И јас сум била излезена и сум пиела па не сум легнала со никој, не ни сакам некој да ми е во близина освен шољата да ја гушнам и да си ја олеснам душата
Toa im e samo izgovor i opraduvanje demek zgresile oti bile pijani.Pa tie si sakale ,koga pisuvale ne bile pijani.Samo najmnogu boli sto pri oci bev slepa i sto mi se pravese drugarka med i mleko i tecese od usta a taa grobot mi go kopala.
Tie na vacap se imaat pisuvano ne na broj na broj se slusasw kolku da ne vidam jas deka e online ne vacap
На таквите жени кармата на најако им враќа,биче дана за мегдана .Не си ти виновна туку тие двајца кои се тајно правеле а сопругот место да се посвети на децата тој се швалеришал гревот е негов и срамотата
I povici i poraki.I zatoa jas i rekov ima hakeri so gi vrakaat porakite i togas taa se isplasi i prizna.
И добро еве дозна дека постои таа друга особа,дали имало секс или не никогаш нема да дознаеш.Битно е ти на што си сакаш да си со него или не,би прешла преку неверство или не?Што ти менува дали имале секс или не дали тоа било 3 пати или 100 пати.Вака ќе живееш секој ден како инспектор?Без доверба?
Se izneveruvaat dali bile pijani ili ne,ne e izgovor,sekoj svesno toa go pravi i deka vo momentot saka so drug/druga,ama mozi nekoj mozi da prosti,razlicni luge razlicni situacii,nevazno dali imalo ljubov ili ne,toa e samo sex,nisto drugo,ne opravduvam nikoj ama site sme luge,nikoj ne e sovrsen,izgovor nema osven toa ...SAKAV...
никако Гарант на вибер или на месинџер има пракано и звонето не верувам од бројот да звонел пишел инсталирај си го неговиот вибер ти и прсти го на пат
Bitna mie vistinata..No nikogas nemat da ja slusnam poso se kolnit na sekoja i nikogaas nemat da priznajt i svee mnogu komplicirano jas mislam deka tie i zalubeni bile poso 5 meseci da se pisis a daleki si samo 5 min ne znam.nemozam da svatam
Треба време да ја процесираш новата реалност. Тагуваш... А тагувањето има фази. Ај разговарај со психолог, навистина... Ќе ти објасни точно, зошто така се чувствуваш. Ќе те исслуша, нема да те осудува. Сега најмногу ти треба поддршка, а како што разбрав, ја немаш од никого.
Најдобро ти е да не се замараш, шутни го и ај чао. После тој нека моли. Или ако не моли, уште подобро.