Rabotnoto mesto so toa sho konstantirash deka site mazhi izneveruvaat nema apsolutno nikakva korelacija. I, da ako ste mazhi ne znachi deka vi e dozvoleno da izneveruvate. Toa deka site izneveruvale ti e preglupo opravduvanje za tvoi postapki. Ako si chovek so malku razvieno chuvstvo za osgovornost i ako si tolkav mazh priznaj i na zhena ti deka ja izneveruvash. Neli ti e zhal da zhivee vo iluzija i ti gledajki ja vo ochi da ja lazhesh?
Мене тоа јасно ми е ама ги става у исти кош и маж ми и маж ти и сите мажи шо не прават така оти сите така правеле.. ( Не знам дали си мажена, онака лупнав маж ти. Да не се навредиш )
Не биле сите исти, многу сте наивни, лично ќе исповедам мое искуство У средно школо многу ми беше интересно да флертувам и да видам каков ќе е фидбекот со зафатени, флертував и моја возраст што се и повозрасни и женети не знам колку пати неброено сум пробала да флертувам дали на кафе, дали у парк, дали во ресторан, секаде буквално и сите машки/мажи без исклучок вратиле на флерт со флерт! Абе ја бакнува девојка му и мене ме глеа идиотот! И тоа колку слични вакви ситуации сум тестирала да ти се згади од мажи! Од тогаш имам некоја аверзија општо на мажи!!! Само со никој искрено не флертував се беше тест и забава чисто за информација, злобно да али барем знам какви се мажите.
Мажите се делат на мажи кои признаваат дека би изневериле или изневеруваат и оние кои не признаваат дека би изневериле или изневеруваат.фмп
Ок не до толку, знаеме дека има расипани ама не се сите до еден.. А и многу од нив не би ја оставиле сопругата за било која а ако има таква за убивање на досада со женет нека повели да си го изгуби времето..
Не му е жал ,иначе он на нас не просветлува божем ние не знаеме во кој свет живееме.Друго може сака да каже но тоа за мажите му е изговор ,можеби е лоша личност или којзнае која трета сосем друга работа ...
Дали нешто би се изменило амо дознаам дека изневерува Само љубовта према неа нема да постои сите набрзина се распуцавте по мене дури со навреди ,еднаш сум ја изневерил за мои 25 год.брак и искрено ми е криво а вие нападнавте како секоја втора во град е моја го кажав тоа зошто за мои 30 години на улица навистина многу непројатни работи сум сретнал
Имањето ма полушвалерка, како ти што велиш, не верувам дека е само за еднаш. Значи континуирано ја изневеруваш. Баш сакам да те изневери јако, да видиш како е.
Ти да си гледаш за тебе и твојата сакана.И кажа ли дека си ја изневерил,и кажа ли оти се каеш?Ах да ,јас па наивна глупа ти да ти се укаже прилика пак би изневерил така ?Нели според тебе сите мажи да имаат прилика ако им се укаже ќе изневерат.Само еден детал зошто мислиш дека не знаеме какви се мажите генерално а и која каков брак има? Можеби се во отворен брак можеби и она го вара мажот ,има секакви примери и сега што ?Ти најпаметен си од сите и памет ќе ни делиш?И што се изјаснуваш,чекаш да ти се укаже прилика на форумот,што сакаш да докажеш?
Постои јас сум верен и секогаш ќе бидам, се работи за принцип, не би можел да изневерам затоа што така сам себе се повредувам, штом сум избрал да бидам со одредена девојка значи ја сметам како дел од себе, како сродна душа, едноставно принципиелните луѓе не изневеруваат мислам и на мажи и жени. p.s. (не сум оженет да не бидам сфатен погрешно)
Што би направила ако и кажам ке ми врати на исти начин ке се врати кај мајкаму на 25 год брак Еве кажи за себе што ти би направила ако дознаеш дека те изневерува