Нејќам негативно да звучам но мој бивш еднаш прифати да отиде на кафе со моја другарка,таа сакаше со него оти јас учев во друг град но тој претходно ја симпатизирал и јас ги пуштив но сфатив дека тој прифатил оти имал интерес сеуште кон неа , поентата ми е одење на кафе со некого и по кафичи дури како на членката сопругот и сестра и ,има и те како основа за меѓу нив да има нешто најмалку едниот од нив да сака од другиот нешто
Можам само едно со сигурност да кажам дека нема маж кој не ке изневери ако му се укаже прилика. Околу изневерување со сестра на сопругата Знам случај постоеше и видео каде мажот во лифт има однос со сестра од сопругата снимено од камерата на лифтот
Не можеш да кажеш,секој човек па и маж има свој карактер приказна само за себе , можеби е реткост но добри мажи има колку и жени .
Taka e dobro kažano, i koa si u vrska ili brak ne treba da izneveruvas zatoa sto drugata žena nema ništo poveke od mojata, jas sum si ja biral i za mene e najdobra i nema da ja izneveruvam zatoa so ne bi sakal i ona da me izneveruva.
Јас можам сигурно да кажам дека има и мажени жени што изневеруваат со кој стигнат, така им е убаво на га*от. И? Будали има од сите родови, само научени сте жените да ве трпат а не обратно
Омг Епа добро оправдување има зошто не може да си го задржи половиот орган во гаќите-сите така прават.
Не се контрам али верувај ми ако има прилика ке го направи тоа ако не му се укаже прилика ке остане верен
Се контраш брат и ги навредуваш на овој начин сите мажи што знаат што е верност и си ги почитуваат девојките/жените.
Tie sho izneveruvaat prvo sebe si ne se pochituvaat i daleku se od taa razviena samosvest za toa deka treba da go pochituvaat partnerot i da ne go povreduvaat. Inaku, rechenicata: "site taka pravat"ne treba da e opravduvanje za nechii postapki.
Ок неема да се контрам со никоја па ни со членките од машки пол кои се прават светци,секако очекував вакви напади бидејки повекето сте жени и омажени секако и мојата би ви извадила очи ако му кажете дека ја изневерувам Меѓутоа за жал реалната вистина е друга не зборам на памет или измислувам сум работел во службите од мвр и јас сам знам што се не сум сопрел и видел ако кажував верувајте дека 60 проценти во градот ке се разведеа.а ако некоја е храбра нека повели па нека го провери својот има разни начини да го направи тоа па може ида договори средба. Ке се извинам на сите ако некоја несакајки ја навредив али тоа е вистината
Еј “Твојата”ако те изневерила не значи дека сите истото го прават “ Инаку си провервиме ние ич не бери гајле