Абе остајте го човекот на раат, не побара ни мислење ни совет Негово е што ќе прават и како ќе прават
@ZAHRA Не бе Just waving, како комшија, да си ја гледаме нашата работа Нема што да разглабаме за неговото, човекот си одлучил, не прашува за помош
Ова е форум како што знам до сега на секоја тема секој си дава свое мислење и не сте вие тие што ке го забрани тоа, ако несакал да каже немало да пиши тука
Ti ne pishuvashe vaka koga stana zbor za mazh shto ima shvalerka. Od idei kako tepanje na shvalerkata do toa deka e kurva i rastura tugji semejstva i sekakvi drugi epiteti i zalepi. Sega zoshto ne komentirash taka za shvalerot?
Не се работи за забранување, се работи за култура. Право на мислење да, во поопшти теми, но во овакви лични теми не е на одмет и осет, не само паметување. И повторно он не пиша за совет, друго ќе беше да пишеше во тој контекст. Порано портари ги викавме, сега се храбри форумџии со право на мислење (читај и да се мешаат таму кај што не им е место слободно).Земале исмеват и се изживуваат со некој кој пишал дека простил неверство. И продолжуваат уште да паметуваат и се силат додатно, го убедуваат како навистина се осеќа и што они сметаат дека треба да прави, они се во право, дебата е во прашње, мора да ја добијат. Која е поентата ?
Ако не ти се допаѓаат некои мислења само одбегни ги што да ти кажам И јас колку пати сум добивала совети без прашање па што форум е, не сме сите исти во умот
Повторно, не се рботи за допаѓање. Тоа што си добивала не значи и дека по дифолт и ти имаш право така да правиш, ни дека е ок.
Ako nejke da dobiva soveti neka ne pisuva vo temava, forum e i tuka se razviva diskusija. Za da ne se razvie diskusija i da ne dobiva soveti moze da pise vo sdk bez citiranje, ako mu e samo da si ja ispoveda makata neka otide na psiholog ili kaj svesteno lice.
Таа се обидува него да го направи крив. Од таму излегува неговата промена. Оди на карта - не ми обрна внимание, не ме сакаш како порано затоа пишував. Глава оставам ако не е така.
Било какво неверство и посегнување по друга особа тоа значи дека нема љубов према тебе. Не можеш 2 или повеќе луѓе да сакаш истовремено. Од каде си сигурен дека таа работа со жена ти не е на стенд бај и дека ќе се активира повторно кога ти би и верувал комплетно на нејзе? Демек порано те сакала, па престанала па пак почнала? Човекот или го сакаш со сите негови маани или го трпиш со сила и изневеруваш.
Секоја чест за тебе. Најискрено.. Дали сериозно има некој што простува неверство и продолжува понатаму ко ништо да не се случило ?
А зошто не? Ако за некои од вас е невозможно да прости и да продолжи, има личности кои го прават тоа. И не мора да значи дека е заради деца, заради комшии или не знам што. И немој да се чудите зошто не знаете за такви случаи, никој не шета и ги раскажува проблемите со кои се соочува, посебно кога станува збор за неверство. Без разлика дали од страна на изневерувачот или изневерената страна. Заборавате дека секој од нас има различен карактер и се носи различно со предизвиците во животот па и со неверство. Заборавате дека животот не е само црно и бело.
Така де и ти забораваш дека не има со различен карактер и некои кои изричито велат НЕ. Си била изневерена? Реторичко прашање е, ама претпоставувам не