романтична.
Mora zenata da e zapostavena.Imase eden slucaj ,mazot ne ja fermase zenata,cel den na rab ,posle v kladilnica ,pa go izlaza...Zenata ne sekogas laze od toa sto saka,nekogas e totalno zapostavena i mozebi se cuvstvuva deka ne e poveke ubava ili vredna.Ne opravduvam prevari ,ama sekoj si znae kako se cuvstvuva
Не постои оправдување за неверство. Ако на некој му фали внимание, решението е комуникација со партнерот, а не флерт или допишување.
So dopisuvanje ne pravi nisto losho, samo na dopisuvacot da ne ja sfati pogresno, a vo Makedonija, zenite se doma zapostaveni, pa zatoa i si trazat vnimanie
И мажите и жените се 'запоставени', во многу случаи. Проблемот е шо ретко кои се спремни да разговараат искрено и отворено за се' со партнерот. Па дури и тоа не е гаранција дека нешто ќе се смени во бракот... па кубурат луѓе ден-за ден