Zenava e NEIZIVEANA STO POSTO,STOM SE PALI KAKO MALO DETE NA VIRTUELEN SVET,posto koga rastela nemalo net,facebook i slicno pa sega se i e interesno,,,,,,ZENO ,OSVESTISE MALKU,denes na sam sebe nemozes da si veruvas a ne na nekoj sto ne go poznavas,IMAS DETE,EJ DETE,,SVETA RABOTA,pogledni vo ocite na deteto koga go gleda svojot tatko ,kako mu svetkaat,,,,a ne da mislis na nekoj tuginec,,,,,,,,
Што се не се изначитав .. Абе кај отиде светов !? Постои ли верна жена/маж !???? Ова се овде живи глупосто, имам само едно да кажам , ИНТЕРНЕТОТ НЕЕ ЗА НЕИЗЖИВЕАНИ ЛУЃЕ ... толку од мене ... Лупај си ја главата од ѕид !!!!
за постов !!! Роси потполно си во право !!! Се надевам дека ќе прочита,ќе се свести и ќе му погледне на детето во очи !!! Уште еднаш
абе какво изневерувајне....не ми паднало на памет ,а камо ли да се случи...и јас сум 8 год во брак и ни е доста интересно со сопругот во секој поглед ....а за виртуелни понуди сум имала и јас ,не од еден туку од повеќе,ама прва порака и сместа откачвам не сакам да слушнам ,а не пак да продолжам да одговарам и на наједноставни пораки од типот ....здраво како си...шо имам јас со некој да разговарам шо го знам само на изглед ...нема шанси .јас мислам со самата заклетва што се дава во црква дека не треба да помисли човек ,а камо ли да изневери ...тоа е мое размислувајне животот можеш да си го направиш доста интересен и без неверства .......
Какво прашање?? Ако очекуваш дека овде некој ке те поттурне и ке ти даде кураж се лажеш! Ти си таа која треба на стави на вага што ќе добие а што би можела да изгуби.И не очекувај некој да ти каже-ДА,ИСКРА ,НАПРАВИ ГО ТОА.И не знам зошто би го изневерила сопругот.Да кажеме дека се е во ред од негова страна,зошто му веруваш на некого.Па денес убавите и слатките зборови се најефтиното и најбезболното средство со кое луѓето манипулираат за да дојдат до некоја цел.А доколку сопругот е проблем тогаш мора или да се обидеш да го промениш,или да се разведеш.Размисли добро.А ако си сигурна дека сакаш да бидеш со другиот човек,тогаш нема да и бидат потребни совети.Изборот е само твој.
Зависи од мажот . Теоретски, викаат дека почнува многу повеќе да се интересира каква долна облека носи, одеднаш сфаќа дека треба да вежба за да ослаби, станува помолчелив (ако порано бил зборлив), мобилниот го чува во џеб или во ташна, ако е со малку совест, се обидува да не ја гледа жена му директно, избегнува контакт очи во очи, „уморен“ е за секс... итн итн. Другар мој кој ја изневеруваше жената пак беше обратен, весел, внимателен, заинтересиран (со жена му). Тоа или беше за да замаскира подобро или навистина беше среќен во тој период, па тоа расположение го носеше и дома. А една другарка го фати мажот дека има друга по порака од мобилниот. Инаку, таа е тип кој секогаш велеше дека нема намера да биде напорна жена, дека ако треба да се сомнева во мажот ќе збудали, не е тип кој ѕирка по мобилни, ама ете, таа вечер мажот и спие и му доаѓа (многу доцна навечер) порака на мобилниот „ Убаво спиј љубов моја“ . Вика се помислила дека ќе прочита, само не тоа... Претходно некои знаци очигледни вели немало, освен реткиот секс, кој секогаш го припишувала на други работи... Заклучок, нема правило...
Леле ме лазат морници од вакви работи,ако сум млада уште и не сум во брак.Денес баш дечко ми кажуваше за еден негов колега кој е од Охрид и има 40 години има 23 годишна девојка со која е во врска 1 година,а типот има жена и деца.Имаат ли овие луѓе совест без разлика дали се мажи или жени,ако сакаш да правиш нешто на страна кажи искрено,постои разделба,развод.Јас мислам дека овие луѓе изневерувачите се ПРЕМНОГУ СЕБИЧНИ И МИСЛАТ САМО НА СЕБЕ!!! СРАМ ДА ИМ Е!!! Не мислат на последиците на тие што страдаат.А тие К........Е што се со нив срам да им,мислам дека си го хранат своето его.Нема што да кажам освен дека ми се од овие луѓе ...
фала многу на одговорот инаку мојот проблем што јас немам никако поверење а само 2 месеци сум во бра к пред тоа одевме 2 години не сум го фатила со друга ама сум го фатила како ме лазе за многу глупави работи викајки ми дека сакал да не ме замара со такви работи за да ја заштити врската многу етеско кога немас поверење незнам како да стекнам цело време кога е на работа мислам со кој е сто прави ова она,и само ме мацат сумњи,а така не мозе да опстане еден брак и незнам што да правам за да поцнама да верувам во него.гледаш знаци ако има др мозе и нема да го познаеш???? а тој на твојата пријателка подолго ли време го немало од дома?,повеке ли бил надвор од дома? и јас сум многу исплашена ама што да правиме кога има особи што узиваат да с епикаат каде што не им е место и да рушат нешто убаво незнам со какво срце сетие ама знам дека еден ден ке се залјубат па и нив така ке им прави некоја е тогас ке сватат што знаци лјубов и да си седис мирен на газот ама што да правиме ние незнам ресение нема ако некој знае нека казува
познавам двајца такви односно колеги му се на еден мој братучед и навистина ми се гади кога ќе ги видам.пред тебе се прават божем светци,човек ќе си помисли дека нема поголеми домаќини од нив.Со жена, деца абе жива катастрофа.жените навистина им се паметни,вредни итн,а тие само по к..ви шетаат.Толку многу ми се одвратни,што да бидам искрена ми доаѓа да ги кастрирам. Па и на крајот без разлика дали е за машко или женско ако имаат таква мисла,па не ми е јасно зошто воопшто стапуваат во брак.Стварно ми се од таквите
Еве пример на едни мои познаници.Типов со 2 деца постар од неа 17 год,таа мажена со 2 деца од кои едното бебе.Типот ја убеди да се разведе со ветување дека ке се земат!!!Врската траеше 7-8 год и пукна. Тој сепак не се разведе.Жена му знаеше,децата..половина град знаеше па...Неа и здосади од лаги и го шутна.... Ни еден маж не остава жена заради швалерка,но жените оставаат маж заради швалер.
Откако ги изгледав сите епизоди Прељубници, веќе ништо не може да ме изненади. Кој гледал - знае. Изневерување со родениот брат на мажот, со очувот, со мајката на сопругата, со некој што најмалку се надеваш...
Правилното име и е Cheaters, ja има и на you tube. Мислам дека има и некоја српско-хрватска верзија... Имам гледано и не ми се верни епизодите, некако се вештачки и ми личи дека се исценирани. Ѕирни, па сама заклучи си.
пиши preljubnici и ке ти ги отвори сите еписзоди јас сум запрепастена од таа емисија не ми с еверува на моменти си мислам дека е лазна за да не си ја полнам главава ама се лазам се има на светов а не мозама да ги разберам оние особи што велгуваат во лјубовен тријаголник и се лазат дека мазот ке ја остави фамилијата поради нив или пак повеке ја сакал ако и купува ова она а не размислува дека и на зената што му дома мозе истото и го прави или пак што на тој нацин и ја завел на времето ама тоа етоа тие се очајни особи што знаат дека немозе да ги погледне маз кој што е без зена значи на некој начин и не вредат да им се прави муабетот оти с е гревчиња треба да ги залим
Јас од Форумов дознав за емисијата, и мислам дека вреди да се гледа. Ја има на јутјб, еве и линк од тема на форумов serii-i-emisii/preljubnici-preljubnici-t6070/
Многу добро казано. Кога имаш избор мегју две тн зла, имагинарно и реално, подобро секс на сон со Бред Пит, каде нормално режисерот сте вие, отколку на јаве што може да доведе до мн сериозни последици. Вака барем и волкот сит и овците на број
ovcarot najverojatno jesica alba ili nekoja druga ja sonuva..hehehe there is no harm of little bit of fantasy,as long as it stays in our head