Како тешка тема?Што има двајцата да искачаат без твое знаење, без ти да си информирана.Ајде ок е ако пример планираат нешто да ти направат изненадување за некоја прослава,случајно да се сретнат во град па ајде еднаш на кафе или недај Боже за нешто сериозно.Ама ова госпожа нема што толку да е блиска да се пишуваат толку со маж ти и да го вика така на кафе цело време и тоа срциња.Отворено ќе ги прашаш двајцата во очи.Што е ова волку допишување, срциња и на кафе.Ќе речеш ти сестро мене треба да ми пишеш ако ти е мерак на кафе да ти дојдеме, и зошто не си информирана за нивните одења по кафич и што има толку со допишување.Па нека се навреди женската ама тоа не е нормално што го прават.И тоа муабетот пред твоите напрај го за да и укажат.Имаше пред неколку години случка каде што сестрата се прошвалерисувала со зетот и избегале во странство.
stanuva zbor za nejzin soprug. znachi ako ima neshto megju soprugot i sestrata, dvata se vinovni. ne e samo sestrata. ona kolku saka mozhe da flertuva so soprugot, ama toj ako ima mozok ke prekine sekakov kontakt so nea, a ne da izleguva so nea. ako ima neshto megju niv, DVATA SE VINOVNI, ne samo sestra i.
Никаков ред, моралност и углед. Да си женет и со сестрата да излегуваш, па то ни на сон не треба да ти дојди.. па камоли вака. И да сопругот батето е крив најмногу.
da, ama ti tuka samo sestrata ja osudi, kako mozhela da izleguva so zafaten chovek, a za nego ni zbor ne pisha. dvata se vinovni!
Се разбира дека двајцата се за осудување.Не може он толку да биде слободен и близок со неа ако таа не дозволи, исто и за неа така важи.Да и е некоја блиска другарка е глупо, а не па сестра.
taka e. kluchnoto ovde e koj saka neka proba da se pikne megju niv, ako tie ne dozvolat, tretata lichnost sho saka mozhe da pravi, bez uspeh
Dochitaj mi go mislenjeto pred da me citirash!! Sestrata ne smee ni vo koshmar da flertuva so zetot! Ama ona ako e udrena po glava i flertuva, zetot treba da vkluchi mozok i da ja otkachi i da prekine sekakov kontakt so nea, taka shto nema da ima neverstvo, logichno. Znachi, nema vina samo sestrata, tuku i zetot. Dvata imaat vina.
Те прочитав и се согласувам дека доколку има нешто меѓу нив и двајцата се криви за тоа. Ама никако не се согласувам дека сестрата треба да флертува колку сака со зетот. Не смее ни да помисле на тоа
Е прочитав де. И што со тие извичници? Де пополека малку не се возбудувај толку. А што ако сестрата флертува, а зетот одбива? Пак е тој крив?
Kako ne sfatish deka ne beshe toa celta na moeto mislenje?!?! Vaka vo prevod: Sestrata i da flertuva so zetot(ova go mozhe samo nekoj koj ne se vbrojuva vo klasata chovek znachi nekoe najnisko sushtestvo, udreno po glava), nema da se raspadne brakot, ako soprugot ne vozvrati na toj flert. Odnosno ona kolku i da flertuva, ke e bez uspeh ako soprugot ne vozvrati na toj flert. Nikade, ama bash nikade ne rekov deka e vo red sestrata da flertuva so zetot! Sega pojasno e?! Edit: i pred da me citirash dochitaj mi go mislenjeto!
Сега гледам колку маживе се скапани бре, мала прилика да има која и да е комшика, колешка, сестрата на жената, малце да осети дека го мерка некоја и кај шо има и најмала шанса нешто да се случи готово паѓаат во тавче без разлика на последиците. Туку сите пишат и ги снемува по некое време. И не знаеме флертувале или не,шо ли се случува?
Pa shtom 5 reda tekst e nashiroko objasnuvanje za tebe, ne me chudi sho ne go dochituvash mislenjeto.